- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странна работа..
Ами проблемът ми е, че когато правим секс и ми го вкара малко по-навътре и започва да ме боли или по-скоро ми се припишква и аз не мога да го обясняне се базикайте, гадно е!
идеи защо става така
![]()
Кажи ми на колко си и ще ти отговоря.Всъщност и сама ще си отговориш..
вдругиден ставам на 17so?
Да си жива и здрава и да научиш кога ти се пикае кога ти се е*е .
P.S. Не вярвам да си на повече от 13 ама тва е силата на интернета - Знаеш, че седи идиот срещу тебе, просто не знаеш колко голям идиот е всъщност.
както и да е.. бих ти дала facebook нещо.. но не ми се занимава. Имах въпорс, зададох го, ако някой може да ми помогне ще му благодаря искрено![]()
Опира му любовния орган,ако го правите и в пози,предлагащи влизане на целия капацитет,нормално.Докато се разпънеш отвътре да те боли..А и при по-продължителен секс е нормално,да ти се допикае.След секс и на мен ми се допикава,огладнявам и ми е мързеливо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В тоз раздел мога цял ден да стоя и за чета простотии![]()
Вероятно ти се пикае... изпикай се... толкова е просто!
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Да се чувстват предупредени за спам
1. elc[b]
2. BabyBluee
3. NoMoney
4. TheFireStarter
5. BoNe123
6. vaseto0o
7. b4d3m43
8. Krokozubel4o
9. HabibStevenson
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Като не можеш да дадеш точен отговор и не знаеш за какво става въпрос защо трябва да показваш и собствената си простотияПървоначално написано от 0u7l1n3
не ми се пикае нито преди, нито след това, само повреме
![]()
Възможно е при по-дълбокото проникване да се притиска силно пикочният мехур, което предизвиква чувство за нобходимост от уриниране. Опитайте да промените ъгъла на проникване - т.е. позата.
Ако това не помогне, няма да е лошо да се консултираш с лекар - гинеколог или уролог, защото някои инфекции могат да предизвикат високата раздразнителност(например някои бактерии в урината).
Ми нЕма да ръга младежа с гегата толкова навътре.И се радвай,че не ти се сера,че тогава незнам.....Първоначално написано от whocaress
![]()