Здрастии!!!![]()
Имам голяма фобия от призраци. През ноща, когато е тъмно, тихо и съм сама в стаята, тези страхове се засилват. Завивам се през глава и ми става супер горещо. През цялото време очаквам да чуя стъпка или някакъв звук или пък да изскочи нещо от нищото. Ужасно е !!! Какво да правя![]()
![]()
![]()
..::Човек никога не знае::..
Здравей!На колко години си?От скоро ли имаш собствена стая?Спокойно!В началото и аз бях така,когато ми направиха стая.Бях малка естествено,но всичко отмина![]()
![]()
![]()
На 12 съм. От доста време имам собствена стая. Наскороми се пяви тая фобия.
Слагаш една бухалка под възглавницата и спиш спокойна![]()
Така де,аз така бих направил...
Но както и да е,ако нямаш проблем,мисля,че е добра идея да помолиш някой от родителите ти да спи в стаята ти за няколко нощи,така ще разбереш,че няма нищо страшно...(помисли възможността с бухалката,може да се окаже печеливша)
ако имаш mp3 или музики на телефона си слагаш слушалки и си пускаш музика или гледай по телевизията нещо смешно или ако не ти помогне вземи си бухалка!Първоначално написано от Innocente
Ама чааакай,аз това го казах на майтап,представи си,че момичето вземе,че изрови от някъде бухалка?? И още повече,ако някой буден родител се разхожда в тъмното,търсейки нещичко да хапне??Какво става тогава .."Дете пребива родителя си с бухалка под предлог,че е гонела дух"Първоначално написано от gugenceto2
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от tonkata123
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз имах докато не спряях да гледам такива филми. ОТ какво се появи страха то?
I got summer hatin' on me cuz i'm hotter than the sun..!!
btw и аз имам фобия и също много съм напрегнат вечер,но както каза Giggle,може да е от сериал.Моята фобия примерно се разви точно от сериал...Но за щастие не ми се е удавала възможност да се добарам до бухалка,защото,както не виждам хубаво в тъмното,ще настане едно тряскане,мласкане......![]()
![]()
СпокоВсичко ще мине.Мен преди много ме беше страх като гледах страшни филми и после в тъмното както викаш ти се завивах през глава и умирах от жега
![]()
![]()
![]()
1. Бухалка под възглавницата?![]()
2. MP3-ка ?![]()
![]()
1. Ако съм прав тая бухалка ще мине през "духа" и нищо няма да му направи .
2. А имаш ли си на представа като се събуди какво ще изпитва ? Олеле майко само детски коментари чета ..![]()
![]()
И мен като по-малък ме беше страх, но гледам телевизия и се разсейвам ( това с телевизора беше най-добрия вариант, според мен де ) Друго нещо е почни да заспиваш без телевизор или нещо което да ти шуми, да чуваш всяка една секунда какво става около теб, помни, че такива нещо няма, а ако има най-малко ще искат да наранят точно теб. Ще го превъзмогнеш някой ден, като пораснеш ти говора, още ти е слаба психиката, гледала си " Шепот от отвъдното " един път и сега си мислиш, че ще има някой който да те безпокой ? Да си чувала някой да е убил от призрак ? Единственото място което можеш да видиш дух, е пред телевизора.
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Абе и аз съм имала фобия от такива глупости, ама това беше от преди 3-4 години. Решението е да спреш да гледаш страшни филми, филми с кървища и т.н. Аз пък се страхувах, страхувах и после като казах, абе майната му, и всичко забравих и всичко приключи. Излизай повече с приятели, слушай повече музика, която те развеселява супер много, гледай и смешки по телевизията... Абе много неща могат да се направят. С няколко думи: Направи така че да си лягаш с усмивка на лицето!![]()
![]()
![]()
Виж сега,никой не е казал,че ще е ефективно...Първоначално написано от ibojilow
Ако те кара да се чувстваш по-добре,може даже и със сол да го поръсиш,макар че на мен малко странно ми се струва.
Абре и извънземни нямаше,ама каква стана тя...Така че винаги ще има вярващи и невярващи,а споровете между тях продължават мнооого дълго време.
Има купища документални филми за къщи,обладани от духове.Но,естествено,ако спадаш към невярващата група,ще кажеш,че всичко е нагласено...
Като гледам с какви кавички си оградил думата Дух,разбирам,че се причесляваш към невярващите...
Ее аз като съм на 15 и още имам някакъв страх ?Е не използвам бухалки, базуки и т.н, обаче телевизията върши чудесна работаа. Всичко е до тва колко ти хлопа дъскатаа и до колко си вяраш..
Както понякога се казва "Не съм луд,просто съм предпазлив"...
Не казвам,че да държиш бухалка под възглавница е много умно,но не е нужно да ти хлопа дъската,че да имаш такива мисли.
Всичкото това с бухалката почнах като шега,между другото....
^ Да прочетох в предния ти пост. Просто исках да споделя моето мнение!![]()
А колкото до Giggle ти наистина трябва да се пазиш, но навън. Сигурен съм, че много хора искат да те откраднат за да си само за тях!
Съжалявам за спама, но просто не можах да се сдържа!![]()
Първоначално написано от Giggle
От филма Paranormal Activity. Всичко във филма е реалност и е мнооооого страшен (поне за мен). Миналата година имах една случка, която ме накара да вярвам в такива неща.Тая тема за призраците ми е много интересна и често се ровя в нета.
Прекалено много си въобразяваш.
Всичко идва от съзнанието ,като си казваш "лелее Боже ,опази ме тука има дух" съзнанието ти се настройва за това .
леле аз на 12 кви хоръри гледах и нямах никакъв проблем.
май страшните филми не са за теб ,съвземи се .
гледай повече комедий ,заспивай слушайки музика.
мисли си за хубави неща.
wtf все едно говоря на някой от детската градина ;X
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
съжалявам за двойния пост ,но просто не мога да се въздържа да дам мнение за това ,което е написала Innocente.
този филм мисля не се препоръчва за 16 + .
за кво го гледате ,като знаете какви бъзли сте ?
ква ви е психиката ? как може да вярвате ,че има духове и т.н.
идете на лекар бе ,вие нещо от психиката ви куца ,за да вярвате.
и да се влияте от филми .
Paranormal activity е измислица ,в него няма реалност .. пфф
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Еми вместо да съжаляваш го едит.Първоначално написано от teenems
Ти заспивала ли си на музика и после като станеш знаеш ли какво ти е на главата?
Да ти кажа ,всяка вечер слушам музика на mp4-ката преди да заспя.
Нищо ми няма на другия ден ,всеки луд с номера си![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не е хубаво тва с музикатаТи спиш, но мозъкът ти не спира да работи и не може да си почине.
Аз си я намалям и си пускам релаксираща песен.
Всеки се е различен ,случва се и да не заспивам с нея ,но в повечето пъти
Слагам и един таймер и![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Еми мацка права си, че всеки е различен. Преди и аз прилагах тая схема, обаче на сутринта имах чувството, че не съм спала и час.Главата ме цепеше адски..![]()
![]()
![]()
Възможно е.
Аз не мога да си обясня как така ще те боли ..
Хората пък сигурно ме смятат за луда ,но просто май ми е навик .. гаден
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Абсолютно прав , като малък и аз имах такива страхове но бързо минават ... с бухалки и тем подобни глупости нищо няма да стане ... само ще заприличаш на глупак.По добре се отвий и си пусни малко музика и заспивай не мисли за глупости.Първоначално написано от ibojilow
If you are afraid to fall , you are falling because you are afraid !!!