- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпросче към момичетата
Ооо не, имам малък проблем с преждевременната еякулация, и не знам ако ми се явиш така какво ще станеПървоначално написано от BabyBluee
![]()
е вие я осрахте със спам тая тема![]()
Не завиждай за тва че намерих жената на живота сиПървоначално написано от bobit20
![]()
ок айде разбирайте се за брака ама ако не се ожените кво пр![]()
Е как ша не може?Първоначално написано от bobit20
Той ще ми подари теле!!
![]()
Тва е невъзможно, работата е сигурна, аз поканите пиша вече.Първоначално написано от bobit20
![]()
ок ама като осрахте темата със спам поне една покана пратете
Що пък ракия едно уйски не те ли устроива
Да, да, Jack Daniels или черно Джони ще е добре, Chivas още по-добреПървоначално написано от bobit20
![]()
пфффффффффф ти няма да си жива за първата брачна нощ![]()
Щото ще те задуша от целувки много преди това.Първоначално написано от BabyBluee
![]()
исках да кажа че тя сигурно ше се напие до смърт и ти ше трябва да некрофилстваш![]()
нее .. аз държа на алкохол .. спокойноПървоначално написано от bobit20
![]()
Супер, трябва ми жена с която като седна спокойно да си изпиваме по 1 шише ракия двамцата. Просто само плюсове, ударих шестица от тотото с теб.Първоначално написано от BabyBluee
![]()
Пускам оферта за 10 - ка от джибри и около 30 от кайсии ... сливовата ми е запазена за хората от Сливи Крю!
I'm The FireStarter.
359h*ph#p.com HOOLS
Тая оферта ше я приема. Са както ми е мъчно ше ми трябва малко ракийка да си оправя настроението![]()
Боунър,жени се и ти за форумка бе да го ева
Аз съм женен у нашио форум за една форумка,Дремския тука,Ти сигурно в БГ-МАМА ще се ожениш
I'm The FireStarter.
359h*ph#p.com HOOLS
Първоначално написано от TheFireStarter
![]()
За някоя БГ мама да се ожени а![]()