- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ех тези дами ;д
Защо забога момичетата на възраст 14 - 16 години не признават, че се самозадоволяват ! За мен това е нещо съвсем човешко ! А и ще си помислите, че не ми го казват защото съм момче ... носи ми се славата че съм надежден слушател и мога да пазя тайнаТа това е въпроса ми , моля да отговарят представители и на двата пола
:P
Ти си си ТИ! Не го забравяй!
Аз съм мацка на 14 години и се задоволявам.Ще мастурбираш ли над това, загорели ми приятелю?
Мн ясно че ще шляпа цяла нощ.Първоначално написано от FeelMyPain
за сега 6% лъжат![]()
1 Човек е написал тва .. 5 % ми е на менПървоначално написано от FunkyBoy
![]()
На 14-16 не.Нямах идея,че съществува такова нещо![]()
да .. няма нищо срамно в това.. когато съм с приятеля ми си праим кефа взаимно .. иначе коггато го няма и сама мога ;]
I'm The FireStarter.
359h*ph#p.com HOOLS
да... постоянно... май ми е вече проблем![]()
Стига бе Дани!Не говори така
I'm The FireStarter.
359h*ph#p.com HOOLS
НЕ МОГА ДА СПРА...... в момента си мисля за .... и....Първоначално написано от TheFireStarter
![]()
всичко ме боли вече а не мога да спра god damn it..!
требе ти яко секс на тебе.Развратница.
Ще ти мине,споко.След 20-30 пъти ще ти мине,нимфоманко
I'm The FireStarter.
359h*ph#p.com HOOLS
така ще кажеш...Първоначално написано от TheFireStarter
![]()
жалко , че ставам.Пиши ми на ЛС със скайпа си и довечера ще ти помогна да спреш с нимфо лудниците.
![]()
I'm The FireStarter.
359h*ph#p.com HOOLS
Гошо лъска, но не пръска...
kruel vibrations from lebanon!
неприемливо е да правиш секс без да си се самоопознал ,как ще разбереш какво ти харесва, а и си е един вид изпускане на парата !а за дествениците си е благословия![]()
love is gone!
Първоначално написано от FeelMyPain
+1 Мисля,че тово е по-добрия вариант отколкото но 14 вече да си минала половината град![]()
Да,момче.Не мисля че има някой който не го прави,когато му липсва секс![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
ооооо така лиПървоначално написано от Slynchiicee
![]()
Exorcism !
Естествено,че да.За всяко момче е нормално.За момиче по-малко,но това си е мое мнение.
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Защото ние жените няма нужда да го правим,и не го правим!! Нас има кой да ни задоволява.Защо забога момичетата на възраст 14 - 16 години не признават, че се самозадоволяват !
![]()
Дам, само че не по общоприетия начин, а по-доста по-индиректен. Често дори без да си свалям дрехите...
Важното е, че резултатът е налице, пък и в крайна сметка всеки със страносттите си ...![]()
Don't worry, be happy!
На 14-16 не съм го правила изобщо. А сега ми се случва от време на време, но при все, че съм на 19 и живея с приятеля си той се грижи за този ми конфорт.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Първоначално написано от UnkNoWn12
Сигурен ли сиИма едно момче от моя клас, един ден го питах дали се заглежда по мацките [на 15 е] и ми каза, че още е било рано, е според теб такъв човек дали се бара
Иначе по темата..редовно, на седмица 3-4 пъти
![]()