.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 144
    Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Виж сега момче, аз бях на 13 тогава и на мен баща ми не ми даваше да се обръсна. На мен не ми се подиграваха, но аз го считах за грозно.
    Обръснах са отидах пред бащата той ко каза: Ем хубаво си направил
    Така че мини се иди пред него, едва ли ще почне да ти крещи щот няма да върне мустака ти нали ?
    Успех мой !
    Schhh! Hear the silence...

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    малък си ама я се стегни, предпочиташ подигравки или некви си караници
    WE ARE NOT ANGELS!

мрън мрън,. педераско било ? да прави каквото иска това е неговия живот :P момчето иска да се поддъъъържа вие го направихте за 2 стотинки да не ти пука от баща ти вс са такива и на нас момичетата животът нее е песен
    поредното объркано хлапе

Обръсни си мустака и го постави пред свършен факт .После му обясни ,че са ти са се подигравали и така .Няма да те заколи ............ . А защо всички си бръснете краката ? . Разбирам че трябва да сте готини ,ама тва вече някси не го приемам ....... Мъже ли сте или ПЕДАЛИ ?Не че ще променя нещо ,знам мн добре за ква неграмотност и простотия става дума , но все пак да ви дам съвет НЕ ГО ПРАВЕТЕ ,защото е на мода ................ Един мъж трябва да си бръсне само лицето ,мишниците и гениталиите ест .
    Сичките изкурвяли путенца на 13-14 (че и повече) които се подиграват на хората с небръснати крака могат да ми лапат х*я . Визирам всички тупалки , контеси , квартални принцеси ( ) и сякви други повярвали си жалки и смешни лапенца .Сри за hate-а ама ми писна от ограничени хора

Аз мога да ти кажа само...че ако сега не събираш смелост да се опълчваш на баща си и да държиш на мнението и по натаък ще имаш проблеми..затова щом искаш го махаш и толкова (фейса си е твой )

Относно мустака - МАХАЙ ГО!!! Не познавам момиче, което да си пада по 14 годишни момчета с мустаци. Лично аз предпочитам момчето до мен да си бръсне краката, не ми е прятно ако нещо ми боцка докато стоя да него Наистина е много гадно да ти се подиграват, но не трябва да те интересува чуждото мнение ! Нали знаеш, който завижда, нищо друго не вижда :P Не прочетох всички коментари, извинявам се ако някой е казал същото, или ако вече си направил каквото смяташ за добре :P
    Stefan and Damon Salvatore

Цитирай Първоначално написано от HabibStevenson
    Мен мама ми епилира топчетата и топа от 12 годишен...модерно семейство сме!
    Stefan and Damon Salvatore

Е кво баща ти не се ли бръсне(мустака?)
    А за краката.. тва си е въпрос на избор,но да ти се подиграват за тва .. просто съучениците ти са мухлювци. Ебавай ги и ти.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от Housemusikk
    Обръсни си мустака и го постави пред свършен факт .После му обясни ,че са ти са се подигравали и така .Няма да те заколи ............ . А защо всички си бръснете краката ? . Разбирам че трябва да сте готини ,ама тва вече някси не го приемам ....... Мъже ли сте или ПЕДАЛИ ?Не че ще променя нещо ,знам мн добре за ква неграмотност и простотия става дума , но все пак да ви дам съвет НЕ ГО ПРАВЕТЕ ,защото е на мода ................ Един мъж трябва да си бръсне само лицето ,мишниците и гениталиите ест .
    Сичките изкурвяли путенца на 13-14 (че и повече) които се подиграват на хората с бръснати крака могат да ми лапат х*я . Визирам всички тупалки , контеси , квартални принцеси ( ) и сякви други повярвали си жалки и смешни лапенца .Сри за hate-а ама ми писна от ограничени хора
    Aз не си ги махам от мода, а просто защото ми харесва. Не всички гледаме да се нагодим на другите.
    "Мъжа трябва" - чакай малко, ти ли ще ми казваш какво трябва да прави мъжа и какво не?
    И гъза ще си обезкосмявам, ако желая.
    И "педалите" са мъже също, а това, че някой е хомосексуален не означава, че се обезкосмява целия.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    ^ О, да това е някакво брутално човек
    ( имам в предвид за това с топчетата
    Schhh! Hear the silence...

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    мустака..мустака..мустака
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    вземи и поговори с него и аз сам на 14 и си бръсна мустака,гушата и бузите.обясни му че така тее срам да ходиш по улиците и вземи майкати за подкрепа

Град
    София
    AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
    Exorcism !

Re: Баща ми не ми дава да си махам космите .

