.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Цитирай Първоначално написано от TheFireStarter
    ДРЕМСКИИИИИИИИИИИИИИИ

Ква я мислеше,ква стана тя а?
    Автогол още в началните минути, иди изравнявай резултата после срещу 10 човека защита

Очаквай неочакваното,Дрем.Ей там ще заспи некой бранител....а и винаги можеш да разчиташ на полу-трезвите си съотборници
    I'm The FireStarter.

359h*ph#p.com HOOLS

Аре сопри да лаеш бре.Нали ви видех на Трън-Ботевград.Ония селендури ви разпунтиха като циганин - врата за клозет бе.Бехте 20 ... те ебаха 20....
    I'm The FireStarter.

359h*ph#p.com HOOLS

Unnecessary racism so bad...
    kruel vibrations from lebanon!

Град
    ™Bitch Town
    тея всичките акаунти,дето са регистрирани на 16 юли що имам някакво чуство че са на едини същи човек
    Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти

Цитирай Първоначално написано от wukktoruQ
    тея всичките акаунти,дето са регистрирани на 16 юли що имам някакво чуство че са на едини същи човек
    Имаш правилното чувство.... А относно темата това някой да го напише в "Мидата"... няма такава селения!! А тия двамата "Расистката" и "No money" да излязат от филма и да си наемрят сериозни партньори

Цитирай Първоначално написано от venk0
    Имаш правилното чувство.... А относно темата това някой да го напише в "Мидата"... няма такава селения!! А тия двамата "Расистката" и "No money" да излязат от филма и да си наемрят сериозни партньори

Колко партнорки имам, ти толко косми по гъза немаш, къде отиваш ти може би ?

Цитирай Първоначално написано от NoMoney
    Цитирай Първоначално написано от venk0

Колко партнорки имам, ти толко косми по гъза немаш, къде отиваш ти може би ?
    ахахахахаххахахахахаххаха хаа евала бате разцепих се от смях Къде отиваш ти може би вика Ахахахаххахахахахахахах .........нененнененененененен Ще се метна от някъде Ти си направо за на къци шоуто

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си