.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: Секс...

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от Daisy11
    Еми, давай те циганките и на 12 почват.
    След като питаш значи още се не си сигурна[не си готова].Изчакаи поне още 1 година [ако не сте се разделили до тогава, защото не вярвам тои да издьржи толкова без секс ]
    То и някои българки го правят на 12, та и по-малки...

Иначето според мен на тази възраст максимум орална любов да си правите един на друг. Така най-малкото ще се задоволиш до известна степен.

Aз съм на 16 години и все още съм девствена и знаеш ли какво гордея се със себе си .. )) и аз имам много хормонийй .. които едвам ги одържам ,но всичко с времето си .. не ,че си много малка .. за този век .. те знаят малките дечица кво е секс на 5 , когато ние не сме знаели на кой свят сме .. знаят всичко за половия живот гаджетата и кво ли не на 8 .. и им се приисква веяе на 11-12 .. просто всички искаме да живеем живота на големите аз така си го обяснявам освен това и пубера много пречи но според мен ако наистина те обича .. би те изчакал както и е казал наистина организма ти не е готов .. по добре недей миличка .. И искам да кажа още нещо относно коментарите на другите защо пък да не може да обича като е на 14 ?????? моята 1ва и наистина истинска любов почна когато бях на 13 и продължи доста време

anonymous708973
    Guest
    Не си готова. Казвам ти го, изцяло базирано на изречението "Да го направим ли или да изчакаме един месец" 1 месец е нищо. Това са 30 мизерни дни.
    ... На 14 си мислех, че ми се прави секс, но сравнено със сега, когато целият ми организъм пищи (истерично) за това... Мастурбирай.
    Аз това правих - паралелно с изчитането на всичко, до което се докопвах, включително останалите броеве на ПлейБой вкъщи (и триенето на хистори-то на компа).
    Хубаво е, че си информирана, но не си готова.

П.С. Няма как да знаеш почти всичко за секса. Дори не си близо до почти... Хора, които са го правили, имат въпроси (не говоря за тъпи теми от рода "Свърши ми на корема, бременна ли съм"), аз не знам почти всичко, въпреки че се информирам всеки божи ден от над две години, камо ли ти... на 14. Нъц.

И ти к'во..Питаш ни дали да правиш секс ли?

И вие пък "Не прави!"..Тя като иска да си прави, тя ще се радва или ще си блъска главата после, не вие!

П.С. - Мила, всички казват, че ще чакат колкото трябва, ама да знаеш, че мъжете не са от желязо!

Повече от фен
    щтом си готова даваи .. успех

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Личи си, че не си от "стадото" ама все пак дори и да си се информирала самия ти организъм не се е развил достатъчно, за да изпиташ удоволствието от секса ..
    + това те вече ти го казаха .. ако беше сигурна нямаше да ни питаш! ..

Изчакай още и някоя друга годинка .. щом той няма нищо птотив да те чака .. радвай се! Малко се намират такива ..

Град
    Paradise
    Ако той наистина може да те изчака - дръж фронта поне до 15. Така ще си 100% сигурна, че човека те обича и няма да имаш причини за стрес или съмнения.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е въпросът дали сега или след месец, а дали като те сърби трябва да се почешеш. От позицията на кажи-речи двойно по-голяма, ще те посъветвам - недей. Ще дойде времето, ще дойде и човека, когато няма да се чудиш и маеш, а просто ще решиш. Направи го с човек, на който държиш, с който се чувстваш добре, но и когато съзнаваш какво точно е сексът. Ти очакваш фойерверки и стотици оргазми, а това не винаги е така. На 14 още по-малко. На 14 си, дете си си, върши си там детските неща - учи, излизай на разходки, дръжте се за ръка, целувайте се...Времето и собственото ти усещане ще покаже дали и кога си готова.

Само аз ли смятам свирката за по-интимна, по-специална и по-обвързваща от секса?