Цитирай Първоначално написано от malkiqdancho
    Нов съм но виждам,че има хора които ги интересува.Моя проблем е : Баща ми е много строг и не ми дава да си махна мъховете над устните (мустака) Имам много съученици които ми се подиграват.Викат ми мустака,мустака и аз се чуствам неудобно,а искам да си го махна.Също така ми се подиграват и за космите на краката.Аз искам да ги махна но баща ми не ми дава и казва,че е педалско.Аз се гледам и сам си казвам че преличам на горила но баща ми казва,че съм нормален.Кажете ми какво да правя.Неискам да съм космат.Искам да преличам на момче не на горила

На 14 години съм
    за мустака да,но не разбирам защо за краката да желаеш да си махнеш космите,че аз имах един приятел неговите бяха дълги колкото пръста ми.Вярно,че често се шегувахме с това,но на него не му пука.Не им обръщай внимание и толкос

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Секс с мустака ли си праиш бе ?

П.П-Не го слушай ... Бръсни се там ... А бе прай що сакаш !

Мен баща ми не ми даваше да си обръсна мустака , ама кой го пита обръснах го .. после и за краката ми забрани , но и тях обръснах и нищо не ми каза Така , че бръсни смело и да не ти пука
    Мизерници .

Т'ва к'во общо има със секса ?
    Както и да е,баща ти е прав-педалско е и то много.
    Не си бръсни краката ако се чувстваш мъж,ако не има си хирурзи които могат да те направят жена.
    Мустака-обръсни го защото е грозно и тъпо

хора не сте в ред нито мустака, нито космите не краката ще бръснеш това е признак че се превръщаш в мъж а тея дето ти се смеят са още дечковци
    ko ti puka 4e e 5 lea kiloto na luka,nali si hapva6 vkusotiiki ot bukluka,awe az sam rapar we

Цитирай Първоначално написано от eminem4etos7z
    хора не сте в ред нито мустака, нито космите не краката ще бръснеш това е признак че се превръщаш в мъж а тея дето ти се смеят са още дечковци
    Защо трябва го оставя, толкова ли е важно да покаже на другите, че става мъж? Кой го интересува, че става мъж, за кво признаци трябва да показва ХАха

Тази ваша криворазбрана идея за мъжественост.. : )

хахахах помня го тва време и да махнах си ги баща ми бая ми вика при което се обърнах и му казах че не е негова работа
    И космите на краката съм си махал ( с кола маска ) даже мисля че съм си правил на цяло тяло бях кат гол охлюв :d
    Сега си махам само космите на гърдите , даже все по-често не се бръсна и си ходя кат талибанин ( то ми и отива на мене ).
    Но наистина направи това , което смяташ за редно. Кажи на баща ти , че ще ги махнеш и ако държи на тебе да ти покаже как , ако не сам ще се оправяш.

Град
    in the reality : )
    Да си махнеш девствения мустак не те прави гей, а напротив. Така ще ти загрубее, ще ти порасне и ще стане по-мъжествен. А не да стърчи някъв мъх като на някоя космата бабичка. А за краката - ако са много много много космати разбирам да си махнеш космите или да ги бръснеш до една степен, колкото да не е гора, но иначе е тъпо... Повечето момчета станаха метросексуални.. нз защо.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

loliii, от бръсненето косъма не става по-дебел, а от самия растеж на момчето и развитието му

Абе махни си космите като те дразнят и виж как е. В крайна сметка тва са косми пак ще пораснат.
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ти педераст ли си?НЕ е нужно да си махаш всички възможни косми по тялото.Мустаците си ги махай,няма кво да питаш баща си.Обръсни се,той на свършен факт няма какво да ти каже...да не би да те набие,че си се обръснал?Колкото за краката...според мене не е кой-знае какво ако си ги имаш.

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States

Re: Баща ми не ми дава да си махам космите .

Цитирай Първоначално написано от malkiqdancho
    Нов съм но виждам,че има хора които ги интересува.Моя проблем е : Баща ми е много строг и не ми дава да си махна мъховете над устните (мустака) Имам много съученици които ми се подиграват.Викат ми мустака,мустака и аз се чуствам неудобно,а искам да си го махна.Също така ми се подиграват и за космите на краката.Аз искам да ги махна но баща ми не ми дава и казва,че е педалско.Аз се гледам и сам си казвам че преличам на горила но баща ми казва,че съм нормален.Кажете ми какво да правя.Неискам да съм космат.Искам да преличам на момче не на горила

На 14 години съм

Препоръчителен родителски контрол. Може да не ти е дошло самочувствието и самоувереността още, но Gillete-чето е правилният избор, пък вашите ще го приемат, колкото и да не искат.
    I Love
    Vania
    Kabakova

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си