- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Justin Bieber е 51 годишен педофил ?
Както повечето от вас знаят че на скоро възникна слухът че Джъстин е 51 годишен педофил,нека се върнем назад във времето да видим какъв е бил като малък -![]()
![]()
Айде слагайте коментари относно този педофил.![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Първоначално написано от sp33der
темата е за кофата!
![]()
Стига де.Кво всички се занимавате с този Джъстин Бийбър
ako iskash da si gotin,ne budi moderen,a razlichen
Толкова ли не разбрахте ,че по канала които е излачвано това ,че е педофил е канал за базици ..как да ви го обясня по просто незнам!Канала е ONN ,а не CNN!!!! И justin bieber ,като малак е свирил на УЛИЦАТА само и само да изкара пари за майка си ,като не знаете си траите бахти хората.Ама че си простичак.
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Още една фенка, яростно защитаваща Бобъра.Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Не съм фенка на justin bieber ,но просто не обичам лъжата и подигравките.Харесвам песните му ( някои ) и това е.Не съм фенка на justin както ти се изрази.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
И защо не гледате собствения си живот, подяволите.
Верно, пее като момиче, изглежда леко ляв..
И аз не го харесвам, но това не ми дава право да се изказвам неподготвена за него.
Не ви харесва - не го слушате и не го гледате.
И ся к'во ще стане ако се започнат хейтърски теми за хората, които не харесваме.
Надали има певец(певица/група), който да е харесван от всички.
Смешки ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Първоначално написано от gabi7u
+++++ Точно.![]()
спам)
и това в едно изречениеПървоначално написано от KaPrIzZcHeTo
... бас хващам, че имаш негов/нейн(надявам се, разбирате объркването ми) плакат в стаята
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Първоначално написано от YoungBloodZ