.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 144
    Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от eminem4etos7z
    хора не сте в ред нито мустака, нито космите не краката ще бръснеш това е признак че се превръщаш в мъж а тея дето ти се смеят са още дечковци
    Доста си ограничен, за да ми викаш дечко. Имаш право да си сложиш extension по лицето, ако искаш, щом си мислиш, че космат си по-мъж от останалите.
    I Love
    Vania
    Kabakova

Имам приятел който е на 16 и има толкос грозен мустак,че просто не е истина.Казвам му да го махне за да не се излага а той ми вика,че майкаму му казала докато не стане в 11 клас да не го маха За него да си махне мустака е като за момиче да си изгуби девствеността Тъпо,тъпо,тъпо до няма и накъде.

Град
    Lyon
    добре де..недей с космите на краката от сега .. малко е раничко наистина : ) но определено мустака е кофти нещо ... просто го махни и тва е.нито е педалско да си махаш мустака нито нищо..направо го махай ..пък ако после ти вика да ти вика .. колко му е (:
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Град
    < 33
    съжелявам, че се смея ама тфа "като горила съм" ме разби
    по темата : бащаа ти колкото и да е строг не може да ти каже к'во да правиш и к'во не ! Все пак ти взимаш тези решения, не той. Така че махай ,където искаш и да не ти пука.. Като ти се скара му кажи той да ходи като "горила" на у-ще и на него да му се присмиват,като толкова знае ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Доста коментирана тема, проблема ти ако може да се нарече проблем е безобиден.
    Крака:
    Аз съм на 16, краката все още не съм си ги бръснал. не те съветвам да го правиш от сега, прекалено си малък, ако от сега започнеш да се обезкосмяваш ще ти омръзне, а веднъж започнеш ли, няма връщане назад, тей като космите стават твърди и черни, което наистина е грозно и противно.Подигравките, че не си се обезкосмил, са на повърхностни хора, няма смисъл заради тях да пребягваш до промяна във външността си, единственият, който решава си ти.Ти си мъж покажи им го, не като се обезкосмяваш, а като се защетиш. Баща ти, седнете и поговорете по мъжки обсъдете проблема заедно затова са все пак бащите.
    Мустак:
    Адски е противно да видиш момче на 14 години с нежно лице и катранено черни косми над устните. Както за краката така и тук, единстевеният, който решава, какво да прави с тялото си, си ти.Съветвам те да кажеш на баща си, че си готов за това начинание.

СЕГА ЩЕ ТИ ДАМ ВАЖЕН СЪВЕТ !!!
    1.При бръснене на лице - от тази възраст не го бръсни на контра ( срещу косъма ) , защото след 2/3 години ще ти никне много брада и ще трябва да се бръснеш всеки ден / през ден ... ако искаш си махай мустака , но рядко ( бузите , врата и другите части от лицето даже и малко мъх да имат не ги бутай ) и винаги след като се бръснеш използвай крем за след бръснене .
    2. краката на тази възраст няма смисъл да ги буташ - ПОВЯРВАЙ МИ !!! просто до сега си нямал голямо окосмяване и това те дразни , но е нормално - се пак побертета е това ... / но дори и в краен случай , ако си ги махнеш на краката В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ИЗПОЛЗВАЙ БРЪСНАЧА , земи си някакъв крем ( veet ) или нещо друго на същия принцип. Ако сега ги обръснеш след 1 седмица ще станат по-дебели , по-черни и по-дълги ... после ще почнеш да ги бръснеш по начесто , те ще никнат по-често и става мазало ...
    общо взето е това
    GOOD LUCK

СЕГА ЩЕ ТИ ДАМ ВАЖЕН СЪВЕТ !!!
    1.При бръснене на лице - от тази възраст не го бръсни на контра ( срещу косъма ) , защото след 2/3 години ще ти никне много брада и ще трябва да се бръснеш всеки ден / през ден ... ако искаш си махай мустака , но рядко ( бузите , врата и другите части от лицето даже и малко мъх да имат не ги бутай ) и винаги след като се бръснеш използвай крем за след бръснене .
    2. краката на тази възраст няма смисъл да ги буташ - ПОВЯРВАЙ МИ !!! просто до сега си нямал голямо окосмяване и това те дразни , но е нормално - се пак побертета е това ... / но дори и в краен случай , ако си ги махнеш на краката В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ИЗПОЛЗВАЙ БРЪСНАЧА , земи си някакъв крем ( veet ) или нещо друго на същия принцип. Ако сега ги обръснеш след 1 седмица ще станат по-дебели , по-черни и по-дълги ... после ще почнеш да ги бръснеш по начесто , те ще никнат по-често и става мазало ...
    общо взето е това
    GOOD LUCK

....

Ако искаш го махни ... А и не е много приятно да гледаш такива глетки ...
    Колкото до баща ти .. Седни и мирно и кротко му обясни че , това си е твоето тяло и ти се решаваш ... Че не се харесваш така и че времето когато не са се бръснали и е било признак на мъжественост отдавна е изтекло ... Пък и да се скарате голям праз нали ти ще се чустваш удобно в кожата ти ...

Цитирай Първоначално написано от AzBre
    аве ти мъж ли ще ставаш или ще се кривиш от на всеки мнението??? като ти изглежда по добре без мустаци и косми по краката пери ножа пък да става квото ще..ако искаш да се бръснеш само заради това че и другите го правят..да, нормално е^^
    съвсем правилно

мустака махай но краката остави
    I wanna get psiho - I am your mortal enemy

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Ами.. 2 момчета от класа ми си махат космите от краката, но това НЕ значи, че са педали и тн. Напротив, истински мъжкари са си

А и косматите мъже за някои жени са по - привлекателни ..

