^ Виж.. Неща има много .. Искаш ли да ти разкажа една случка? Даже мога няколко!
Имахме 2 кучета, родвайлер и пинчер. И двете починаха в много близък период нещо от рода на 3-4 месеца.. Беше нормална вечер, аз си седях на компютъра, беше към 21:00 и в нас нямаше никой, майка ми не се беше върнала от работа и отегчен от игрите, реших да си пусна музичка и да легна малко.. Легнах и чувах като стъпване с лапички и по-точно с кучешка лапичка, а родвайлера беше тежък и като стъпваше му се чуваха стъпките, е слушах радио и си помислих, че е от песента.. Странното стана като след 5 минути спря песента за части от секундата, а аз чувах още този звук.. Стаята ми е точно до хола. Просто все едно кучето ходеше по паркета в хола, спрях музиката и помислих, че има някой в нас, но тогава съм бил на 13 години някъде и толкова бях уплашен, че не посмях да проверя какво става, след около 2-3 минути то спря и до ден днешен не съм чувал нещо подобно! А сега ще ти разкажа нещо интересно.
Лежах си на леглото и беше вечер късно някъде към 12-1 и гледах South Park. Майка ми беше нощна смяна. На всякъде в апартамента беше тъмно, имаше светлина само от монитора.. По едно време лампата в коридора светна, но не се чу звук от от ключа на лампата как се пуска, като се пусна аз отново се насрах.. Не трепвах от леглото и звъннах веднага на майка ми, а тя ми каза, че ключа е бил развален и някой път се е получавало така.. Тя каза, че може да е минала и да е искала да светне, но не помни и ако е забравила ключа пуснат, а той нали е развален и не се пуска светлина, е забравила да го изключи.. Е с малко кураж и с телефон в ръка отидох и видях, че всичко е наред.. Такива неща има, да това ли искаше да знаеш и да не можеш да спиш още повече, поне това е моята версия. Както се казва в една приказка : " Човек е направен за да живее живота, не за да го разбира " .. И да има няма да те наранят.. А шанса ако нямате починал човек в семейството е още по-малък. Аз знам, че мъртвите хора се явяват повече на сън. Моята баба ми е казвала, че нейната баба след като е починала и се е явявала много често, но последния път когато и се е явила и е казала : Да продължава напред. Като връзката между баба ми и нейната баба е била много силна, защото са живеели заедно. Просто няма от какво да се плашиш, има много въпроси, но хиляди от тях нямат отговори! Не чети глупости и не гледай глупости, това е от мен .