- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Баща ми не ми дава да си махам космите .
Виж сега момче, аз бях на 13 тогава и на мен баща ми не ми даваше да се обръсна. На мен не ми се подиграваха, но аз го считах за грозно.
Обръснах са отидах пред бащата той ко каза: Ем хубаво си направил
Така че мини се иди пред него, едва ли ще почне да ти крещи щот няма да върне мустака ти нали ?
Успех мой !
Schhh! Hear the silence...
малък си ама я се стегни, предпочиташ подигравки или некви си караници
WE ARE NOT ANGELS!
мрън мрън,. педераско било ?да прави каквото иска това е неговия живот :P момчето иска да се поддъъъържа вие го направихте за 2 стотинки
да не ти пука от баща ти вс са такива
и на нас момичетата животът нее е песен
![]()
поредното объркано хлапе
Обръсни си мустака и го постави пред свършен факт .После му обясни ,че са ти са се подигравали и така .Няма да те заколи ............ . А защо всички си бръснете краката ? . Разбирам че трябва да сте готини ,ама тва вече някси не го приемам ....... Мъже ли сте или ПЕДАЛИ ?Не че ще променя нещо ,знам мн добре за ква неграмотност и простотия става дума , но все пак да ви дам съвет НЕ ГО ПРАВЕТЕ ,защото е на мода ................ Един мъж трябва да си бръсне само лицето ,мишниците и гениталиите ест .
Сичките изкурвяли путенца на 13-14 (че и повече) които се подиграват на хората с небръснати крака могат да ми лапат х*я . Визирам всички тупалки , контеси , квартални принцеси () и сякви други повярвали си жалки и смешни лапенца .Сри за hate-а ама ми писна от ограничени хора
Аз мога да ти кажа само...че ако сега не събираш смелост да се опълчваш на баща си и да държиш на мнението и по натаък ще имаш проблеми..затова щом искаш го махаш и толкова![]()
(фейса си е твой )
Относно мустака - МАХАЙ ГО!!! Не познавам момиче, което да си пада по 14 годишни момчета с мустаци. Лично аз предпочитам момчето до мен да си бръсне краката, не ми е прятно ако нещо ми боцка докато стоя да негоНаистина е много гадно да ти се подиграват, но не трябва да те интересува чуждото мнение ! Нали знаеш, който завижда, нищо друго не вижда :P Не прочетох всички коментари, извинявам се ако някой е казал същото, или ако вече си направил каквото смяташ за добре :P
Stefan and Damon Salvatore![]()
Първоначално написано от HabibStevenson
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stefan and Damon Salvatore![]()
Е кво баща ти не се ли бръсне(мустака?)
А за краката.. тва си е въпрос на избор,но да ти се подиграват за тва .. просто съучениците ти са мухлювци. Ебавай ги и ти.
Aз не си ги махам от мода, а просто защото ми харесва. Не всички гледаме да се нагодим на другите.Първоначално написано от Housemusikk
"Мъжа трябва" - чакай малко, ти ли ще ми казваш какво трябва да прави мъжа и какво не?![]()
И гъза ще си обезкосмявам, ако желая.
И "педалите" са мъже също, а това, че някой е хомосексуален не означава, че се обезкосмява целия.
^ О, да това е някакво брутално човек![]()
![]()
![]()
( имам в предвид за това с топчетата![]()
Schhh! Hear the silence...
мустака..мустака..мустака
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
вземи и поговори с него и аз сам на 14 и си бръсна мустака,гушата и бузите.обясни му че така тее срам да ходиш по улиците и вземи майкати за подкрепа
за мустака да,но не разбирам защо за краката да желаеш да си махнеш космите,че аз имах един приятел неговите бяха дълги колкото пръста ми.Вярно,че често се шегувахме с това,но на него не му пука.Не им обръщай внимание и толкосПървоначално написано от malkiqdancho
![]()
![]()
![]()
Секс с мустака ли си праиш бе ?
П.П-Не го слушай ... Бръсни се там ... А бе прай що сакаш !
Мен баща ми не ми даваше да си обръсна мустака , ама кой го пита обръснах го .. после и за краката ми забрани , но и тях обръснах и нищо не ми казаТака , че бръсни смело и да не ти пука
Мизерници .
Т'ва к'во общо има със секса ?![]()
Както и да е,баща ти е прав-педалско е и то много.
Не си бръсни краката ако се чувстваш мъж,ако не има си хирурзи които могат да те направят жена.![]()
Мустака-обръсни го защото е грозно и тъпо![]()
хора не сте в ред нито мустака, нито космите не краката ще бръснеш това е признак че се превръщаш в мъж а тея дето ти се смеят са още дечковци
ko ti puka 4e e 5 lea kiloto na luka,nali si hapva6 vkusotiiki ot bukluka,awe az sam rapar we
Защо трябва го оставя, толкова ли е важно да покаже на другите, че става мъж? Кой го интересува, че става мъж, за кво признаци трябва да показва ХАхаПървоначално написано от eminem4etos7z
Тази ваша криворазбрана идея за мъжественост.. : )
хахахах помня го тва време и да махнах си ги баща ми бая ми вика при което се обърнах и му казах че не е негова работа
И космите на краката съм си махал ( с кола маска ) даже мисля че съм си правил на цяло тяло бях кат гол охлюв :d
Сега си махам само космите на гърдите , даже все по-често не се бръсна и си ходя кат талибанин ( то ми и отива на мене ).
Но наистина направи това , което смяташ за редно. Кажи на баща ти , че ще ги махнеш и ако държи на тебе да ти покаже как , ако не сам ще се оправяш.
Да си махнеш девствения мустак не те прави гей, а напротив. Така ще ти загрубее, ще ти порасне и ще стане по-мъжествен. А не да стърчи някъв мъх като на някоя космата бабичка. А за краката - ако са много много много космати разбирам да си махнеш космите или да ги бръснеш до една степен, колкото да не е гора, но иначе е тъпо... Повечето момчета станаха метросексуални.. нз защо.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
loliii, от бръсненето косъма не става по-дебел, а от самия растеж на момчето и развитието му![]()
Абе махни си космите като те дразнят и виж как е. В крайна сметка тва са косми пак ще пораснат.![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Ти педераст ли си?НЕ е нужно да си махаш всички възможни косми по тялото.Мустаците си ги махай,няма кво да питаш баща си.Обръсни се,той на свършен факт няма какво да ти каже...да не би да те набие,че си се обръснал?Колкото за краката...според мене не е кой-знае какво ако си ги имаш.
Първоначално написано от malkiqdancho
Препоръчителен родителски контрол. Може да не ти е дошло самочувствието и самоувереността още, но Gillete-чето е правилният избор, пък вашите ще го приемат, колкото и да не искат.
I Love
Vania
Kabakova