.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Ако може дайте съвет...

Значи какъв е проблем...Имам приятел с които се чуствам адски добре но само когато не сме заедно :-Д И когато се видим аз трябва да съм на 7-мото небе а всъщност става отбратното настроението ми се сдухва ii не пробелвам ii бумичка постояноо му се сърдя за някаквии незначителни неща....не му говоря дории се е случвало да го погледна само веднъж а когато говорим по телефона по скъпе..т.н.т Усещам че той е човека за мен но...когато се видим...... Плс Дайте някъкув съвет

Редактирано
    ShtrudeL

Супер фен Аватара на filmimilmi
    На 12 ли си?
    Просто свиквай с това да му говориш и на живо, а не само в скайп. Може би си малка все още, за да си имаш истинско гадженце...

е на 15 ii това не ми е първо гадже просто с него е различно

Предупреждавам! Следващия път да е на кирилица!
    ShtrudeL

Кирилизатор -->
    http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Опитайте се да общувате по-често и то на живо,а не по скайп.Споделайте...така ще се сближите повече

Разговорите като "Кво прай6" или "Как е" по скайп не вървят на живо. Сигурна ли си, че има за какво да си говорите? По-добре разбери неговите любими неща и така, както Powii92 каза, ще се сближите.

и как така ти стане гадженце като не си лафите и гледате ?
    който търси - намира . ^^

на 15 хахаа ми че ти незнаеш какво е любов още

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Може би просто си мислиш, че е човека за теб, но същност може да не е, знам ли... Толкова ли нямате поне една обща тема, която да обсъждате като се видите?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от betibarclay
    и на колко години се разбира кво е любов, Айнщайн?!

по темата: виж сеа, по скупетУ нищо няма да стане, щото прекалявате с ползването му.. и всичко се ебава - общуването главно. Не можеш да го погледнеш в очите - срам те е.. всичко е на психологична основа - следващия път като излезете, не излизай от вас с мисълта "сега пак ше се сдухам", гледай позитивно на нещата.. повярвай - има ефект ако го искаш истински... щом мислиш, че е точния човек за тебе, не му се сърди за глупости, най-малкото...

Супер фен
    Притесняваш се...като си пред него...поотвори се малко..

Тъпа си, това е моето мнение.Усеща, че това е човека за нея, ама се държи като най-голямата глупачка.

незнаеш какво искаш и ти като повечето момичета

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    ЪъЪъ Я пак.Ти да не си на 11 ? Те такова животно нема
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от Milen0v
    ..повечето хора бих казала!
    интересно ми е момчето на колко е,след като ти си на 15?(чисто любопитство)
    иначе пак е напредък - поне излизате,а не само да чатите!(добре де черен хумор,ама хумор)

Иначе и аз ще повторя това,което вече ти писаха - просто разбери какво общо имате.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от Milen0v
    ..повечето хора бих казала!
    интересно ми е момчето на колко е,след като ти си на 15?(чисто любопитство)
    иначе пак е напредък - поне излизате,а не само да чатите!(добре де черен хумор,ама хумор)

Иначе и аз ще повторя това,което вече ти писаха - просто разбери какво общо имате.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от betibarclay
    Хах, и на колко години трябва да е, за да "знае" ?! ;д
    Колкото по темата..скайпът може да прецака всичко, убедила съм се в тва..напишеш нещо на някого, той го приема в различен смисъл от това, което си имала впредвид ии.. >< Излизай по-често с него, говорете си на всякакви теми..и да, не си втълпявай, че когато се видите, ще се "сдухаш"..настрой се, че ще ти бъде приятно и ще бъде такова, щом той наистина е "човекът за теб" : )
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Усещаш, че е човекът за тебе, а при появата му ти става супер тъпо? Чуваш ли се? Как го реши това, в предположение че не си изкарвате готино двамата? По външен вид ли?
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си