.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 144
    Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Цитирай Първоначално написано от elc
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    ^Не мога да повярвам, че използва "панталонки" и "мъжествено" в едно и също изречение..
    странно нали ?!?!
    Не виждам нищо странно в това. Къси панталони, панталонки, 3/4 панталони Освен, че щом ти видя аватара и ми се драйфа
    Малко уточнение всичко оправя
    Моя аватар ли ?!?!?

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    ^Не мога да повярвам, че използва "панталонки" и "мъжествено" в едно и също изречение..
    странно нали ?!?!
    Не виждам нищо странно в това. Къси панталони, панталонки, 3/4 панталони Освен, че щом ти видя аватара и ми се драйфа
    Моя аватар ли ?!?!?
    Не точно, но би било хубаво, ако сложиш своя нормална снимка (без да се обиждаш).
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

странно нали ?!?!
    Моя аватар ли ?!?!?
    Не точно, но би било хубаво, ако сложиш своя нормална снимка (без да се обиждаш).
    Ми не не се обиждам Няма за кво . Всеки има право на собствено мнение И не съм сложила моя снимка поради една причина ,която няма за какво да казвам Стига сме спамили тук Ако имаш някакво желание да се доразберем просто пиши ЛС

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Обръсни се! Баща ти нищо не може да направи пред свършен факт

Фен
    Град
    pernik
    От кога стана модерно мъжете да се правят на педали и да си бръснат краката.Пича дет е писал темата, да знаеш че: говорил съм си с много момичета и 90% от тях казват, че им е писнало от гладки ''мъжки'' крака и предпочитат когато момчето си е с космите по-мъжествено е. Некой като каже потдържа се Тъпа работа да се потдържаш означава да не смърдиш на пор с горе долу прилична прическа. Мустака го махни, но не заради другите!
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

Aaaaaaa поне мустака го обрасни за краката , ако не са наистина зле недей ама мустака задължително изглежда супер смешно , пък и не вярвам се чувстваш добре като го имаш.

Махай космарлаците че е страшно !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Повече от фен Аватара на fortvilelse
    Цитирай Първоначално написано от majestic001
    От кога стана модерно мъжете да се правят на педали и да си бръснат краката.Пича дет е писал темата, да знаеш че: говорил съм си с много момичета и 90% от тях казват, че им е писнало от гладки ''мъжки'' крака и предпочитат когато момчето си е с космите по-мъжествено е. Некой като каже потдържа се Тъпа работа да се потдържаш означава да не смърдиш на пор с горе долу прилична прическа. Мустака го махни, но не заради другите!
    Да, като заговорихме за мъжки крака, вече ми стана нормално да си говоря с момчета за епилатори, кола маска, бръсначи, .. не знам си кво..

По темата.. Ако толкова не ти дават даси махнеш мустака, го изсветли с перхидрол.. аз като бях на 12 майка ми не ми даваше да си махам космите на краката, не знам по ква причина, и ги изсветлявах с перхирол... ахахахахахха, баси гаврата, честно.. но те разбирам.. има родители, които направо имат нуждата да се изявяват като много властни и да те контролират кво правиш с тялото си, което е супер шибано.. ама ако си обръснеш мустака и баща ти ти тегли един бой спокойно можеш да се оплачеш за детски тормоз...
    Mistakes are proof that you are trying.

Много ме кефят разни пубери с девствени мустаци.. ахх особено ако са девойчета

Цитирай Първоначално написано от BabyBluee
    оу, девойчета.. там дори не трябва да се споменава мустак.. не трябва да го има!

Цитирай Първоначално написано от fortvilelse
    оу, девойчета.. там дори не трябва да се споменава мустак.. не трябва да го има!
    ама го има .. за моя радост много са смешнии!!

Цитирай Първоначално написано от fortvilelse
    ама го има .. за моя радост много са смешнии!!
    еми.. и те са попаднали на родители, които им управляват живота.. е колко му е.. взимаш епилатора, стискаш зъби и за 2 мин си чисто нов..де да важеше и тва за някои други места, щот болката..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Определено си е проблем въпросните "девствени мустачки" .. мен (пък и повечето ми приятелки) доста са ни отблъсквали ..
    Опитвал ли си се да говориш с него .. да му обясниш, че не искаш да ти се подиграват?

