.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Странна работа..

Ами проблемът ми е, че когато правим секс и ми го вкара малко по-навътре и започва да ме боли или по-скоро ми се припишква и аз не мога да го обясня не се базикайте, гадно е! идеи защо става така

Мега фен
    Кажи ми на колко си и ще ти отговоря.Всъщност и сама ще си отговориш..

Писииииииингггггг

вдругиден ставам на 17 so?

Мега фен
    Да си жива и здрава и да научиш кога ти се пикае кога ти се е*е .
    P.S. Не вярвам да си на повече от 13 ама тва е силата на интернета - Знаеш, че седи идиот срещу тебе, просто не знаеш колко голям идиот е всъщност.

както и да е.. бих ти дала facebook нещо.. но не ми се занимава. Имах въпорс, зададох го, ако някой може да ми помогне ще му благодаря искрено

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Опира му любовния орган,ако го правите и в пози,предлагащи влизане на целия капацитет,нормално.Докато се разпънеш отвътре да те боли..А и при по-продължителен секс е нормално,да ти се допикае.След секс и на мен ми се допикава,огладнявам и ми е мързеливо

В тоз раздел мога цял ден да стоя и за чета простотии

Вероятно ти се пикае... изпикай се... толкова е просто!
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да се чувстват предупредени за спам
    1. elc[b]
    2. BabyBluee
    3. NoMoney
    4. TheFireStarter
    5. BoNe123
    6. vaseto0o
    7. b4d3m43
    8. Krokozubel4o
    9. HabibStevenson

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от 0u7l1n3

В тоз раздел мога цял ден да стоя и за чета простотии

Вероятно ти се пикае... изпикай се... толкова е просто!
    Като не можеш да дадеш точен отговор и не знаеш за какво става въпрос защо трябва да показваш и собствената си простотия не ми се пикае нито преди, нито след това, само повреме

Голям фен Аватара на Emilen
    Възможно е при по-дълбокото проникване да се притиска силно пикочният мехур, което предизвиква чувство за нобходимост от уриниране. Опитайте да промените ъгъла на проникване - т.е. позата.
    Ако това не помогне, няма да е лошо да се консултираш с лекар - гинеколог или уролог, защото някои инфекции могат да предизвикат високата раздразнителност(например някои бактерии в урината).

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia

Re: Странна работа..

Цитирай Първоначално написано от whocaress
    Ами проблемът ми е, че когато правим секс и ми го вкара малко по-навътре и започва да ме боли или по-скоро ми се припишква и аз не мога да го обясня не се базикайте, гадно е! идеи защо става така
    Ми нЕма да ръга младежа с гегата толкова навътре.И се радвай,че не ти се сера,че тогава незнам.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си