- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- рижаво/червени коси
Ето ти едни леко груби варианти, та да си прецениш
http://clip2net.com/page/m0/6829335
http://prikachi.com/images/64/2329064G.jpg![]()
Има едни балсами-оцветители, които давам повече нюанс на косата, колкото да я боядисват, и се измиват след няколко измивания. Можеш да пробваш с такъв, да си вземеш червен и да видиш горе-долу дали ги отива. Аз преди правех така, обаче моята коса принципно е доста по-светла, не съм сигурна дали ще стане на тоята. Но няма нищо лошо да пробваш, измива се бързо.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Лелеееее как можа тази прекрасна естествено руса коса да я боядисаш? Не ме разбирай погрешно, и така ти е супер, но просто бил дала всичко за твоят естествен цвят на косата..Първоначално написано от DarkKisss
![]()
MaLkaTa_LaDy каква марка балсами-оцветители използваш ?![]()
Авторке, не си съсипвай косата.
Мм..не мисля,че ще ти отива.А според мен това момиче от снимката не е точно рижаво,а е било горе-долу с като твоят цвят на косата,обаче си е правила руси кичури,боядисвала си я е червена и затова сега има такъв цвят.Доста хора имат такива коси,точно от такива третирания.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
ии така... днес пробвах с оцветител ии.... резулататапочети не се забелязва освен отенъкът на пряка слънчева светлина... охх не знам чудя се все още
![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Колко флакона от оцветителя използва?
За по-добър резултат се използват около 2..
ох нали знаеш всеки иска това, което не може да имаПървоначално написано от magicfairy
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Изсветли си косата с блондор, на Сери примерно,и после сложи няколко тона по-тъмно от това което искаш![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
използвах само едно пакетче оцветител. вече го забелязвам наистина на светлина си личи и много хора ме питаха дали съм се боядисвала и съм решена ще го направя и с боя! дори и само отенъкът да си личи харесва ми![]()
както каза корнфлейкс важното е на мен да ми харесва, а то е така! ако искате след боядисването ще сложа и снимки ии много благодаря за на всички комнтарите и съветите!
![]()
Ди не съм я изсветлявала, не искам да я съсипвам чак толкова![]()
ди,ти не беше ли момче? (просто питам)
а иначе и аз се направих миналото лято с оцветител и беше супер якия цвят на косата,обаче не исках да я съсипвам с боя и сега не знам какво се е получило обаче като съм на слънчева светлина косата ми има оранжево-червени отенъци![]()
Първоначално написано от bloodyF
Moмче съм,но сестра ми реши да си прави експерименти с косата и само ми обяснява глупости ии аз научих сичко![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
А някой може ли да каже хубав оцветител,който ще се измие след 5,6 измивания примерно??
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Този, който аз използвах е на "Marion" и пише, че зависи колко време седиш с него преди да си измиеш косата. Ако седиш 30 минути е за 4-5 измивания, а 45мин е за около 8Първоначално написано от KeshaWoodx33
![]()
IfeTyy ще кажеш ли номерчето на оцветителя или някак да го видя, защото съм сериозно навита да си взема и се чудя какъв точно.
Имаш ли снимка да видим резултата ?![]()
Аз съм почитателка на тъмно червения цвят за коса...Скоро се бях боядисала с оцветител...Издържа ми едва 5,6 измивания, но цвета беше много готин и много ми хареса как ми стоеше. Беше винено червено на Палете...2 пакетчета ми свършиха работа. Сега мисля да пробвам с къна, цвят - махагон.След морето може би ще опитам![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
не съм 100% сиг., но по спомени е 67 на картинката е момиче с много дълга коса, права. ако това може да те ориентира... снимка нямам т.е. имам, но не мисля че на снимката си личи, но на живо определено!Първоначално написано от unfetter
http://prikachi.com/images/117/2337117T.jpg не си личи особено, но все пак![]()
Страшен цвят !! Аз искам нещо такова, само че маалко по-светло. Оооо! Това ще се пробва =D> Дано само да ми ходи, че аз лятото ствам като циганче
Слава богу, че не съм все още така.
unfetter пожелавам ти успех!![]()
![]()
мерси.. ще кача снимки, като се направя![]()
супер! ще чакаме :P
Здравейте отнововчера най-накрая се боядисах
ии сега ще сложа една снимка, на която мн не си личи, но като се снимам пак ще сложа. Много се харесвам и най-важното е, че стана! Въпреки, че сестра ми и човека в магазина се опитаха да ме убедят, че няма да има резултат.. та ето :
http://prikachi.com/images/356/2346356E.jpg
и все пак на снимката не се вижда много добре!
Якооо...Първоначално написано от IfeTyy
![]()
И аз искам много много да съм с червена коса, но не искам да се боядисам, защото после трябва да чакам да израсте и става УЖАСНО ..![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
ух да и на мен сестра ми ми каза, че после нямало да мога да го махна.. но какво пък сега го искам ии такаПървоначално написано от Stellsy
![]()