- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Баща ми не ми дава да си махам космите .
Малко уточнение всичко оправяПървоначално написано от Alex3nd
![]()
Моя аватар ли ?!?!?![]()
![]()
![]()
Не точно, но би било хубаво, ако сложиш своя нормална снимка (без да се обиждаш).Първоначално написано от elc
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Ми не не се обиждамПървоначално написано от Alex3nd
Няма за кво . Всеки има право на собствено мнение
И не съм сложила моя снимка поради една причина ,която няма за какво да казвам
Стига сме спамили тук
Ако имаш някакво желание да се доразберем просто пиши ЛС
![]()
Обръсни се! Баща ти нищо не може да направи пред свършен факт![]()
От кога стана модерно мъжете да се правят на педали и да си бръснат краката.Пича дет е писал темата, да знаеш че: говорил съм си с много момичета и 90% от тях казват, че им е писнало от гладки ''мъжки'' крака и предпочитат когато момчето си е с космите по-мъжествено е. Некой като каже потдържа се![]()
![]()
Тъпа работа да се потдържаш означава да не смърдиш на пор с горе долу прилична прическа. Мустака го махни, но не заради другите!
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Aaaaaaa поне мустака го обрасни за краката , ако не са наистина зле недей ама мустака задължително изглежда супер смешно , пък и не вярвам се чувстваш добре като го имаш.
Махай космарлаците че е страшно !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Да, като заговорихме за мъжки крака, вече ми стана нормално да си говоря с момчета за епилатори, кола маска, бръсначи, .. не знам си кво..Първоначално написано от majestic001
По темата.. Ако толкова не ти дават даси махнеш мустака, го изсветли с перхидрол.. аз като бях на 12 майка ми не ми даваше да си махам космите на краката, не знам по ква причина, и ги изсветлявах с перхирол... ахахахахахха, баси гаврата, честно.. но те разбирам.. има родители, които направо имат нуждата да се изявяват като много властни и да те контролират кво правиш с тялото си, което е супер шибано.. ама ако си обръснеш мустака и баща ти ти тегли един бой спокойно можеш да се оплачеш за детски тормоз...
Mistakes are proof that you are trying.
Много ме кефят разни пубери с девствени мустаци.. ахх![]()
особено ако са девойчета
![]()
![]()
![]()
![]()
оу, девойчета.. там дори не трябва да се споменава мустак.. не трябва да го има! ;ДПървоначално написано от BabyBluee
ама го има .. за моя радостПървоначално написано от fortvilelse
![]()
много са смешнии!!
еми.. и те са попаднали на родители, които им управляват живота.. е колко му е.. взимаш епилатора, стискаш зъби и за 2 мин си чисто нов..де да важеше и тва за някои други места, щот болката..Първоначално написано от BabyBluee
Определено си е проблем въпросните "девствени мустачки" .. мен (пък и повечето ми приятелки) доста са ни отблъсквали ..![]()
Опитвал ли си се да говориш с него .. да му обясниш, че не искаш да ти се подиграват?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от BabyBluee
Разбира се, една мацка не те ли боцне с малкото си палаво мустаче, значи не е достатъчно страстна в леглото и трябва да я чупиш, това е всеобщо познато нещо.
мисля че дори и да ги махнеш няма да те набие.. а и после няма да ти ги присъди нали ;]
1.родителите им са от праерата ,старомодни хора. не им дават ,заплашват ги .
2.нечистоплътни ,гнусни хлебарки са
3.може би в тях нямат огледало ?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Мустака доказва мъжественост,но точно този мустак доказва колко е прос
Ооо,колко си ПРОс, и има ли смисъл със теб да говоря?
I'm The FireStarter.
359h*ph#p.com HOOLS
za mustaka si go obrysni a za krakata po dobre nedei![]()
Първоначално написано от emka
+1
Космите са признак на...косми.
Обезкосмявайте си се където ви харесва бе, стига гледахте да паснете в стереотипа за мъжественост. Някои ще ви нарекат гейове, ГОЛЯМ ПРАЗ.![]()
Обръсни мустака и квот ти е кеф още, баща ти ще ти се развика малко и после ще му мине. Да вземе да свикне, аман от от тва тесногръдие.
Значи ти е харесало с гладки крака, ама си спрял да си ги обезкосмяваш, за да си по-мъжествен?Първоначално написано от Alex3nd
ХАХАХАХХАА
Обясни му на баща ти че в днешно време момичетата на 14 си махкат мустатиците камо ли момчетата![]()
Мерси за всички мнения... Снощи преди да ида в банята говорих с баща си.Казах му,че дори през 4-5 дена да го махам след като го обръсна няма да ми пречи,защото ще се чуствам добре.Няма вече да има подигравки в училище и т.н. И отидох в банята,махнах го и татко като ме видя каза: Сега как се чустваш и аз му казах,че съм добре и вече няма да ми се подиграват.А за краката ми каза да взема машинка за подстригване и просто да ги намаля
... А относно подигравките мисля,че тези които ми се подиграваха са малко тъпички.От както съм бил в детската градина съм с тях и вместо да ставаме все по добри приятели,те правят обратното.Но пък техните родители не им пука и не гледат какво правят децата им.
Айде, айде сега. Това, че родителите им позволяват да се обезкосмяват където си искат не означава, че не им пука![]()
И егати преговорите за едни косми. НАУЧИ СЕ да взимаш решения САМ, когато се отнасят за такива неща. Защото е..смешно направо.
Мен мама ми епилира топчетата и топа от 12 годишен...модерно семейство сме!
kruel vibrations from lebanon!