- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Баща ми не ми дава да си махам космите .
Бръсни го, и като те види и те пита, му кажи " това си е моя грижа, няма да те моля да ми го бръснеш ти"
И аз бях тях, викаше ми че колкото по-късно, толкова по-добре, реших и го обръснах. Разбра след 3 месеца.
Тази година вече 3 пъти съм си минал краката с машинка за постригване, ти си прецени, мен ми омръзна космите по краката и ги махнат, тате пак ми вика 2 дена и после свикна. така че..
![]()
А като разбра, че си махаш космите от капсата, скара ли ти се или те пецна?Първоначално написано от Krokozubel4o
![]()
kruel vibrations from lebanon!
мустак - ок
девствен мустак - ужас
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Е сигурно хуя е искал да каже, ама ми е странно това с бирата.
Капсата ти е дупката на гъза, бе, бирник... хуй съм казвал бил...
Хуй за вас! ...те сега го казах...
kruel vibrations from lebanon!
Успокой хормоните, младежоПървоначално написано от HabibStevenson
![]()
В кой век живее баща ти ?![]()
Be yourself !
Първо да кажа здрасти на всички от този сайт. "ЗДРАСТИ":hi: ! Регнах се тук преди малко отворих първата видяна тема и гледам тук относно обескосмяването.
Всеки човек избира как да се отнася и какво да прави с своето тяло, може да се обезкосми изцяло да стане както се изразиха "Лакирана Дъска" Или пък да обрасте като "Кралски Чемшир" ...![]()
На 17 съм и никой неможе да ми каже каде да се избръсна и каде да оставя да порасте ... Сега и аз съм на мнението че космите по краката са символ на мъжествеността но това че някой ги бръснат не значи че са "Гейове" ...
Друго е да си избръснеш краката гърдите и всички слабини , да говориш лигаво, да използваш женски парфюми и да обикаляш момчетата... На това му кажете Гей ...
Според мен ти си свободен човек и ако искаш можеш да си избръснеш мустаците, краката и косата никой неможе да ти каже дори баща ти ...
Но не прекалявай защото наистина е малко "не както трябва" мъж да се избръсне до край да прилича на "Лакирана дъска "![]()
Въпрос на хигиена и стил![]()
Да бе мъж с космясъли гърди сигурно е мн привлекателноо![]()
![]()
Be yourself !
Трябва? Според кой?Първоначално написано от Cirrus
За някои хора е. Това, че за теб не е, не означава, че всички трябва да се обезкосмяват там.Първоначално написано от sweetyytweety
![]()
В момента съм на 16години бръсна се по лицето от 14 годишен преди 3-4 месеца реших да си обръсна и краката защото имах доста косми знаех че баща ми е твърдо против затова не го попитах когато разбра ест. изрази недоволство но вече беше късноКазах му че това си е моят живот и моето тяло и да не ми се бърка. Така че мой човек кво го слушаш това че те е създал не значи че трябва ти дава наклон на х*я до края на живота ти!
ALL-In
70-те доколкото знам са минали а с тях и модата по космите. Кое не можеш да решиш? Да ти задам въпроса по-лесно -
Кое избираш ? Постоянни подигравки от съученици или единично нахокване? (за мустака става въпрос) След свършен факт дори баща ти нищо не може да направи. Кълцай смело!
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Ако наистина е толкова зле *мустака,махни го..Едва ли ще ти каже нещо..Обясни му,че ти се подиграват и че не ти е приятно..
За крата - най-добре си ги остави..Не вярвам да приличаш на горила..А пък тези,които не искат да говорят с теб,само заради космите - са ебахти тъпите..![]()
Не им обръщай внимание..
Тъй де,ако си решил да ги махаш - махни ги,след това баща ти може да ти се скара,но вече е късно да ти се бърка..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе я се разкарай и прочети темата 5124912784 пъти ,гащник.... А тая нова мода педерастка с извинение е доведена от желанието на мужа да се хареса на жената и започвам да си задавам въпроса как преди години мъжета са били толкова по-космати от сега (че дори и на интимни места и мишници не са си ги махали),таа как изобщо са ги харесвали ,когато имате нещо повече с 1 човек според мен тогава бихте могли да му споделите ,че не ви харесва нещо в него ,но не и да го направи заради модата !!!Първоначално написано от Tedchy
Da da
А извинявай да те попитам ,ти на колко години сиПървоначално написано от messi1919
?
...таа бих продължил с това което искам да кажа на теб ,ДОКАТО СИ ПОД 1 ПОКРИВ С МАЙКА ТИ И БАЩА ТИ МОЖЕ ДА ТИ КАЗВА КАКВО И КАК .Когато почнеш сам да се издържаш или му докажеш ,че наистина имаш нещо в главата тогава би трябвало да си правиш каквото искаш,тук идва и проблема с цялото ни болно общество ,всичко тръгва от родителите и след това от образованието !Неграмотно и разюздано поколение сме тва е истината![]()
Da da
ЕвалаПървоначално написано от malkiqdancho
1-во и най-важно че си говорил с баща ти
Другото е каквото прецениш ти ,както ти е по-хубаво
![]()
Da da
Не казвам че родителите не трябва да имат никакво влияние над децата си но на 14г да ти казват дали може да си обръснеш лицето при положение че всички ти се подиграват не мислиш ли че е прекалено ?Първоначално написано от FuReRa
![]()
ALL-In
Аз не съм казал абсолютно нищо за лицето прочети и ще разбереш ,а и не ме интересува какво казват другитеПървоначално написано от messi1919
![]()
Da da
Ее краката недей ама мустака го махни и аз искам ама не ми дават ама дават не дават ся в новото даскало ще го махна![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И как по-точно да махне "малко" от тях? Да се направи като зебра ли - тука има, тука нямаПървоначално написано от Alex3nd
Най-добре да ги подстриже малко или да ги махне изцяло. А за мустака - махай го щом не те кефи. Баща ти нищо не може да ти каже след свършен факт
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
FuReRa, вижда се, че си от старото време, нема смисъл да споря с такива забили и тесногръди индивиди като тебе.
-.-" Машинка за подстригване.Първоначално написано от GossipGirl89
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.