.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: Секс...

Секс...

Здравейте ...
    Така моля ви за съвет... Ето ситоацията аз съм на 14 години гаджето ми е на 20 познаваме се от доста време ии така той никога не ми е правил намеци за секс никога не е искал това от мен дори ми беше казал, че няма да прави секс с мен защото съм прекалено малка и би изчакал ако ще години преди да го направим...Всичко е супер но напоследък на мен много яко ми бошуват хормоните и постоянно мисля за него и как правим секс...Тааа въпросът ми към вас е щом смятам, че съм готова а и той е доста ако може да кажа запознат със секса мислите ли, че трябва да го направим или да изчакаме поне още един месец?...

П.С...За годините си знам почти всичко за секса и се интересувам от тази тема..Моля ви не взимаите предвид някои МАЛОУМНИ мои връсници които нито се интересуват нито знаят нещо за секса ...
    Благодаря предварително на всички който са отделили от времето си за да разискват моя "проблем"!

Супер фен Аватара на radeberger
    Тва , че на моменти ти се прави секс не значи , че си готова .

Re: Секс...

Цитирай Първоначално написано от LoVe3e
    Здравейте ...
    да го направим или да изчакаме поне още един месец?...
    И каква ще е разликата ако ще го направите сега или след месец?! Месец разлика не допринася за физическо или психическо порастване и развитие.
    И това че ти "бошуват хормоните" НЕ означава, че си готова да водиш полов живот, просто си в пубертета. Това е важно решение и не трябва да се взима от непознати за теб хора във форума. Ти си преценяш!

Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Здравейте ...
    да го направим или да изчакаме поне още един месец?...
    И каква ще е разликата ако ще го направите сега или след месец?! Месец разлика не допринася за физическо или психическо порастване и развитие.
    И това че ти "бошуват хормоните" НЕ означава, че си готова да водиш полов живот, просто си в пубертета. Това е важно решение и не трябва да се взима от непознати за теб хора във форума. Ти си преценяш!
    Виж казах още един месец само защото много хора ще сметнат, че той е с мен само за да ме из**ка...Знам, че не сте вие хората който трябва да ми решават проблемите в живота но просто искам съвет как да постъпя...И какво ли ще си кажат хората които разберат (хора като вас и мен) просто не искам да ме мислят за някаква долна уличница защото аз наистина държа на този човек и искам да го направя с него...Просто не знам дали ще е правилно или не...Офф хора много е объркано сама не мога да си се разбера...

Мега фен Аватара на teenems
    Изчакай няколко дни и мерака ти за секс ще отмине.
    Другия месец пак ще настъпи и т.н.

И все пак ми се струва ,че ти е доста рано
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Еми, давай те циганките и на 12 почват.
    След като питаш значи още се не си сигурна[не си готова].Изчакаи поне още 1 година [ако не сте се разделили до тогава, защото не вярвам тои да издьржи толкова без секс ]
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Ти може да си супер образована на тази тема но това не променя фактът че на тази възраст незнаеш дали искаш секс или ти се пикае
    Ти си си ТИ! Не го забравяй!

СитОацията е много характерна за момичета на твоята възраст!Изчакай още малко...сексът няма да избяга

на мен ли само ми се струва или момичето е по притеснено какво ще кажат неините връсници от колкото дали е готова и ако от тва ти е притеснението то не е нужно всички да знаят какво правиш с приятеля си под завивките
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Град
    Варна
    Има вариант да пробвате само с орален секс, ама дали само с него ще се ограничите, това зависи от вас самите. Все пак щом не искате да избързвате, пък искате от друга страна нещо да се случи, това е един вариант
    "Абе, вървя си онзи ден и гледам врата с надпис "Жени". Влизам - то кенеф!? Ебасиье!?"

Мега фен
    Вместо да четеш толкова много за секса, прочети за основите на правилното писане.
    Ситуация
    Бушуват
    Взимайте
    Някой
    Връстници

Ако космите отдолу са криви, значи е време коленцата ти да станат сини.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    ми ебете са

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Бе на 14 и аз мислих,че ми се прави секс.Всички сме го мислили.
    А ти вместо да се чудиш за такива неща,седни научи правописа и пунктоацията,че ми стана лошо,докато ти четях поста.
    На 14 си,малка си,не знаеш какво искаш,почакай.
    Защо разпитваш непознати хора в интернет дали ТИ да спиш с ТВОЯ приятел?Приятели нямаш ли си?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Здравейте ...
    Така моля ви за съвет... Ето ситоацията аз съм на 14 години гаджето ми е на 20 познаваме се от доста време ии така той никога не ми е правил намеци за секс никога не е искал това от мен дори ми беше казал, че няма да прави секс с мен защото съм прекалено малка и би изчакал ако ще години преди да го направим...Всичко е супер но напоследък на мен много яко ми бошуват хормоните и постоянно мисля за него и как правим секс...Тааа въпросът ми към вас е щом смятам, че съм готова а и той е доста ако може да кажа запознат със секса мислите ли, че трябва да го направим или да изчакаме поне още един месец?...

