.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59

Тема: Фобия

Hybrid View

Мега фен Аватара на teenems
    като колко малък ?
    тя е на 12
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

teenems От къде си толкова сигурен, че духове не съществуват!? http://horoskop.rozali.com/zagadki/p11057.html
    Както казах и аз имам такава случка. Веднъж на един рожден ден едно момче тръгна да ме цели с едно камъче, но една ръка, която изскочи от дясната ми страна го отблъсна. Ръката беше сива с малко бяло (не съм много сигурна, защото я видях за части от секундата ) . Ако някой има обяснение за това да ми го каже.
    Една приятелка, която съм сигурна, че не лъже ми разказа, че като била бебе майка и видяла през ноща жена, която стои до леглото на приятелката ми (едва ли е била някоя, която е влязла с взлом ).
    Сега как да не вярвам в тея неща?
    ..::Човек никога не знае::..

Град
    София
    ^ Виж.. Неща има много .. Искаш ли да ти разкажа една случка? Даже мога няколко!
    Имахме 2 кучета, родвайлер и пинчер. И двете починаха в много близък период нещо от рода на 3-4 месеца.. Беше нормална вечер, аз си седях на компютъра, беше към 21:00 и в нас нямаше никой, майка ми не се беше върнала от работа и отегчен от игрите, реших да си пусна музичка и да легна малко.. Легнах и чувах като стъпване с лапички и по-точно с кучешка лапичка, а родвайлера беше тежък и като стъпваше му се чуваха стъпките, е слушах радио и си помислих, че е от песента.. Странното стана като след 5 минути спря песента за части от секундата, а аз чувах още този звук.. Стаята ми е точно до хола. Просто все едно кучето ходеше по паркета в хола, спрях музиката и помислих, че има някой в нас, но тогава съм бил на 13 години някъде и толкова бях уплашен, че не посмях да проверя какво става, след около 2-3 минути то спря и до ден днешен не съм чувал нещо подобно! А сега ще ти разкажа нещо интересно.
    Лежах си на леглото и беше вечер късно някъде към 12-1 и гледах South Park. Майка ми беше нощна смяна. На всякъде в апартамента беше тъмно, имаше светлина само от монитора.. По едно време лампата в коридора светна, но не се чу звук от от ключа на лампата как се пуска, като се пусна аз отново се насрах.. Не трепвах от леглото и звъннах веднага на майка ми, а тя ми каза, че ключа е бил развален и някой път се е получавало така.. Тя каза, че може да е минала и да е искала да светне, но не помни и ако е забравила ключа пуснат, а той нали е развален и не се пуска светлина, е забравила да го изключи.. Е с малко кураж и с телефон в ръка отидох и видях, че всичко е наред.. Такива неща има, да това ли искаше да знаеш и да не можеш да спиш още повече, поне това е моята версия. Както се казва в една приказка : " Човек е направен за да живее живота, не за да го разбира " .. И да има няма да те наранят.. А шанса ако нямате починал човек в семейството е още по-малък. Аз знам, че мъртвите хора се явяват повече на сън. Моята баба ми е казвала, че нейната баба след като е починала и се е явявала много често, но последния път когато и се е явила и е казала : Да продължава напред. Като връзката между баба ми и нейната баба е била много силна, защото са живеели заедно. Просто няма от какво да се плашиш, има много въпроси, но хиляди от тях нямат отговори! Не чети глупости и не гледай глупости, това е от мен .
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Кой филм гледа

Град
    София
    Аз или тя?

Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    По едно време лампата в коридора светна, но не се чу звук от от ключа на лампата как се пуска, като се пусна аз отново се насрах..
    Тъкмоо бях влязла яко във филма ии ти ...

Иначе и на мене касетофона ми е говорел, но тва май беше поради друга причина.. както и да е дории да има нещо според мен не можем да го видим или усетим ... Американците само се чудят кво да праят ии измислят малоумни филми, с които само насаждат идеята за призраци Заради тях имам извънземна сметка за ток.
    I got summer hatin' on me cuz i'm hotter than the sun..!!

Град
    София
    ^ Съди ги!

Ся ще викам "Дама Пика".. по - късноо ..

Затова мразя филми на ужасите! После с дни не мога да спя нормално и заспивам на телевизор/радио или айпод и само хабя ток. Почни и ти така, ако искаш, но на мен винаги ми е помагало да се помоля на Господ. Ако си набожна, действа. ^^

Фобия - натраплив и силен страх към специфичен обект, определена дейност или специално обстоятелство? И кое не е същото?

Голям фен Аватара на gugenceto2
    има още един вариант за да се откажеш ако причината е филм на ужасите или нещо друго с кървища гледай му пародия или ти си направи!Това би трябвало да ти помогне до някъде!

Голям фен Аватара на Gamedzilla
    Град
    Cape Canaveral...
    Леле, аз колко филми съм гледал.

We will strike without warning and
    without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
    We will shatter their dreams and haunt
    their nightmares, drenching our ancestors' graves with
    their blood.

Самовнушение, приятелката ти е разказала историята, започнала си да се ровиш в интернет за други подобни случки и все повече и повече си си внушавала, че има нещо. Филмът също е помогнал. Спри да четеш на тази тема, преди да заспиш си пускай филм (но не страшен ) и се съсредоточи в действието, не мисли за други работи
    My heart is broke but I have some glue

Re: Фобия

Цитирай Първоначално написано от Innocente
    Здрастии!!!
    Имам голяма фобия от призраци. През ноща, когато е тъмно, тихо и съм сама в стаята, тези страхове се засилват. Завивам се през глава и ми става супер горещо. През цялото време очаквам да чуя стъпка или някакъв звук или пък да изскочи нещо от нищото. Ужасно е !!! Какво да правя
    да посетиш лекар- психиатьр
    според мен и други писали в темата имат нужда от него.

