.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    срам,пък и се е чудила,кво да ти каже,пробвай да разпиташ приятелката ви дали знае,дали те харесва
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vani0om
    Е да..Че хептен да има тишина ли?Тя щом сега не ме отрази, какво остава ако сме само 2
    еми тогава закакво изобщо си я пуснал тая тема?

и да ти кажа със сигурност- срамувала се е. а ти с въпроса ''кажи нещо'' съвсем не си се представил по най- добрия начин. не можеш ли да подхващаш теми, да я питаш за интересите й, нещо такова? това ''кажи нещо'' винаги ми се е струвало мега тъпо. на 18 си все пак, уж си по- опитен, трябвало е да поемеш нещата. ако все пак ти харесва момичето на външен вид и искаш да я опознаеш, излез с нея, но действай тоя път качествено.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от vani0om
    Е да..Че хептен да има тишина ли?Тя щом сега не ме отрази, какво остава ако сме само 2
    ее притеснява се момичето ся,пробвай само двамата да сте и виж,как ще се държи и я питай нещо,недей и ти мълча
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    ^^ Vindiesel,колега, като повечето от вас незнаят как да се държат с жена.
    Не съм съгласен .Някой от нас,не повечето,а и повечето тук се правят на "Bad boy"а вснъщност са големи шнурове.Половината които са знаели как да се държат,вече не го правят,защото малките пикли са им се качвали на главата.
    да се държиш добре с момиче не означава да й позволяваш да ти се качва на главата.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

anonymous708973
    Guest
    Ей затова човек трябва или да преценява адски добре хората, или да не ползва скайп в начален етап на запознанство.

Или е от много отворените на скайп, пък спечена на запознанство или е срамежлива попринцип... Залагам на първото. На твое място ще й взема телефона и ще й се обадя да я питам защо така се е спекла (шеговито, разбира се и така, че да си каже и майчиното мляко, без да се усети) или ще го направя по скайп по същия начин

Трябвало е да ги грабнеш, да те гледат захласнато, а от теб да лъха увереност, ти си направил точно обратното, мълчал си Вообще пич, не се чуди к`во да и кажа, как ще го възприеме, ами ако си помисли нещо за мен и подобни извинения. Можеш да говориш за нещо абсурдно, но с блясък в очите и определено ще и грабнеш вниманието. Поиздънил си се, но нищо не е свършило. Като за начало може преди да се видите другия път да си намислиш някои неща за които може да повдигнеш темата. Вообще бъди естествен, най-много нищо да не стане, е и? Само можеш да спечелиш :P
    П.С. нещо днеска ме е обзело вдъхновение да пиша
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Абе незнам, то че е така, така е, ама и аз съм за е.не..А и незнам колко е срамежлива щом преди в скайп ми пишеше вс изречение {{}}, а ся аз и пращам тя ;] ... Еми няма да и падам на колене..Щото както каза един колега колкото по-добре се държи човек, толкова повече му се качват на главата...а аз страдам адски много от това..

Супер фен
    ^^ Що не поговориш открито с нея, на 4 очи?
    Щом ти страдаш от това?...

ако я харесваш, покани я да излезете, но този път САМО ДВАМАТА ! От отговора й ще предцениш дали те е харесала, или се срамува ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Е кво да я каня..Има ли смисъл според Вас..На живо мълчи, по скайп ме игнорира и не праща {}..

Супер фен
    Еми тогава какво подяволите се занимаваш с нея...тъпчеш на едно и също място от снощи...ако не си забелязал..заебавай я и това е...не е първата,няма и да е последната.

Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Еми тогава какво подяволите се занимаваш с нея...тъпчеш на едно и също място от снощи...ако не си забелязал..заебавай я и това е...не е първата,няма и да е последната.
    Ами май така и ще стане..Не може преди да пише вс на 6
    а сега да се моля да ми отг през 10 минути..

Добре кажете ми тва ся кво е...Пише ми в скайпа .. после като я питам ми отговаря с по една дума, като се държи някво адски супер дръпнато...а накрая пиша и не отг,пак я питам нещо пак не отг,пиша и пак не отг така 30-40 мин.Преди тва я питам др седмица да излезем вика ми нзз и т.н.А даже и другата приятелка се държи супер дръпнато аз я питам кво прави тя ме пита къв ми е проблема..Или са се настроили срещу мен или играят някви игрички, на които не мисля да се връзвам

заеби я ..

И аз това мисля да направя..Неможе да си публикува във ФБ и да няма време да ми отговори вече 40 минути...Със здраве и това е

май нещо си сгафил, че да те пита къв ти е проблема..пък иначе нормално е да я е срам..все пак ти си големия батко 91

П.С. Според мене ти е само за бройката, представям си кви разговори сте водили..така че моя съвет е да не се занимаваш, дори и да стане нещо ще е кратко ии пълно с неловки моменти..не си заслужава просто

Е ква бройка брат да не ми отговори 1 час,а да е на ПС...Е кво очаква да и се моля ли..Писах и в началото къде си къде си...Кате неще да отг много и здраве...Изглеждаше ми печена,НО

Показателен бе фактът, че девойката и лека нощ не ми каза дори.Просто в един момент спря да пише, ако това е срам незнам Нещо не ми харесват правилата на играта

Супер фен
    Ооо,ясна работата..настроили са се против теб явно...и сега ти въртят мръсни игрички.

Нали знаеш ,че 2 жени като се съюзът, и са бясни става страшно..

Моето мнение е, че всъщност е доста притеснителна.Може би в момента мисли, че се е изложила страшно много и няма да те потърси, та ако на теб ти е харесала я потърси.С времето ще се отпусне.Може пък да се е притеснила, защото те е харесала.Аз попринцип не съм срамежлива, но когато излязох с бившия ми за пръв път, до толкова бях хлътнала, че не знаех какво да кажа и за да не мълча говорих за 2012, че по бтв новините синоптиците не познават времето, за глобалното затопляне. . . абе все такива малоумни теми.Но на деня когато правихме 2 месеца, той ми каза - помниш ли, когато ми говореше празните работи на първата ни среща ? Беше толкова сладка, притеснението ти личеше от километри, а не ти спря устата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си