- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Опишете предишния с първата буква от ника му
fu*kin' kind ^^
Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3
хитра
Humans need fantasy to be human.
златна ;д
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
невинна
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
не съм луда бе хора![]()
чувствителен
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
любопитна ,тогава![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
романтичен
Готин/а![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
фантастична
Humans need fantasy to be human.
Герой((За това се сетих само))
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
сладурана
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33