- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсва ми
ще го забравишвремето лекува
![]()
нормало е след като е на 20 да иска секс на първия месец
и аз на негово място бих те зарязал ако не ми пуснеш
+1 Абсолютно. Колко мислиш, че ще те чака? Иначе наистина съжалявам за това, че си се влюбила толкова силно и толкова те боли сега...Първоначално написано от Milen0v
![]()
Че не чакам по 1 месец,това си е божие наказание.Особено ако съм с някоя наборка мислиш ли ,че бихме се чакали 1 месецПървоначално написано от Blondityy
![]()
tctctc .. божичко съжалявам ,че точно на тбе ще ти го напиша това. . но почти във всяка втора тема .. "аз съм на 13-14 ,а гаджето ми е на 20-21 .. -34 ;ьь " бе момичета я се осъзнайте .. когато бях по малка имах една съученичка ,която беше на 12 и имаве гадже на 21 много се възмущавам вече. но щом сте се обичали .. не съм против.. виж не си струва.. малко врмее сте били заедно не си пропиляваи миговете в страдания за него
)) изживей си живота ,че 2012 е на път ;дд
tctctc .. божичко съжалявам ,че точно на тбе ще ти го напиша това. . но почти във всяка втора тема .. "аз съм на 13-14 ,а гаджето ми е на 20-21 .. -34 ;ьь " бе момичета я се осъзнайте .. когато бях по малка имах една съученичка ,която беше на 12 и имаве гадже на 21 много се възмущавам вече. но щом сте се обичали .. не съм против.. виж не си струва.. малко врмее сте били заедно не си пропиляваи миговете в страдания за него
)) изживей си живота ,че 2012 е на път ;дд
ECHHHHHH
Престанете с това 13,14,15 години.. на тази възраст в наше време момичетата се осъзнаваме до такава степен,че знаем кого искаеме ..И на тази възраст може да има сериозни връзки и сериозни хора !! Аз съм на 15,а приятелят ми на 22 .. може и ние да не сме от толкова време заедно,но поне знам,че не съм с някой на 17,който още дори не знае как да ебе с извинение за изразяването.. и знам че с този човек нещата могат да се окажат сериозни . . така че съвета ми е да избягвате пикльовците,които още не знаят какво искат .. е,има и такива,които знаят но момчетата до 18-19 търсят в едно момиче само секса според мен
Рядкост са другите ..
Говоря ти за по-големите момчета и по-малките момичета. Знаеш ли колко такива приятелки имам, дето точно месец ходят с някого, не щат да му пуснат и са дотам?Първоначално написано от VinDiesel
![]()
Просто се откажи.. щом не те търси, значи си му безразлична. Ако имаше нещо към теб да те е потърсил. мое мнение
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!