Разбира се, една мацка не те ли боцне с малкото си палаво мустаче, значи не е достатъчно страстна в леглото и трябва да я чупиш, това е всеобщо познато нещо.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    мисля че дори и да ги махнеш няма да те набие.. а и после няма да ти ги присъди нали ;]

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мега фен Аватара на teenems
    Това за момичетата с мустаци не е много смешно.

Варианти има доста ,но примерно:
    1.родителите им са от праерата ,старомодни хора. не им дават ,заплашват ги .

2.нечистоплътни ,гнусни хлебарки са

3.може би в тях нямат огледало ?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мустака доказва мъжественост,но точно този мустак доказва колко е прос

Ооо,колко си ПРОс, и има ли смисъл със теб да говоря?
    I'm The FireStarter.

359h*ph#p.com HOOLS

Град
    София
    za mustaka si go obrysni a za krakata po dobre nedei

Цитирай Първоначално написано от emka
    Ебати ограниченият народ дето сме българите!Момче не живееш в 19 век...Вече дори се смята за нормално момче да си обръсне краката,а не го мислят за гей.Пък и какво ти пука дали някой ще ти каже така,важното е да не отвръщаваш момичета.Обичам добре поддържани мъже.Не е приятна гледка иначе.
    Относно мустака..МАХАЙ ГО щом искаш,при свършен факт какво ще ти каже баща ти.Някой път родителите ни не могат да приемат факта,че децата им порастват .

+1

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Космите са признак на...косми.

Обезкосмявайте си се където ви харесва бе, стига гледахте да паснете в стереотипа за мъжественост. Някои ще ви нарекат гейове, ГОЛЯМ ПРАЗ.

Обръсни мустака и квот ти е кеф още, баща ти ще ти се развика малко и после ще му мине. Да вземе да свикне, аман от от тва тесногръдие.

Когато за първи път махнах мустаците баща ми само ми каза, че не е хубаво да се махат, защото след това ще ги махам през 4-5 дена, но аз си ги махам видя ли, че са пораснали. Краката си ги избръснах веднъж хареса ми, как стоят особено с къси панталонки, но когато имаш косми си е по-мъжествено. Можеш да махнеш малко от космите по краката, за да са нормални, а не да са много. Махни мустака и баща ти най-много да ти вика, но няма да ти посегне (надявам се), защото ще ти викат Данчо девственият мустак не се обиждай, но ще е нещо такова.
    Значи ти е харесало с гладки крака, ама си спрял да си ги обезкосмяваш, за да си по-мъжествен?
    ХАХАХАХХАА

Обясни му на баща ти че в днешно време момичетата на 14 си махкат мустатиците камо ли момчетата

Мерси за всички мнения ... Снощи преди да ида в банята говорих с баща си.Казах му,че дори през 4-5 дена да го махам след като го обръсна няма да ми пречи,защото ще се чуствам добре.Няма вече да има подигравки в училище и т.н. И отидох в банята,махнах го и татко като ме видя каза: Сега как се чустваш и аз му казах,че съм добре и вече няма да ми се подиграват.А за краката ми каза да взема машинка за подстригване и просто да ги намаля ... А относно подигравките мисля,че тези които ми се подиграваха са малко тъпички.От както съм бил в детската градина съм с тях и вместо да ставаме все по добри приятели,те правят обратното.Но пък техните родители не им пука и не гледат какво правят децата им.

Айде, айде сега. Това, че родителите им позволяват да се обезкосмяват където си искат не означава, че не им пука

И егати преговорите за едни косми. НАУЧИ СЕ да взимаш решения САМ, когато се отнасят за такива неща. Защото е..смешно направо.

Мен мама ми епилира топчетата и топа от 12 годишен...модерно семейство сме!
    kruel vibrations from lebanon!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си