- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам едно съветче :)
Въпросът ми е малко странен но искам да ми се обясни все пак за това питамЕто го и въпросчето ми: Значи интересува ме дали като правиш секс и ако свършиш във дупето на партниорката дали тя ще забременее ?
Виж важните теми, там го пише!
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
На странен въпрос - странен отговор:
Хипотетично - на тебе ако ти свършат в дупето ще забременееш ли?![]()
![]()
Помислете малко бе хора
![]()
"Абе, вървя си онзи ден и гледам врата с надпис "Жени". Влизам - то кенеф!? Ебасиье!?"
еми брато аз споменах още в началото на въпроса си че е малко странен, за това и питам мерси все пак за отговора![]()
На тъп въпрос може да се отговори единствено и само тъпо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не само, че ще забременее, ами се увеличава и риска за близнаци, тризнаци и т.н...
Няма пич, бъди спокоен![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Таази част тотално много ме изкефи ! особеноо крайната дума ! конкретно !Първоначално написано от miminko
![]()
Бъди спокоен няма да и стане нищо !
![]()
Олеле нз как момичетата ви връзват на кретени като вас![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
+1Първоначално написано от miminko
+Правите ли разлика между системите в човешкото тяло доколкото знаем ''задника'' още е част от Храносмилателната, а не от Половата система
Ще забременее бе човек, ще се родят десетки кафяви малки човечета !
Взимай мерки !
miminko написа:
няма яйцеклетки в задника...
дам... а ти запознат ли си изобщо как става зачеването за да питаш такива простотии??
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Досега не съм срещнал момиче, което се интересува от интелектуалното ми ниво.Тъжно, а?Първоначално написано от vaseto0o
Разбира се... ти къде си мислиш, че си правен?Първоначално написано от ProtectoR4e
Temet Nosce
벨야카
не се излагай с такива въпроси... самият факт, че питаш, значи че не си готов за секс...![]()
+1Първоначално написано от FunkyBoy
![]()
Сметнии ! От Гъза да забременея !Човек аз де ш го износвам тва бебе е !В дебелото черво при лай**та ли
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох, това беше толкова секси..Първоначално написано от elc
Налии ?! и аз забелязах колко брутално описах ?!Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
![]()
Съжелявам за което !![]()
![]()
![]()
[quote="FeelMyPain"]Първоначално написано от elc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, не, неее ..Абе хора не сте наред, как може да питате дали може да забременее жената ако свършиш в задника ..
Просто ме убавате със всяка, нова тема ..
/стига толкоз спам от мен
/
Он Топик: Не може![]()
*сън*
хахаха бате извинявай ма ти на колко си ,че питаш такива въпроси ??![]()
![]()
ми нищо няма да и стане .. като сте го правили анално ;дд ахахха страшното е като е вагинално
) ;дд господии ..
![]()
![]()
На колко си и какъв опит имаш? (Ооокей, леко звуча като опитна простит... пардон, жрица на любовта) Но ако наистина е така, не знам с какви момичета общувашПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
ахаха бебета в задника![]()
Всъщност, голяма част от вас греши.Ето какво пише в темата "Отговори на най-често задаваните въпроси":
"МОЖЕ да се забременее от анален секс,АКО е свършил във вас и спермата се е стекла към влагалището.... ". Глупаво е да се присмивате на въпрос, чийто отговор самите вие не знаете. Много жалко..![]()
Да, само дето той пита КОНКРЕТНО дали може да се забременее ако прави анален секс..Не дали ако се стече може да се забременее..Kритикуваш, пък толкова си разбрал и ти ама ади....Първоначално написано от rubberducky
![]()
![]()
През ануса не се забременява .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...