- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамува ли се или..
Онзи ден едно момиче ми взе скайпа от една приятелка, ние се знаехме бегло и денс бяхме на кафе тримата и тази се държа странно.Предполагаше се че ме харесва, а тя дори не ме и погледна постоянно като ни се засечат погледите забива глава надолу и не говори а седи и мълчи притеснително...Дали защото не съм и харесал или просто е срамежлива?И как е най-добре да постъпя да я потърся аз или да изчакам тя мен..Защото е странно да ми вземе скайпа, да идем на кафе и там почти да не ми говори..От Варна съм на 18(91),а момичето на 15(94)
хубав ли си, тя хубава ли е?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
може би е доста срамежлива,за това е най-удачно ако искаш да се случи нещо да вземеш нещата в свой ръце.дори и да те харесва,тя няма да те потърси,за това ти го направи.покани я да излезете пак и така....всичко ще се нареди от самосебе си!ААйде успех!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ако искаш да се видите пак я потърси ти..
от чакане смисъл няма.
Yap, така е!Първоначално написано от iveetyy
Ако я харесваш достатъчно, действай !
Срамежлива е,ако не се досещаш...
Потърси я ти,няма да прокопсаш,ако само седиш и чакаш...
и ясно колко си я харесал ,щом викаш тая само седи и мълчи...
Подтчертавам на ТАЯ..
ТАЯ име няма ли си?
Хаха не мога да кажа сам дали съм хубав...Ами незнам, ако всеки път ще се прави така на интересна..
^^
що да не можеш?Някои имат такова самочувствие,че според тях само те са красивите...говоря по -спецялно за мъжката аодитория,защото ми е странно ,че има и сврух суетни мъже.
Като ти се прави на интресна,или ти така мислиш,я остави...
Но може да не се прави на интересна,а да е супер срамежлива....според мен трябва на 4 очи да се видите,а не на 6.Тогава ще се отпусне...
Има един начин....предразположи я...
ако ли не,това значи,че не я харесваш достатъчно и ,и казвай чао и това е.
Като незнаеш как да се държиш на положение,и като кавалер....
И Мистър свят да съм пак няма да кажа че съм красив..Няма съвършенни
има имаПървоначално написано от vani0om
![]()
![]()
Поне си го признаваш,че не си съвършен...
Варианти:
1.не те е харесала
2.надявала се е ТИ да кажеш нещо пръв
3.чудела се е кво да каже ,ноо хмм ..
4.мега срамежлива
5.на скайп пичка ,на живо-затъпялааа![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Айде пък ся,мъжете,ние сме виновни и за глобалното затопляне и за всички останали катаклизми.Вие жените пък сте по-скромни и от кучетата..Първоначално написано от mincheto
^^ Vindiesel,колега, като повечето от вас незнаят как да се държат с жена.
вие пък много знаете, придавате си важност и се надувате като плондери някой като ви погледне... тоя вестник сме го чели майнаПървоначално написано от mincheto
Не съм съгласенПървоначално написано от mincheto
.Някой от нас,не повечето,а и повечето тук се правят на "Bad boy"а вснъщност са големи шнурове.Половината които са знаели как да се държат,вече не го правят,защото малките пикли са им се качвали на главата.
![]()
^^Vindiesel, Така е, но има и свястни момичета....
А,относно автора..доста надут ми се струваш.... и все пак,нали знаеш,ако не тая,другата ще е,споко,за всеки влак си има пътници ,ако си чувал тази поговорка.
Аз.. надут?!Моля..Първоначално написано от mincheto
Харесва те и се срамува ...100% Определен, ако я харесваш вземи нещата в свои ръце, ако нещата потръгнат и я опознаеп съм сигурна, че не такава, за какавто я ммислиш, т.е надута или "правеща се на интересна "![]()
^^ Да имам предвид ,където каза че тая само седи и мълчи..и тая име няма ли си?А момичето ,може просто да е срамежлино...и да не е някоя надута кучка..вдеваш ли братлеПървоначално написано от vani0om
?
^^Но на 4 очи,а не на 6 и + отгоре с досадници.....Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
Е все пак момичето я познава и трябваше ни сватосаПървоначално написано от mincheto
![]()
Все пак тя и е дала скайпа ми...А що се касае до срамежливост о принцип до колкото знам и онова момиче ми каза че нз кво и е било, че не е такава попринцип...А и то срам, срам, ама 3 пъти кат я питаш кажи нещо и що не говори да каже все ами аз нз и пак да замълчи..странно е...Още по-странно е, ако не ме е харесала, при положение, че почти вс. твърдят, че на снимки съм по-зле...
Еми излезте най -добре на 4 о4и![]()
Е да..Че хептен да има тишина ли?Тя щом сега не ме отрази, какво остава ако сме само 2