моята идея е сол не.. сериозно.. вземи една солница ..или направо пакет чуеш ли нещо ..знаеш какво да правиш!!!
    или нещо метално .. няма страшно поне при мен подейства.. така става като гледаш много "supernatural" ;дд няма страшно призраци не съществуват ;д или ако - със сигурност са добронамерени
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Цитирай Първоначално написано от metaxa
    Самовнушение, приятелката ти е разказала историята, започнала си да се ровиш в интернет за други подобни случки и все повече и повече си си внушавала, че има нещо. Филмът също е помогнал. Спри да четеш на тази тема, преди да заспиш си пускай филм (но не страшен ) и се съсредоточи в действието, не мисли за други работи

Нали казах, че и аз имам случка.

Град
    някъде, където няма земетресения
    И аз се страхувах от призраци и чудовища...като бях на 8!!!

Възприемаме всичко подсъзнателно без да разберем. Можеш ли да ми докажеш, че наскоро не си сънувала нещо подобно или не си гледала някой филм, а може би приятелка ти е разказала нещо? Има ли други свидетели, които са видели ръката, споделяла ли си им какво си видяла?
    My heart is broke but I have some glue

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Ъх, и аз доскоро имах подобна фобия, само че не само от призраци, а от всякакви такива простотии. Произхождаше от страшните филми, естествено, и продължи два ужасни месеца... Остана ли сама вкъщи, край, нещо ще изкочи, ще ме изяде... Чак съм обмисляла варианта с бухалката насериозно... Направо бях откачила. Наистина бях убедена, че няма нищо страшно, че това е невъзможно и все пак треперех от страх. (не е метафора xD) Един ден бях сама вкъщи, майка ми трябваше да се прибере, но закъсняваше доста. Вече беше тъмно и по едно време като се извихри една буря и токът спря. О_о Направо ми изкара ангелите. Чак се чудя дали е възможно да е съвпадение, аз дето умирам от ужас, нощем, сама, да спре тока... Ноо, колкото и странно да звучи, точно тогава превъзмогнах фобията. И оцелях слава богу, още нищо не ме е изяло. Фобията ми мина и всичко се оправи, но никога повече няма да си позволя да гледам страшен филм, много силно ми влияят. Сега все още ме е страх малко, но заспивам на пуснат телевизор и това ми помага много. ^^
    ...

Възприемаме всичко подсъзнателно без да разберем. Можеш ли да ми докажеш, че наскоро не си сънувала нещо подобно или не си гледала някой филм, а може би приятелка ти е разказала нещо? Има ли други свидетели, които са видели ръката, споделяла ли си им какво си видяла?

Момчето, което ме целеше си помисли, че аз със светкавични движения съм отблъснала топчето . Други не са видели или са, но са решили като онова момче, че съм била аз (най -вероятно) !!! Но съм убедена, че не бях аз.

деба и аз бях преди така и навсичкото отгоре постоянно четях книги за НЛО и извънземни. fuck my life

Предполагам, че този твой страх е предизвикан от гледане на мн страшни филми защото и аз съм така Не мисли мн за страхотиии докато спиш..

Цитирай Първоначално написано от deskka3
    Предполагам, че този твой страх е предизвикан от гледане на мн страшни филми защото и аз съм така Не мисли мн за страхотиии докато спиш..

Аз не съм гледала филм на копмпа от месеци. А по телевизията гледам комедийни сериали и криминални филми. Страха ми се появи от Paranormal Activity. Като изглезах филма, взе че ми стана интересна темата за духове и постоянно е ровех в нета.И така...

Цитирай Първоначално написано от Witch94
    Ъх, и аз доскоро имах подобна фобия, само че не само от призраци, а от всякакви такива простотии. Произхождаше от страшните филми, естествено, и продължи два ужасни месеца... Остана ли сама вкъщи, край, нещо ще изкочи, ще ме изяде... Чак съм обмисляла варианта с бухалката насериозно... Направо бях откачила. Наистина бях убедена, че няма нищо страшно, че това е невъзможно и все пак треперех от страх. (не е метафора xD) Един ден бях сама вкъщи, майка ми трябваше да се прибере, но закъсняваше доста. Вече беше тъмно и по едно време като се извихри една буря и токът спря. О_о Направо ми изкара ангелите. Чак се чудя дали е възможно да е съвпадение, аз дето умирам от ужас, нощем, сама, да спре тока... Ноо, колкото и странно да звучи, точно тогава превъзмогнах фобията. И оцелях слава богу, още нищо не ме е изяло. Фобията ми мина и всичко се оправи, но никога повече няма да си позволя да гледам страшен филм, много силно ми влияят. Сега все още ме е страх малко, но заспивам на пуснат телевизор и това ми помага много. ^^
    и аз преживях една ужастна нощ .. бях сама в къщи и както си гледах телевизия ..лампата почва да премига,кабелната спира аз на 40 градуса съм завита през глава на затворен прозорец с затворена врата направо .. не съм сигурна от кое беше по възможно да умра ..от призрак или от това че щях да колабирам
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си