.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Липсва ми

ще го забравиш времето лекува

нормало е след като е на 20 да иска секс на първия месец
    и аз на негово място бих те зарязал ако не ми пуснеш

ще го преживееш, споко
    просто продължи напред )

Цитирай Първоначално написано от Milen0v
    нормало е след като е на 20 да иска секс на първия месец
    и аз на негово място бих те зарязал ако не ми пуснеш
    +1 Абсолютно. Колко мислиш, че ще те чака? Иначе наистина съжалявам за това, че си се влюбила толкова силно и толкова те боли сега...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от Blondityy
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Правило №1: Никога не излизай с човек, по-голям от теб с повече от 3 години, ако си в тази възраст. Жалко, че и аз го научих късно. Не се опитай, а направо го забрави - 100% съм сигурна, че те е зарязал, защото е видял, че няма да му пуснеш. Мила, това е просто класически случай - обикновено те чакат около месец и после или в леглото, или си аут...
    Какъв месец,лъжеш се и аз съм на 20
    Нещо не мога да те разбера. И какво като си на двайсет???
    Че не чакам по 1 месец,това си е божие наказание.Особено ако съм с някоя наборка мислиш ли ,че бихме се чакали 1 месец

tctctc .. божичко съжалявам ,че точно на тбе ще ти го напиша това. . но почти във всяка втора тема .. "аз съм на 13-14 ,а гаджето ми е на 20-21 .. -34 ;ьь " бе момичета я се осъзнайте .. когато бях по малка имах една съученичка ,която беше на 12 и имаве гадже на 21 много се възмущавам вече. но щом сте се обичали .. не съм против .. виж не си струва.. малко врмее сте били заедно не си пропиляваи миговете в страдания за него )) изживей си живота ,че 2012 е на път ;дд

tctctc .. божичко съжалявам ,че точно на тбе ще ти го напиша това. . но почти във всяка втора тема .. "аз съм на 13-14 ,а гаджето ми е на 20-21 .. -34 ;ьь " бе момичета я се осъзнайте .. когато бях по малка имах една съученичка ,която беше на 12 и имаве гадже на 21 много се възмущавам вече. но щом сте се обичали .. не съм против .. виж не си струва.. малко врмее сте били заедно не си пропиляваи миговете в страдания за него )) изживей си живота ,че 2012 е на път ;дд
    ECHHHHHH

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Престанете с това 13,14,15 години.. на тази възраст в наше време момичетата се осъзнаваме до такава степен,че знаем кого искаеме .. И на тази възраст може да има сериозни връзки и сериозни хора !! Аз съм на 15,а приятелят ми на 22 .. може и ние да не сме от толкова време заедно,но поне знам,че не съм с някой на 17,който още дори не знае как да ебе с извинение за изразяването.. и знам че с този човек нещата могат да се окажат сериозни . . така че съвета ми е да избягвате пикльовците,които още не знаят какво искат .. е,има и такива,които знаят но момчетата до 18-19 търсят в едно момиче само секса според мен Рядкост са другите ..

Правило №1: Никога не излизай с човек, по-голям от теб с повече от 3 години, ако си в тази възраст. Жалко, че и аз го научих късно. Не се опитай, а направо го забрави - 100% съм сигурна, че те е зарязал, защото е видял, че няма да му пуснеш. Мила, това е просто класически случай - обикновено те чакат около месец и после или в леглото, или си аут...
    Какъв месец,лъжеш се и аз съм на 20
    Нещо не мога да те разбера. И какво като си на двайсет???
    Че не чакам по 1 месец,това си е божие наказание.Особено ако съм с някоя наборка мислиш ли ,че бихме се чакали 1 месец
    Говоря ти за по-големите момчета и по-малките момичета. Знаеш ли колко такива приятелки имам, дето точно месец ходят с някого, не щат да му пуснат и са дотам?

Голям фен Аватара на Stellsy
    Просто се откажи.. щом не те търси, значи си му безразлична. Ако имаше нещо към теб да те е потърсил. мое мнение
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си