П.С...За годините си знам почти всичко за секса и се интересувам от тази тема..Моля ви не взимаите предвид някои МАЛОУМНИ мои връсници които нито се интересуват нито знаят нещо за секса ...
    Благодаря предварително на всички който са отделили от времето си за да разискват моя "проблем"!
    Само това ще кажа ..Незнаеш каква грешка е започването на ранен полов живот.На 14 годин какво знаеш ти за живота и за всичко?! Девствеността е веднъж в живота на една жена и невиждам причина да бързаш.Я си поживей пак за секс има време.Не бързаи според мен. Истинска любов на 14 няма.
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от teenems
    Изчакай няколко дни и мерака ти за секс ще отмине.
    Другия месец пак ще настъпи и т.н.

И все пак ми се струва ,че ти е доста рано
    14 .. пф !

Повече от фен Аватара на fortvilelse
    По-добре не прави..един ден ще те е яд, че си загубила девствеността си на 14.. ква любов може да има на 14.. къв секс с кви чувства..Гадното е, че повечето връстници не осъзнават, че секса не е спорт, не е като да се наебеш и да ти мине мерака.. По-добре недей.. И на мен ми се е правило мн,мн пъти, но не си заслужава колкото да си начешеш крастата.. Все пак на 14 си..не съм много по-голяма от теб, но все пак те съветвам да не го правиш.. като толкова, мастурбирай..
    Mistakes are proof that you are trying.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Личи си, че не си от "стадото" ама все пак дори и да си се информирала самия ти организъм не се е развил достатъчно, за да изпиташ удоволствието от секса ..
    + това те вече ти го казаха .. ако беше сигурна нямаше да ни питаш! ..

Изчакай още и някоя друга годинка .. щом той няма нищо птотив да те чака .. радвай се! Малко се намират такива ..

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Фактът, че питаш говори че не си готова... Когато си готова няма да се допитваш до непознати

Бате по-добре недей!На 14 ти все още питаш вашите да останеш до по-късно , а тръгнала ми с някой 20 годишен.....че и за секс мисли.Поиграй си малко с онова образувание дето му викаме клитор и заспи доволна.

Мир И Бири
    I'm The FireStarter.

359h*ph#p.com HOOLS

Цитирай Първоначално написано от TheFireStarter
    Бате по-добре недей!На 14 ти все още питаш вашите да останеш до по-късно , а тръгнала ми с някой 20 годишен.....че и за секс мисли.Поиграй си малко с онова образувание дето му викаме клитор и заспи доволна.

Мир И Бири
    Taка не искам да се заяждам но мога да ти кажа, че съм си играла с онова образувание дето му викат клитор и вече не ми доставя такова удоволствие...Просто искам нещо повече...Малко хора могат да ме разберат..Но може би самата аз не мога да се разбера и както казахте почти всички тук не съм готова за такова голямо "предизвикателство"... Все пак Благодаря за честните мнения !

Малко не съм съгласна,че любов на 14 няма

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

ти сама си го каза "хормоните ми бушуват" тва не е желание за секс, а просто някакво любопитство породено от възрастта в която си.. а +тва че ти казаха, че самия факт че питаш дали да правиш секс показва че не си готова
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Тук няма кой да разбере какво точно мислиш или искаш.Трябва сама да прецениш.Вярно е че си малка,но ако се чувстваш готова поговори с приятеля си и обсъди въпроса с него. :]

Цитирай Първоначално написано от zvezdii4kaa
    Тук няма кой да разбере какво точно мислиш или искаш.Трябва сама да прецениш.Вярно е че си малка,но ако се чувстваш готова поговори с приятеля си и обсъди въпроса с него. :]
    Ми ние го обсъдихме и той каза когато се чувствам готова и го искам тогава ще го направим....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си