Аз на 13 за първи път си обръснах мъхчето щото всички почнаха да ме ебават а най много баща ми, той не спираше да си праи ташак с мене и го обръснах (мъха, не баща ми) и въобще не расте толкова колкото казват.Бръсна се веднъж на седмица-2.Давай смело

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    Мустака ще е хубаво да го махнеш, да, щото е доста нелицеприятно.
    Обръсни си мустака и иди при баща ти след това, да видим... сигурен съм, че нищо няма да ти каже.
    А космите на краката са признак на мъжественост и те съветвам да не ги махаш, и кажи на съучениците ти, които нямат косми никъде и са гладки като лакинара дъска, че са гейове.

и още нещо-темата не е за тук.
    да ти го ръгна на мъжествеността чесно аз съм момче и да ти кажа па по-добре гладки крака от колкото толкова космати че да неможеш да си видиш кожата на кракът
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от uBo
    Обръсни си мустака и иди при баща ти след това, да видим... сигурен съм, че нищо няма да ти каже.
    А космите на краката са признак на мъжественост и те съветвам да не ги махаш, и кажи на съучениците ти, които нямат косми никъде и са гладки като лакинара дъска, че са гейове.

да ти го ръгна на мъжествеността чесно аз съм момче и да ти кажа па по-добре гладки крака от колкото толкова космати че да неможеш да си видиш кожата на кракът
    Съгласен съм с Иво.И аз си бръсна краката и откакто го правя ми е много по-добре,отколкото преди.
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Цитирай Първоначално написано от Tedchy

Защо да са гейове ? Може да се поддържат
    Това е метросексуалност, поддръжката е нещо съвсем различно.

По темата: Направи това, което ти харесва, ако искаш да нямаш косми никъде - махни ги. Не слушай баща си, най-много да отнесеш един шамар, нищо повече. За космите по лицето подкрепям с 2 ръце, че трябва да ги махнеш, но тези на краката не е задължително. И все пак казвам, ако ти харесва да си без - махни ги. Баща ти няма да живее твоя живот и да носи твоите подигравки.
    Да обичаш значи да страдаш!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ооо, ladykeisy здравей. Поздрави от Бай Груди.

По темата - вече е дъвкано сигурно милион пъти кой къде е нормално да се обезкосмяване и къде не. Лично аз си махам горите отдолу, под мишниците и разбира се брадата. Иначе всеки както си го разбира. Просто обезкосмяването се прави, за да се чувстваш по-добре, а не за да се правиш на Кристияно Роналдо.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    ооо, ladykeisy здравей. Поздрави от Бай Груди.

По темата - вече е дъвкано сигурно милион пъти кой къде е нормално да се обезкосмяване и къде не. Лично аз си махам горите отдолу, под мишниците и разбира се брадата. Иначе всеки както си го разбира. Просто обезкосмяването се прави, за да се чувстваш по-добре, а не за да се правиш на Кристияно Роналдо.
    +1 плюс краката

Голям фен Аватара на notlike
    Виж, приятел. И аз на 14 май си махнах мустака. Трябва да го направиш - да не ти пука. Кажи - баща ми, това е нормално, така е прието, така направих и аз. И съвет: не си мятай брадата, докато нямаш почти нищо. Относно краката - това си е жива педерастия. И аз съм много космат в краката и в началото някои от махалата ме бъзикаха малко, но вече никой не го прави. И по-скоро е плюс, защото така разбираш кой човек е пич, а кой лигльо. Не мисля, че космите на краката са проблем. Ако някоя мацка е решила, че ще те забие или обратното - няма да видиш лошо. Познавам много жени, които казват, че страшно лошо мнение си правят за мъже с по-гладко бръснати крака от тях. Така че - давай смело, махай мустака, а космите на краката недей. Не слушай, когато някой ти казва, че не хигиенично - ТАКОВА нещо за краката НЕ се отнася и няма да се отнася - взимаш ли си душ редовно, никой не може да казва, че си мръсен. По-добре ли е, да се къпеш веднъж на 3-4 дена, пък хайде да си бръснеш краката.[/b]
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Барзо в тоалетната и се обрасниии
    кфо ти дреме ,
    Като те види баща ти може малко да те нашляпаа обаче ще знаеш че вече няма да ходиш като маимуна

p.s Съжелявам за правописа

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Абе още ли му обсъждате космите на човека? Той сигурно вече е забравил три пъти за тях.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

аз нямах проблем с мустаците но имах гора на краката и исках да ги обръсна и жообще не съм говорил с наще ам ги поставих пред предсвършен факт и те ни6то не ми казаха

Град
    ДжойнтЛенД
    2 варианта има :
    1. Кажи му да си го начука и прави к;фото искаш
    2. кажи му че предпочиташ д а си педал пред уранготан
    One 4 the money , two 4 the show

Еми незнам, моя баща е някак по-модерен. Аз не бях чак като горила, но имах косми по краката и го попитах дали може да си купя крем депилатор и той ми разреши. За мустака ми викаше, че според него е рано (след 2 месеца правя 14, а го махнах някаде преди 2 месеца ), но аз си го махнах и му се показах и той ми вика "ми като си решил твоя работа"

Хич не обичам, когато някой родител се меси в нещата на детето си, а пък да забранява да си маха космите е абсурдно! Алооо, това е твое тяло следователно можеш да махаш неприятните косми, но не толкова заради другите, ами заради теб самия. Все пак има различни хора и всеки може да ти намери косур, дори ти да мислиш, че изглеждаш перфектно. Тъй че ги махай, няма нищо педалско в това.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    а аз писах в тази тема но вече го махнах мустака тогава имах когато писах и да ти кажа по добре е без ставам като бебе в лицето ама онзи над мен дет е писал за краката мн не го одобрявам
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си