.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Искам едно съветче :)

Въпросът ми е малко странен но искам да ми се обясни все пак за това питам Ето го и въпросчето ми: Значи интересува ме дали като правиш секс и ако свършиш във дупето на партниорката дали тя ще забременее ?

Виж важните теми, там го пише!
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Град
    Варна
    На странен въпрос - странен отговор:
    Хипотетично - на тебе ако ти свършат в дупето ще забременееш ли? Помислете малко бе хора
    "Абе, вървя си онзи ден и гледам врата с надпис "Жени". Влизам - то кенеф!? Ебасиье!?"

еми брато аз споменах още в началото на въпроса си че е малко странен, за това и питам мерси все пак за отговора

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    На тъп въпрос може да се отговори единствено и само тъпо

Не само, че ще забременее, ами се увеличава и риска за близнаци, тризнаци и т.н...

Няма пич, бъди спокоен

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от miminko
    няма яйцеклетки в задника...
    Таази част тотално много ме изкефи ! особеноо крайната дума ! конкретно ! Бъди спокоен няма да и стане нищо !

Голям фен Аватара на Tedchy
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Не само, че ще забременее, ами се увеличава и риска за близнаци, тризнаци и т.н...

Няма пич, бъди спокоен

Олеле нз как момичетата ви връзват на кретени като вас

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Въпросът не е странен,тъп е.Не може да забременее,няма яйцеклетки в задника...
    +1
    +Правите ли разлика между системите в човешкото тяло доколкото знаем ''задника'' още е част от Храносмилателната, а не от Половата система

Ще забременее бе човек, ще се родят десетки кафяви малки човечета !

Взимай мерки !

Град
    Maina Town
    miminko написа:
    няма яйцеклетки в задника...

дам... а ти запознат ли си изобщо как става зачеването за да питаш такива простотии??
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Досега не съм срещнал момиче, което се интересува от интелектуалното ми ниво.Тъжно, а?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Искам едно съветче :)

Цитирай Първоначално написано от ProtectoR4e
    Въпросът ми е малко странен но искам да ми се обясни все пак за това питам Ето го и въпросчето ми: Значи интересува ме дали като правиш секс и ако свършиш във дупето на партниорката дали тя ще забременее ?
    Разбира се... ти къде си мислиш, че си правен?
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен
    Град
    увас ;p
    не се излагай с такива въпроси... самият факт, че питаш, значи че не си готов за секс...

Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    не се излагай с такива въпроси... самият факт, че питаш, значи че не си готов за секс...
    +1
    Сметнии ! От Гъза да забременея !Човек аз де ш го износвам тва бебе е ! В дебелото черво при лай**та ли

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от elc
    +1
    Сметнии ! От Гъза да забременея !Човек аз де ш го износвам тва бебе е ! В дебелото черво при лай**та ли
    Ох, това беше толкова секси..

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    +1
    Ох, това беше толкова секси..
    Налии ?! и аз забелязах колко брутално описах ?!
    Съжелявам за което !

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    [quote="FeelMyPain"]
    +1

Не, не, неее .. Абе хора не сте наред, как може да питате дали може да забременее жената ако свършиш в задника .. Просто ме убавате със всяка, нова тема .. /стига толкоз спам от мен /

Он Топик: Не може
    *сън*

хахаха бате извинявай ма ти на колко си ,че питаш такива въпроси ?? ми нищо няма да и стане .. като сте го правили анално ;дд ахахха страшното е като е вагинално ) ;дд господии ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Досега не съм срещнал момиче, което се интересува от интелектуалното ми ниво.Тъжно, а?
    На колко си и какъв опит имаш? (Ооокей, леко звуча като опитна простит... пардон, жрица на любовта) Но ако наистина е така, не знам с какви момичета общуваш

ахаха бебета в задника

Всъщност, голяма част от вас греши. Ето какво пише в темата "Отговори на най-често задаваните въпроси":
    "МОЖЕ да се забременее от анален секс,АКО е свършил във вас и спермата се е стекла към влагалището.... ". Глупаво е да се присмивате на въпрос, чийто отговор самите вие не знаете. Много жалко..

Цитирай Първоначално написано от rubberducky
    Всъщност, голяма част от вас греши. Ето какво пише в темата "Отговори на най-често задаваните въпроси":
    "МОЖЕ да се забременее от анален секс,АКО е свършил във вас и спермата се е стекла към влагалището.... ". Глупаво е да се присмивате на въпрос, чийто отговор самите вие не знаете. Много жалко..
    Да, само дето той пита КОНКРЕТНО дали може да се забременее ако прави анален секс..Не дали ако се стече може да се забременее..Kритикуваш, пък толкова си разбрал и ти ама ади....

През ануса не се забременява .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си