Голям фен Аватара на gret4ety
    Еми брат аз съм като тебе. Под брат имам предвид авторката де. И аз понякога имам спонтанни желания но трябва да се замислиш дали си готова за това. А само на мене ли ми направи впечатление уравнението 20-14=6 години разлика. Това е незаконно пълнолетен с малолетна

Попринцип, щом не правят секс - няма престъпление.
    Колкото до темата- в момента, в който знаеш, че трябва да се случи, го направи. Докато имаш каквито и да е терзания, съмнения и несигурност не прави нищо! Това е едно от нещата, които няма как да върнеш.
    Аз, когато го направих за първи път, не усещах капка притеснение дали е сега момента, просто знаех, че е сега.
    Успех ти желая!

кво се опитвате да я убедите че не и се прави секс естествено че и се прави на тая възраст е абсолутно нормално едно и също аз да ви убеждавам че като сте гладни не ви се яде и щом организма го иска значи е готовa друг е въпроса дали ще го направи
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от ShiTmARMALADE
    кво се опитвате да я убедите че не и се прави секс естествено че и се прави на тая възраст е абсолутно нормално едно и също аз да ви убеждавам че като сте гладни не ви се яде и щом организма го иска значи е готовa друг е въпроса дали ще го направи
    Не става само с ядене,трябва и акъл.
    Това,че има менструален цикъл на примерно 12 и МОЖЕ да има деца,не значи,че ТРЯБВА!
    Същото е и тук.Тя не знае какво иска.На 14 всички сме мислили,че искаме секс.Но то не е само вкарваш-изкарваш и се сцепваш от кеф.То е отговорност-за евентуална бременност,за болести.На 20+ няма лошо и секс за една нощ да правиш,сам може да си се погрижиш за възникнали проблеи (предполага се).Но на 14?И мама и тате ли ще поемат грижата,ако нещо се случи?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Голям фен Аватара на gret4ety
    ИСкам да целуна човека написал горния коментар! Точно това ми е в главата но не знаех как да го изразя. Браво

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Приемам целувката .
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    In Your Mamma's Pussy
    Щом се чувстваш готова защо пускаш излишни теми?
    Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    на 14 бях убедена, че ми се прави секс и съм готова...2 години и половина по-късно, направих го и просто се изсмях като се сетих, че съм си го мислила още от 14 годишна..осъзнах, че щеше да бъде грешка

Не мисля, че има за къде да бързаш, малка си
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Цитирай Първоначално написано от ShiTmARMALADE
    Не става само с ядене,трябва и акъл.
    Това,че има менструален цикъл на примерно 12 и МОЖЕ да има деца,не значи,че ТРЯБВА!
    Същото е и тук.Тя не знае какво иска.На 14 всички сме мислили,че искаме секс.Но то не е само вкарваш-изкарваш и се сцепваш от кеф.То е отговорност-за евентуална бременност,за болести.На 20+ няма лошо и секс за една нощ да правиш,сам може да си се погрижиш за възникнали проблеи (предполага се).Но на 14?И мама и тате ли ще поемат грижата,ако нещо се случи?
    по тая логика преди 30 не е добра идея за да може да сме се осигурили с работа и жилище да можеш да поемеш отговорноста изцяло сам ако стане фал
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Искаш да одобрим това което искаш да направиш ли ? Мисля , че ще е наи - добре да поизчакаш поне още 1 година .

Голям фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Еми брат аз съм като тебе. Под брат имам предвид авторката де. И аз понякога имам спонтанни желания но трябва да се замислиш дали си готова за това. А само на мене ли ми направи впечатление уравнението 20-14=6 години разлика. Това е незаконно пълнолетен с малолетна
    На 14 не е малолетна.

аз пък викам на тоя етап да си удариш 2-3 пръстчета та да ти се успокоят хормоните

Epic Fail lmfao 6 years ..... голяма разлика бих казал аз...... ухахуахуахуа
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Павликени
    Щом нищо не те спира нито тебе нито приятелят ти тогава какъв е проблема направетего ще се сближите повече
    Brisco - On The Wall (Feat. Lil Wayne).mp3 (music)

Мега фен Аватара на t0d1t0
    почти педофилия,явно секса ще е страхотен!
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си