.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Слаба съм

Слаба съм

здравейте! моя проблем е,че съм много слаба.. на 14 години съм а тежа едва 40 килограма,а съм висока 1,65.. Наистина ям по много, но няма никакъв резултат.. Може ли да ми кажете някаква диета за напълняване с която мога да придобия желаните килограми.. Благодаря предварително !

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

Диета за напълняване хм...Поне кажи какво ядеш...пък и за какво ти е да пълнееш...после ще си блъскаш главата и ще се чудиш как да отслабваш важното е да имаш малко сланина на дупето ама малко и достатъчно по-нагоре,че да не ти се виждат ребрата всичко останало нека е слабо а и съвсем малко по крачката защото няма нищо по грозно от жена с супер тънки крака...

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Добре си си \/ Недей да напълняваш!С времето всичко ще си дойде на мястото

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз съм на 14, висока съм 1,60 и съм 44 кг. И не ме интересува, че съм слаба. И аз ям ного, обаче резултат никакъв. Просто такава ти е фигурата и конструкцията. Колкото и да ядеш не се знае дали ще напълнееш. Няма за какво да се притесняваш според мен!

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Споко аз съм най-слаб от всчки 175/49 17г

Голям фен Аватара на xSANYAx
    chernookata,не мисля,че си прекалено слаба.Добре си си за годините. По-добре не се опитвай напълнееш,защото е лесно да надебелееш,но е много трудно да си върнеш предишната фигура или да отслабнеш.
    • Обичай,за да те обичат! •

Град
    Варна
    по-добре яж сега нормарно а не много защото не се знае дали след няколко години всичкото това дето го ядеш сега няма да ти се отрази и да пазиш после цял живот диети

Абе може просто костите да са ти леки..да не си толко слаба,,така да ти се струва..знам ли. ;д Аз съм 1.70/56 кила ,, слаба съм ,, ама точно т'фа харесват мочметата. Не си прай труда да надебеляваш и си разваляш фигурата.. нещо започни танци или фитнес за дооформяне,,всеки ден танци (ако умееш) помага,,да знаеш

Цитирай Първоначално написано от NnIkITYy
    по-добре яж сега нормарно а не много защото не се знае дали след няколко години всичкото това дето го ядеш сега няма да ти се отрази и да пазиш после цял живот диети

Иии аз съм така
    Ама сега ям повечее,щото искам да съм яка мацка .
    Амм значи от 1 месец насам ямм поо мноого и съм заякнала доста вече тръгнах да напълнявам
    И съм многоо happy...
    По темата:
    Яж каквото ти се яде.Не се тъпчи яж по-често и приемай течности след като се нахраниш :P .
    Аз така правя

диета за качване на кг.... и други глупости... ОМФГ недейте да качвате КГ бе така сте перфектни!
    пс: обожавам слаби момичета

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ген ?!?
    Пък може наистина да ти се струва,че си много слаба..Зависи от организма ти..
    Но пък не си мисли,че има някакви "диети за надебеляване"..Това са пълни глупости
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    chernookata,не мисля,че си прекалено слаба.Добре си си за годините. По-добре не се опитвай напълнееш,защото е лесно да надебелееш,но е много трудно да си върнеш предишната фигура или да отслабнеш.
    +1
    Life is full of beauty... Notice it!

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    яж McDonald's
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Абе вие да не сте луди ? Момиче да иска да надебелее ? Аз ви казвам, че като четох мненията ви щях да падна от стола. Авторке случайно твойте приятелки да са по-пълни от теб ? Ако е така и те ти внушават, че си слаба просто се махни от тях. Как да ви кажа по-голям процент от момчетата харесват слаби момичета (както и аз). Избиите си тези комплекси от главата. Ако родителите или баби ви казват че сте слaби, това е нормално - не ги слушайте. Яжте колкото ви се яде и не прекалявайте. Просто метаболизмът ви е бърз, но в това няма нищо лошо. За 100-тен път, по-голяма част от момчетата харесват слаби момичета.
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Цитирай Първоначално написано от Kopu
    Абе вие да не сте луди ? Момиче да иска да надебелее ? Аз ви казвам, че като четох мненията ви щях да падна от стола. Авторке случайно твойте приятелки да са по-пълни от теб ? Ако е така и те ти внушават, че си слаба просто се махни от тях. Как да ви кажа по-голям процент от момчетата харесват слаби момичета (както и аз). Избиите си тези комплекси от главата. Ако родителите или баби ви казват че сте слaби, това е нормално - не ги слушайте. Яжте колкото ви се яде и не прекалявайте. Просто метаболизмът ви е бърз, но в това няма нищо лошо. За 100-тен път, по-голяма част от момчетата харесват слаби момичета.

+ 1

BTW аз съм малко по добре от теб 162/43 кг,но пак съм слаба.Съветът ми е : остави другите.Ако се чувстваш добре в тялото си значи ти самата си си добре,но ако не се чувстваш добре напълней...

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Аз също съм слаба 160 см/39 кг . На 15 съм ям колкото ми се яде ,от време на време спортувам . Пия много течности , но при мен е гадно защото попринцип ми е много слаба имунната система - много често боледувам от което губя апетит - така свалям кила.. После трудно ги качвам от което се появяват досадните стрий..Ама много не ми пука
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си