- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък проблем
Първоначално написано от BabyBluee
![]()
Айдеее на 1 септемврии ставам мъъж![]()
Ще има първак за всички, каня целия форум на нашата сватба![]()
Обещавам ти !!!........... за месеца ще си ми първата !Първоначално написано от BabyBluee
![]()
Първоначално написано от NoMoney
![]()
И аз ти обещавам че ще си ми първия за деня!
![]()
Първоначално написано от BabyBluee
![]()
Мисля че ще имаме красиви деца !
Ако искаш деца ти ще ги раждаш!!Първоначално написано от NoMoney
![]()
Е да, но ако аз ги родя няма да са чак толкова хубави, като ги водиш на детска градина ще ти казват че не е позволено да вкарваш животни в сградата.Първоначално написано от BabyBluee
![]()
Абе безпаричен....аз когато се жених у форуми ти още имаше пари бе!Първака че го налазим аз,ама искам да има и от Димитровградска Вандалова,Пловдивска от Мандарини,и Варненска с Айсбергчета в нея
I'm The FireStarter.
359h*ph#p.com HOOLS
Виждам че имаш вкус, ще имам нужда от кум, така че официално те каня за такъв.Първоначално написано от TheFireStarter
![]()
Е кумата ти си я решаваш, личи си че нямаш опит в тия неща.Първоначално написано от BabyBluee
![]()
Надявам се, щото много казват така, и после се изсипят у вас с 4-те си деца от различни мъжеПървоначално написано от BabyBluee
![]()
Джейкъб ли си, Якоб ли си, хич не ми пука. Не се ебавай, защото има и такива хора по света.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Споко , аз съм експерт по форумните сватби.Той Безпаричния знай за мойте премеждия у един друг форум.Все пак честито!
I'm The FireStarter.
359h*ph#p.com HOOLS
Стига спамихте![]()
Mistakes are proof that you are trying.
Шалом, обещавам ти да няма евреи на нашата сватба, и без това са толкова стиснати, че и един тостер сигурно няма ди подарят.Първоначално написано от BabyBluee
![]()
Първоначално написано от NoMoney
![]()
Забравих да ти кажа че пазарувам много и ходя в Амор
И че съм расистка!
Ок, ще ти наема шофьор-носач тогава ми амор.Първоначално написано от BabyBluee
![]()
И съм кифла..Първоначално написано от NoMoney
От ония най-топираните
ДРЕМСКИИИИИИИИИИИИИИИ
Ква я мислеше,ква стана тя а?
I'm The FireStarter.