- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Баща ми не ми дава да си махам космите .
Аз започнах да се бръсна от 17г. щот съм кюсе
btw по темата скръцни зъби (да е на твоята) и после x)
дай му да прочете темата![]()
Обясни му ситуацията и го помоли да се аргументира - защо не ти разрешава да махнеш мустака ... Кажи му и своите причини.
А за краката - недей!
Дори да не ти се вярва - все още има момичета,които предпочитат да знаят чии е кракът под завивките...
Не ставай поредния розов травестит със обръснати краченца,манекюр,педикюр,г анц за устни и ФТД .
![]()
вземи депилиращ крем и намажи баша си докато спи,виж че ше се оправят нешата
Говнааааааааааа
Не му давай и ти да си маха неговите !
тоя баща е за социалните..на къде отиваме? питам! :/
глупостта около мен ме уморява
Краката ги остави тях ги оправи по - късно.. Ама мустака е добре да го махнеш колкото се може по - бързо.. Едва ли ще ти каже нещо пък и да го направи няма връщане назад нали![]()
КРАКАТА ВЪОБЩЕ НЕ ГИ БАРАЙ (ОСВЕН АКО НЕ СИ ГЕЙ),ПЪК ЗА МУСТАКА КАТО ТОЛКОВА ТИ ПРЕЧЕ ГО РАЗКАРАЙ И ВЪОБЩЕ ДА НЕ ТИ ПУКА КВО КАЗВА БАЩА ТИ И КАКВО НЕ.ВСЕ ПАК СИ Е ТВОЯ МУСТАК А НЕ НЕГОВИЯ.
ем ако се чувстваш некомфортно си махни космите на краката зависи от теб , но мисла че мустака трябва да го махнешмое мнение
![]()
не може да си на 14 години и бащати да те командва това е унизително и трагично...... прави му на пук, ядосваи го докъто не разбере че ти си шефа, а ако тръгне да те бие незнам в това не мога да ти помогна ,защото моят баща никога не ми е посягал но попринцип аз съм такъв човек , че , които и да ме удари мозъка ми изключва и почвам и аз (отвръщам винаги на удара)Първоначално написано от malkiqdancho
![]()
.
![]()
![]()
![]()
Това за краката е супер смешно как може да мислиш че ако си бръсне краката е гей, аз ги бръсна ама несъм преминал на "другия бряг" защото изглежда много по добре, колкото до мустака ти сам трябва да решиш дали да го махаш или не.Първоначално написано от mustangg
Махни ги!. Че ще изядеш после 2-3 шамара .. Голяма работа
Това "секс" ли е ?
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
така до автора не ги слушай просто не им обръщай внимание .. или избрасни мустака обаче за краката Светни ги малко на гейовете че това е Достойнството на един мъж неможе така.. не сме жени да се бръсним на секаде къде ще отиде достойнството ни !![]()
Не знаех че премахването на космите на краката/мустаците може да бъде съпоставено по някакъв начин със секса![]()
На мен ми е грозно и смешно като видя мъж с обръснати крака,много е гейскоАма мустаците ги махай! Бащати по тази логика сигурно е обрасъл като поп
![]()
Това ли ви е достойнството? АХхаХАХаХХАхАПървоначално написано от kzteam
![]()
![]()
за мустаците задължително .. дори ако искаш недей му казвай нищо .. докато той види.. и ако по4не да ти вика ,ти му кажи "амм аз не ти ли казах"аа до краката.. да и аз по някой път се огнусявам .. таа ако на ТЕБ не ти пре4ат не ги махай .. това 4е и гейовете го правят ,не зна4и примерно 4е и футболистите са гейове
все пак са краката, не ръцете ..Но според мен ще ти е по-добре да ги махнеш
![]()
на краката си ги пострижи , мустака го махни .... не изчерпахме ли темата вече?