- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпросче към момичетата
Извинявам се малко грубо ще го кажа но останаха ли 15 годишни девственици.![]()
Извинявам се малко грубо ще ти го кажа пълен т**ак си. И да останали са рядкост, но ги има даже има и 16 годишни![]()
мерси за милите думи знам че съм тъпак и питам инфрмационно не в стил аз съм гаден чикиджия![]()
(зн колко съм тъп така че колкото и да ми повтаряте зн си го пестя излишни коментари )
WTF ?! кво значение има дали има 15 годишни девственици ?! кво ако няква ти кажи ,че има ш хойш да я е**ш ли ?!
Аз съм на 15 и кво ?! ш са въздържа от коментара дали съм девствена или не !![]()
![]()
интересно ми е просто до колко вече са ни размътени съзнанията и дали се смята за нормално или за рядкост това ме интересува нищо сруго моля споделяйте мнения нямам интерес да обидя никого
Аз смятам че човек трябва да прави секс когато е готов и когато е достатъчно информиран за удоволствието и рискаДа не е нормално да четеш теми "боли ме като правим секс аз съм на 13 а приятеля ми е на 15" ,но да живеем в извратен свят които се води по МОДАТА.
Първоначално написано от bobit20
Не бате, всичките измряха или се изпонапраскаха![]()
Първоначално написано от cOmEdYgAzArChEtO99
![]()
![]()
Абе Хиларито направи ли си вече севтето??
![]()
Да не речете спам: май само на село ги има още![]()
ее пазя обет!! .. Не съм още ..Първоначално написано от BabyBluee
![]()
да не кажете, че спамя:
Хубаво е, че автора е решил да си търси девствено момиче ама ако попадне на девственица, която е над 15 години определено ще му е трудничко да я боцне .. е зависи от момичето де, но ако е от моята партия трудно ще е! ..
А сетих се, че пзонавам и една 18 годишна ..
ама честно казано аз с 15 годишни не общувам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
3а след сватбата ли се пазиш??Първоначално написано от Hilary_
![]()
Да не кажете че спамя: Взимай Хиларито (която май ми е адашка), женете се и тя ще ти даде
![]()
Първоначално написано от BabyBluee
Аз на мигът взимам или нея, или теб, вие се разбирайте... а може и двете, винаги съм си мечтал да живея с 2 жени семейно![]()
Абе взимам те и такава, тъкмо няма да водим интелектуални и изтощителни спорове, от сорта на "Нужни ли са пенсионни реформи ?"![]()
Има мн ясно.. ;Д
Mistakes are proof that you are trying.
Много якичка папиончица имаш, мога ли да я сваля ?
Йо.. тва са разговори за кофата ;д
Mistakes are proof that you are trying.
Надявам се и в първата брачна нощ да я носиш, направо ме влудява![]()