.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

...не мога да го забравя и това си е

Здравейте на всички! На скоро бях на море и там се запознах с едно схрахотно момче...то се оказа от мая град..ии направо всичко беше супер! Бяхме заедно, правихме си някаква импровизирана дискотека в ресторанта на хотела е танцувахме няколко вечери подред...и така без да се усетя свърши лагера и дойде време да си заминаваме, с него в автобуса седяхме заедно, всичко беше на 6...докато не пристигнахме на "родна земя". Оттогава той стана хладен, безразличен...направо леден.На мен ми писна и заминах за село за няколко дена..и с него си говорихме по телефона, всичко като че ли беше по-добре...и ето аз пак си идвам..и сядам на фейсбук. Виждам, че ми е писал, че не иска нищо общо с мен, да не му пиша и да не му звъня. Оттогава съм смазана, не съм спала от доста време...,не ми се спи..т.е. спи ми се, но си затварям очите и пак се замислям за него, свива ми се стомаха и пак се ококорвам...Пробвах да излизам с приятелки, приятели, до ходя насам-натам, да се забавлявам...чувствам се още по-празна. Не знам как да постъпя. Не мога да го забравя, всичко ми напомня за него...поглеждам си сувенирите от морето и се появява неговия образ и тъпите спомени, поглеждам си тела-пак същата работа, сядам на компа и се сещам за глупавия фейсбук! Приятелките ми ме запознават с какви ли не момчета, за да го забравя, но пак не става...как за едни глупави 10 дена се получи такова нещо?! Чувствав се празна, безполезна...най-лошото, е че имаме обща приятелка и тя нищо не подозира за нашата "любов" и постоянно ми предлага да изляза с тях, а аз не искам да й казвам нищо, но не тя е проблема, а това момче...безразличен, студен..., а допреди време " ме обичаше".

Мега фен
    Град
    <3
    Няма да чета до край. Всичко е самовнушение. Когато си повтаряш и си внушаваш известно време,че не го харесваш - няма да го харесваш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    ^ Напълно съгласна с гореказаното.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Май ти се случва това за 1-ви път и май сте правили нещо повече от целувки,милувки,танци...И за напред ще имаш такива случки,не трябва да ти пука,изкарали сте си добре,като неиска има и други.След време ще го и намразиш.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Може момчето да е искало само лятно развлечение, а пък ти да си останала с други впечатления. Често става така. Опитай се да не мислиш толкова за него и си самовнуши и ти, че е било просто свалка за морето и нищо повече... Пробвай с някое друго момче и ще го забравиш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

^не съм съгласна с вас.
    въпрос на гледна точка.има много влюбчиви хора,които наистина обичат.Мисля си,че авторката е от тях.
    За всички мисли в главата ти мило момиче е допринесъл и самият пейзаж,не можеш да останеш безучастен.С него си изживяла страхотни моменти,но вече е време да се върнеш към реалноста.
    Звучи грубо,но си била просто лятна забежка(без извинение,мога и още по-цветущо,но тъй като имам на идея как се чувстваш смятам да спра до тук).

не си струва да страдаш за човек,когото не познаваш!
    успех!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен
    ^^ или си има сериозна приятелка там...

Напълно съм съгласна за това с лятното развлечение, но абсолютно отричам това, че ако си внушава, че не го харесва, ще го раз-хареса. Просто няма как да си самовнушиш, че не харесваш някого, ако наистина го харесваш. Всичко е въпрос на време.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Май не съм се изразила много правилно Под "самовнушение" нямах предвид да си набива в главата "Не го харесвам, не го харесвам, не го харесвам", просто да не пирема нещата толкова сериозно и да се опита да мисли за него като за лятна свалка и нищо повече, за да не си храни напразни надежди
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    Blondityy
    ^^ И нa разум...

Мега фен Аватара на Hilary_
    С времето сигурно ще го позабравиш .. просто не виждам смисъл да продължаваш да мислиш за него?! ..
    След като не иска да се оправя както намери за добре .. той губи!

просто момчето си влиза в ролята а ти се вписваш в "играта"

А, добре, разбрала съм погрешно, защото преди време ми бяха казали да направя същото и хич не помогна, а дори по-зле стана, но времето лекува всичко.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Незнам девойче, но знам че мен колкото по-грубо са ме рязали колкото повече са се отдръпвали от мен момчетата, или дадено момче , после повече ми е липсвал повече съм го търсила... и е много кофти..
    просто с времето ще отмине
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си