- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по пълнички момичета?
Нека само оточня че не говоря за слонено имам предвид по пълничките момичета
аз лично и кум тях си имам слабост какво е вашето мнение
![]()
Не, като го вкарам искам да простърже на кокалА такива дето са "по-пълнички" много ме дразнят, защото са такива от мързел, а не от друго и вместо да се стегнат, да спрат да ядат боклуци и да поспортуват малко само се чудят в какви по-тесни дънки да се вкарат, та да не им личат сланините и да се оплакват.
Дам и да викат охх колко съм дебела и да те плюе с чипсслабото в граници най добре но и по-пълнички в изключения може
Много точно го каза. Случайни неща няма.Първоначално написано от WaKo
храни се правилно.. на максимум ходи на фитнес отделно спортувай да речем плуване.. яко секс и няма си дебела
Да, но пълничка за мен не значи занемарена.
kato Beyonce![]()
Mos Def - Ms. Fat Booty![]()
Ass so fat that you could see it from the front!
Hot damn!
зависи колкопо-пълничка
Абсолютно правилноПървоначално написано от WaKo
![]()
![]()
Няма да допълвам![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Za vseki pytnik si ima vlak!
а вие никомпитинтни нлапета знаете ли че палнотата не винаги е вследствие от ядене
1-генетично от родителите
2-от стрес има хора слабеят я друти обрантното
3-болест ако не сте чували ееееее на че има такива болести
А ти на ясно ли си ,че каквато и да е причината.. ако не ядеш високо въглехидратни храни няма как да качишПървоначално написано от kolarova
такаче дебелите са такива защото ги марзи .. глупава работа.
а ти разбираш ли че без движение.. няма как да отслабнеш като надебелееш !? само от болест е лошо всичко друго има оправия![]()
Да ве кк всички големи разбирачи се изкарахте. Аз не харесвам дебели момчета, дебелите момичета ме отвращават. Но пълни да. Не харесвам други момчета освен по-пълнички. А по мое мнение момичето трябва да си има всичко. Не някоя торба с кокали.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Казва се за всеки влак си има пътници.В темата става дума за големиии влаковеПървоначално написано от moneycomeme
момиче съм и не харесвам "пълнички момичета" .. смисъл ако бяха дебели ок те поне си знаят че са дебели и не мрънкат .. но пълничките .... това е друго нещо .. или си въобразяват че са хипер яки или постоянно мрънкат че са дебели с идеята някои да им каже " оо не не си не говори така" . Другата причина да не ми се нравят е че са станали пълнички в следствие на собствената си немърливост и мързел .... вместо да се оплакват да направят нещо - марш на фитнес !
напално сте прави ... ако имат поне малко воля всичко е вазможноПървоначално написано от umri
Ае има си буквата Ъ, знаете ли.Щото напАлно пАлен вАзможен са много яки думички.Филмирате се, че знаете пък почерка ви е по-кух от на турчин.
Иначе по темата - Зависи.Между пълничка и пълничка има разлика.
Предпочитам да си е нормална ... но също така предпочитам да е по-слаба от колкото по дебела ...
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
+1Първоначално написано от moneycomeme
Уточни какво имаш под предвид "по-пълнички" или там както го казваш?Прочетох някои мнения които не ми допаднаха особено.И кво като е "слон" както ги наричате .. Тва е временно особено като са в пубертета.След време израстват,организма им се развива и стават по-слабички,а тея торби с кокали стават бо огромни и от трамвай.
Аз нито съм торба кокали нито "слон" както наричате пълничките момичета.За моят ръст (175см) съм си доста добре. Пък и не е хубаво така да обиждате момичетата или момчетата.Може да звучи като поредното тъпо клише,но повярвайте:всичко се връща.
![]()
Леле какво ги опсувахте по-пълните момичетаКоито са НАИСТИНА дебели (там заболявания и тн) са си обречени. Познавам такива момичета, милите не са виновни, но нито един път не съм ги видяла с момче до себе си.
Но тези, които са просто пълни често имат повече ухажори от фиданките. Забелязала съм го. Мъжът не търси кокали та като я шляпне по дупето да си насини ръката. Едно нормално момче иска да има мръвка АМА ДА Е СТЕГНАТА.