.
Отговор в тема
Страница 1 от 16 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 392
    Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq

Харесвате ли по пълнички момичета?

Нека само оточня че не говоря за слоне но имам предвид по пълничките момичета аз лично и кум тях си имам слабост какво е вашето мнение

Голям фен
    Не, като го вкарам искам да простърже на кокал А такива дето са "по-пълнички" много ме дразнят, защото са такива от мързел, а не от друго и вместо да се стегнат, да спрат да ядат боклуци и да поспортуват малко само се чудят в какви по-тесни дънки да се вкарат, та да не им личат сланините и да се оплакват.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Дам и да викат охх колко съм дебела и да те плюе с чипс слабото в граници най добре но и по-пълнички в изключения може

Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq
    аз лично си падам

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Не, като го вкарам искам да простърже на кокал А такива дето са "по-пълнички" много ме дразнят, защото са такива от мързел, а не от друго и вместо да се стегнат, да спрат да ядат боклуци и да поспортуват малко само се чудят в какви по-тесни дънки да се вкарат, та да не им личат сланините и да се оплакват.
    Много точно го каза. Случайни неща няма.

храни се правилно.. на максимум ходи на фитнес отделно спортувай да речем плуване.. яко секс и няма си дебела

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Да, но пълничка за мен не значи занемарена.

kato Beyonce

Mos Def - Ms. Fat Booty

Ass so fat that you could see it from the front!
    Hot damn!

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    зависи колко
    по-пълничка

Отвращават ме.
    Walk with me now, fly with me later...

Абсолютно правилно

Няма да допълвам
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

а вие никомпитинтни нлапета знаете ли че палнотата не винаги е вследствие от ядене
    1-генетично от родителите
    2-от стрес има хора слабеят я друти обрантното
    3-болест ако не сте чували ееееее на че има такива болести

Цитирай Първоначално написано от kolarova
    а вие никомпитинтни нлапета знаете ли че палнотата не винаги е вследствие от ядене
    1-генетично от родителите
    2-от стрес има хора слабеят я друти обрантното
    3-болест ако не сте чували ееееее на че има такива болести
    А ти на ясно ли си ,че каквато и да е причината.. ако не ядеш високо въглехидратни храни няма как да качиш такаче дебелите са такива защото ги марзи .. глупава работа.

а ти разбираш ли че без движение.. няма как да отслабнеш като надебелееш !? само от болест е лошо всичко друго има оправия

Голям фен Аватара на glamouros
    Да ве кк всички големи разбирачи се изкарахте. Аз не харесвам дебели момчета, дебелите момичета ме отвращават. Но пълни да. Не харесвам други момчета освен по-пълнички. А по мое мнение момичето трябва да си има всичко. Не някоя торба с кокали.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    НЕ.В никъв случай.УЖАС.ПФФФ....лелеееее .

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Za vseki pytnik si ima vlak!
    Казва се за всеки влак си има пътници.В темата става дума за големиии влакове

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    момиче съм и не харесвам "пълнички момичета" .. смисъл ако бяха дебели ок те поне си знаят че са дебели и не мрънкат .. но пълничките .... това е друго нещо .. или си въобразяват че са хипер яки или постоянно мрънкат че са дебели с идеята някои да им каже " оо не не си не говори така" . Другата причина да не ми се нравят е че са станали пълнички в следствие на собствената си немърливост и мързел .... вместо да се оплакват да направят нещо - марш на фитнес !

Цитирай Първоначално написано от umri
    Много точно го каза. Случайни неща няма.
    напално сте прави ... ако имат поне малко воля всичко е вазможно

Ае има си буквата Ъ, знаете ли.Щото напАлно пАлен вАзможен са много яки думички.Филмирате се, че знаете пък почерка ви е по-кух от на турчин.

Иначе по темата - Зависи.Между пълничка и пълничка има разлика.

Предпочитам да си е нормална ... но също така предпочитам да е по-слаба от колкото по дебела ...
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Za vseki pytnik si ima vlak!
    +1

Град
    ForSaken city (:
    Уточни какво имаш под предвид "по-пълнички" или там както го казваш? Прочетох някои мнения които не ми допаднаха особено.И кво като е "слон" както ги наричате .. Тва е временно особено като са в пубертета.След време израстват,организма им се развива и стават по-слабички,а тея торби с кокали стават бо огромни и от трамвай. Аз нито съм торба кокали нито "слон" както наричате пълничките момичета.За моят ръст (175см) съм си доста добре. Пък и не е хубаво така да обиждате момичетата или момчетата.Може да звучи като поредното тъпо клише,но повярвайте:всичко се връща.

Град
    Paradise
    Леле какво ги опсувахте по-пълните момичета Които са НАИСТИНА дебели (там заболявания и тн) са си обречени. Познавам такива момичета, милите не са виновни, но нито един път не съм ги видяла с момче до себе си. Но тези, които са просто пълни често имат повече ухажори от фиданките. Забелязала съм го. Мъжът не търси кокали та като я шляпне по дупето да си насини ръката. Едно нормално момче иска да има мръвка АМА ДА Е СТЕГНАТА.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си