.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 144 от общо 144
    Аз започнах да се бръсна от 17г. щот съм кюсе
    btw по темата скръцни зъби (да е на твоята) и после x)

дай му да прочете темата

Обясни му ситуацията и го помоли да се аргументира - защо не ти разрешава да махнеш мустака ... Кажи му и своите причини.

А за краката - недей!
    Дори да не ти се вярва - все още има момичета,които предпочитат да знаят чии е кракът под завивките...
    Не ставай поредния розов травестит със обръснати краченца,манекюр,педикюр,г анц за устни и ФТД .

вземи депилиращ крем и намажи баша си докато спи,виж че ше се оправят нешата
    Говнааааааааааа

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Не му давай и ти да си маха неговите !

тоя баща е за социалните..на къде отиваме? питам! :/
    глупостта около мен ме уморява

Краката ги остави тях ги оправи по - късно.. Ама мустака е добре да го махнеш колкото се може по - бързо.. Едва ли ще ти каже нещо пък и да го направи няма връщане назад нали

КРАКАТА ВЪОБЩЕ НЕ ГИ БАРАЙ (ОСВЕН АКО НЕ СИ ГЕЙ),ПЪК ЗА МУСТАКА КАТО ТОЛКОВА ТИ ПРЕЧЕ ГО РАЗКАРАЙ И ВЪОБЩЕ ДА НЕ ТИ ПУКА КВО КАЗВА БАЩА ТИ И КАКВО НЕ.ВСЕ ПАК СИ Е ТВОЯ МУСТАК А НЕ НЕГОВИЯ.

ем ако се чувстваш некомфортно си махни космите на краката зависи от теб , но мисла че мустака трябва да го махнеш мое мнение

Re: Баща ми не ми дава да си махам космите .

Цитирай Първоначално написано от malkiqdancho
    Нов съм но виждам,че има хора които ги интересува.Моя проблем е : Баща ми е много строг и не ми дава да си махна мъховете над устните (мустака) Имам много съученици които ми се подиграват.Викат ми мустака,мустака и аз се чуствам неудобно,а искам да си го махна.Също така ми се подиграват и за космите на краката.Аз искам да ги махна но баща ми не ми дава и казва,че е педалско.Аз се гледам и сам си казвам че преличам на горила но баща ми казва,че съм нормален.Кажете ми какво да правя.Неискам да съм космат.Искам да преличам на момче не на горила

На 14 години съм
    не може да си на 14 години и бащати да те командва това е унизително и трагично...... прави му на пук, ядосваи го докъто не разбере че ти си шефа, а ако тръгне да те бие незнам в това не мога да ти помогна ,защото моят баща никога не ми е посягал но попринцип аз съм такъв човек , че , които и да ме удари мозъка ми изключва и почвам и аз (отвръщам винаги на удара) .

Цитирай Първоначално написано от mustangg
    КРАКАТА ВЪОБЩЕ НЕ ГИ БАРАЙ (ОСВЕН АКО НЕ СИ ГЕЙ),ПЪК ЗА МУСТАКА КАТО ТОЛКОВА ТИ ПРЕЧЕ ГО РАЗКАРАЙ И ВЪОБЩЕ ДА НЕ ТИ ПУКА КВО КАЗВА БАЩА ТИ И КАКВО НЕ.ВСЕ ПАК СИ Е ТВОЯ МУСТАК А НЕ НЕГОВИЯ.
    Това за краката е супер смешно как може да мислиш че ако си бръсне краката е гей, аз ги бръсна ама несъм преминал на "другия бряг" защото изглежда много по добре, колкото до мустака ти сам трябва да решиш дали да го махаш или не.
    Sometimes when you win you actually lose and when you lose you actually win..

Махни ги!. Че ще изядеш после 2-3 шамара .. Голяма работа

Това "секс" ли е ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

така до автора не ги слушай просто не им обръщай внимание .. или избрасни мустака обаче за краката Светни ги малко на гейовете че това е Достойнството на един мъж неможе така.. не сме жени да се бръсним на секаде къде ще отиде достойнството ни !

Не знаех че премахването на космите на краката/мустаците може да бъде съпоставено по някакъв начин със секса

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    На мен ми е грозно и смешно като видя мъж с обръснати крака,много е гейско Ама мустаците ги махай! Бащати по тази логика сигурно е обрасъл като поп

Супер фен Аватара на radeberger
    Ако ги махнеш без да му кажеш какво ще стане ?

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от kzteam
    така до автора не ги слушай просто не им обръщай внимание .. или избрасни мустака обаче за краката Светни ги малко на гейовете че това е Достойнството на един мъж неможе така.. не сме жени да се бръсним на секаде къде ще отиде достойнството ни !
    Това ли ви е достойнството? АХхаХАХаХХАхА

за мустаците задължително .. дори ако искаш недей му казвай нищо .. докато той види.. и ако по4не да ти вика ,ти му кажи "амм аз не ти ли казах" аа до краката.. да и аз по някой път се огнусявам .. таа ако на ТЕБ не ти пре4ат не ги махай .. това 4е и гейовете го правят ,не зна4и примерно 4е и футболистите са гейове все пак са краката, не ръцете ..Но според мен ще ти е по-добре да ги махнеш

на краката си ги пострижи , мустака го махни .... не изчерпахме ли темата вече?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си