Уф бе като се влияяте от страшни филми за кво ги гледате![]()
Спи на отворена врата, светната лапма ддз...
Посети психиатър![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Аз имам същия проблем, не съм на 12, а на 16 и стаята ми не е от скоро, а от 5 годишна я имам... това което събуди тази фобия в мен, бе фактът, че 2ма души са починали на леглото, на което спя...хилядите кошмари, които съм сънувала свързани с духове и негативни енергии; хилядите страшни филми които съм изгледала...и продължавам да гледам, въпреки фобията си....ужасно е.. но когато отидя да спя в друг дом, или в другото ми жилище или където и да е, спя като бебе.. но прибера ли се в нас, всичко се повтаря...![]()
Ушев педераст!
По-добре не гледай нищо свързано с духове защото така подхранваш страха си!И аз съм на 16 и преди една година имах подобен страх!Но ще ти кажа моята техника за да не сънуваш кошмари:Първоначално написано от kristaila
Мисли за нещо хубаво колкото по малко мислиш за призраци и някакви такива толкова по-добре
Гледай някаква сапунка или някаква комедия примерно някаква простотия като страшен филм или реджеп евидик!Най-накрая можеш да помолиш родителите си за ново легло ако това е коренът на проблема ти!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз преди година-две имах страх от асансьори. Като се замислех, че всеки момент може да заседна някъде, да ми свърши въздуха, или да полетя надолу ме побиваха тръпки. Имам един приятел, който живее на 16-ия етаж, ама аз не по асансьора ами по стълбите... доста се изморявах. Един ден приятелите ми решиха да се бъзикнат и ме натиха в асансьора... и го пуснаха. Докато се движех нагоре се сетих за една смешна история и не усетих как минаха етажите.![]()
Вече съм само по асансьора. Та мисълта ми е да погледнеш нещата от малко по друг ъгъл-представиси духа като Буги Барабата в къса розова поличка
![]()
.. не знам въображението е твое. Айде дано да ти помогне съвета ми
Първоначално написано от Noone95
![]()
Ти за мен си всичко ! Разбери.. !
Аз когато бях малка - също ме беше страх от духовено моите родители ми купиха нощтна лампа и спях на нощтна лампа.Около една седмица държах лампата светната и не видях нищо страшно
след това вече не ме беше страх и си спах на тъмно
пробвай и ти това :P
Never say never . . .
Аз също се страхувам много.Настръхвам само като си помисля , какво може да е на терасата ми или под леглото ми.Но си намерих начин да се предпазвам поне от сериините убийци - МУХОЗОЛ :о
![]()
Да , много е ефикасно -само пръскаш в очите и бягаш!
Иначе ,ако се страхуваш от свръхестественото.....ами тогава си мисли за Божието око, че то те наблюдава и пази.
![]()
Миналото лято гледах над 20 ужаса и така се появи фобията ми.После отидох да ми баят 3 поредни вечера и всичко отмина,чувствах се нов човек.![]()
Гледай телевизия преди да заспиш,за предпочитане нещо разтоварващо,някаква комедия.Чети книжки,опитай се да се разсейваш.
Аз имам същия проблем,но ме е страх да не влезе някой крадец вкъщи.Всяка вечер като си легна само за това мисля и не мога да спя...Ужасно е.![]()
Fashion is my passion.