- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най - питания въпрос ..
Работа и пак работа, всички на 13 - 14 години търсим работа .. Е дойде и моето време и аз да питам .. Някой който има познат или нещо такова .. Спешно ми трябва да си намеря работа на 14 години съм ... Ще съм ви много БЛАГОДАРНА![]()
![]()
Не си писала откъде си, с какво искаш да се занимаваш...? Не знам как да ти помогна в този случей!![]()
Извинявай от София съм, и каквото и да е само да е работа с която да спечеля пари, дори и 20 лева пак е нещо..![]()
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
Ами запиши се примерно да раздаваш листовки на някоя партия или някоя фирма за козметика, фирма за мобилни устройства! За около 4-5 дена може да събереш 20 лв!Надявам се да съм помогнала!
Успех!
![]()
kalpazanka
За сервитьорка или магазинерка едва ли ще те вземат, защото си на 14, не знам.Инъче това е един вид работа за непълнолетни!
Да, но от къде, как, имаш ли повече информация?![]()
kalpazanka
това с листовките е добра идея
Аз лично не съм от София, обаче във всеки град се раздават листовки, това и нормално. Мисля, че трябва да отидете на самото място в самата компания или в някой офис на компанията (ако е за козметика). Аз защото съм на 14 също, но като 13-годишна работих за AVON. Бях представител. Регистрацията в самата фирма беше на името на майка ми, обаче парите от продажбите аз ги прибирах. Това е един начин. Пре мен беше доста успешен!Първоначално написано от sisinka1996
Пробвайте и поговорете с майките си!
![]()
^ Между другото с тази работа се печелят повече от 20 лв!![]()
дам така е майка ми беше дистрибутор при еван
То дистрибутор и представител означават едно и също. Ами кажи и този път, че искаш ти да работиш като такава. Но регистрацията ще е пак на нейно име, защото нямаш 18.Първоначално написано от sisinka1996
дам
продавай вода на плажа![]()
![]()
бъзик
Предлагай кавали по 10 лева,луди пари ше изкараш![]()
Или вувузели, и те са доста популярни напоследък.
ОТКАЖЕТЕ СЕ, няма (масова, легална) работа за 13-14 годишни!
Добре де не разбирам, аз питам като съвсем нормален човек, а пък вие ми се нахвърляте ...![]()
Надявам се да съм помогнала и на 2-те по някакъв начин! УСПЕХ!![]()
![]()
![]()
можеш да помагаи на майка ти в работата с нещо :] Оле като си помисля че и аз някой ден ше трябва да и помагам ми става лошо![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Емии аз съм от Бургас.
Къде да потърся за раздаване на листовки ?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.