.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Голям фен

Това нормално ли е за хора във връзка ?

Видяхме се с приятеля ми онзи ден. Днес му се обаждам да го чуя,а той ми казва,че вече е извън града на плаж с компания. На мен ми стана малко неприятно,че не ме е поканил. Каза,че са мъжка компания и аз му казах,че искам да отидем до един магазин,ама той нямало да се връща цял ден и така... не знам защо нещо не ме кефи как се държи. Аз бих го поканила ...

Момчето иска да си има лично пространство.
    Ти нямаш ли си приятелки, с които да си излизаш?

Голям фен
    Е,имам си,ама вчера му споделих,че много ми се излиза извън града...за разнообразие.

Град
    Пловдив
    Поне е можел да ти каже , че тръгва и да ти обясни, че е с приятели ... за мен не е нормално

От мъжка гледна точка го разбирам така: Момчетата са се уговорили да идат на плаж само по мъжки. Така ще могат да зяпат/свалят разни момичета. Аз като ходя с моите на плаж също така правим. Мъжка компания, за да можем да си глеееедаме и други работи да правим Но тъпото е, че не ти е казал за това. Ние поне като излизаме така си казваме, който на когото има и момичетата се разбират да изляза по женски на плаж Хора всяк'ви
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Голям фен
    Еми ние вчера се бяхме чули вече по тел-а и той ми разказваше как отива на бира с приятели,явно снощи са се уговорили, каза,че днес са тръгнали рано сутринта. Не знам дали д му вярвам,но определено не ми стана приятно.
    П.С. в последно време няма желание за секс.

Град
    Русе
    И на мен не ми се вижда много нормално.Най-малкото,което можеше да направи е просто да ти каже.Не мисля че е толкова трудно

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Възможно е да преувеличаваш, но е и възможно вече да си му омръзнала (повечето момчета са такива) щом отива на плаш само по мъжки и то 100% за да зяпат голите задници на момичетата, и ако могат да забършат някоя. Но може и да не е така не знам .. Говорете, имате усти! ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен
    Еми той уж не е някаквъ тип мачо,такъв сваляч,да тръгне да се задява с непознати,камо ли нещо повече,точно това ме успокоява,но не знам как точно стоят нещата. Ама и да ми пука,и да не ми пука,едва ли нещо ще се промени, по-добре да ми е безразлично. Може аз да започна да се оглеждам за друг, чудо голямо ....

II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka

Спокойно, може наистина да са се уговорили късно и той да не ти е казал, защото не е искал да те разтрои (нали са по мъжки, няма как да те вземе със себе си, а на всичкото отгоре знае, че много ти се ходи). Не се притеснявай, може би просто иска малко разнообразие, лято е xD!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Хубаво е да си има лично пространство, но пък е било редно поне да ти каже Нямал желание за секс... Има ли вариант да си има и друга? И да те е излъгал за мъжката компания на плажа, а да е бил с нея? Просто седнете и поговорете. Попитай го какъв е проблема и така
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    Аз на твое място щях да го заржа....Кой знае колко ги е свалил сега..

Разбираемо е да иска да има собтвено пространство, но най-малкото можеше да ти каже къде мисли да ходи и т.н.Доста глупаво постъпва.

аууу боже
    остави човека да си има личната свобода по гъ*а ли да ти тича???
    след като е с мъжка компания ти ква работа имаш там?приятелите ли ще му задяваш?

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Тай като почнете и направо не знам къде ми бъркате.Всичките ли сте такива не мога да ви разбера ? Аверката ми и тя същата работа - ама защо съм ходил на дискотеки без нея.И кат почне с обвиненията за изневери и т.н. и напрао се побърквам.Бахти не оставяте на хората НИКАКВО лично пространство...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

КАжи му само това като се видите - Че не ти е станало приятно и да го има в предвид друг път!

И не се напрягай толкова.Случват се такива неща!

Както казаха вариантите са много,няма смисъл да гадаеш!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен
    Ами аз смятам сега да не го търся 2-3 дни и да се правя на ударена и когато ми предложи среща или да излезем,да кажа,че съм заета с нещо друго. Да говидя как ще реаира. Сигурно ще му се възвърне малко по малко интереса и ще се усети какви ги прави и ще стане по-внимателен. Негов ред е да ме погони малко и да види,че не винаги съм му на разположение

ако съм на него ще скъсам с теб моментално
    опитваш се да му влезеш в личното пространтво , а сега и да го мотаеш
    що за момиче си ти ?

Голям фен
    И кога съм му навлязла в личното пространство ? Да не би да съм с тях ?
    А за мотаенето-имам си право-след като той не мисли как се чувствам,защо аз да мисля той как би реагирал,ако малко го дистанцирам от себе си ? Това даже помага за една връзка. ...

помага но в твоя полза
    а ако той се усети значи си е на място

ами писа по нагоре че не те викал на море с приятелите му - виж той се нуждае да е и с тях понякога
    където ти работа нямаш
    не може да му се сърдиш затова...

Голям фен
    Той вчера цял ден е бил с тях,а с мен не се е виждал от предния ден. Не казвам,че и днес трябваше да е с мен,а че нямаше да му попречи просто да ми каже. Имам основание да не съм съгласна с позицията му и аз от своя страна имам право да имам собствена такава. Малко дистанция ще засили тръпката.

Голям фен
    Именно защото не съм лепка,а човек с лични планове и интереси няма да е чудо голямо,ако реша да не се виждаме идните няколко дни.

Ако не го е правил преди, си затвори очите все едно нищо не е станало, защото все пак не може да правиш от най-малкото нещо проблем, тъй като ще се обърне срещу теб. Мен лично също не ми харесва тази работа, но може да не ти е казал, защото сигурно са се уговорили късно вечерта и сутринта рано са тръгнали, т.е. и в двата случая може да е решил да не те буди. Все пак ако пак стане някое такова нещо, просто повдигни въпроса. Би трябвало да обсъждате и да казва като си прави планове, но естествено и ти трябва да казваш, ако искаш да се видите, ако случайно е мислел да пътува, да знае от по-рано.

Голям фен
    Aми преди му се е случвало да говори примерно с мен,че ще се видим на следващия ден,а да отиде пак с въпросните си приятели. Един път се случи да си направи уговорка с мен,а по-късно ми се обади да ми каже,че е променил мнението си и ще остане в квартала си да гледа с приятелите мача,който аз исках да гледам с него. На другия ден пак аз го потърсих и този път дойде у нас да го гледаме ... Аз оставам с впечатлението,че съм му на втори план,това не ми се нрави и не мисля,че мога да променя мисленето му. Единственото,което мога да направя е да спре и на мен да ми пука и да си правя,квото ми скимне,а с него ако се видим-видим,ако не-чудо голямо ...
    Все пак не може вечно аз да го слагам на първо място,а той мен-там някъде евентуално сред плановете си. Спирам и аз да го ''атакувам'', да му видя реакцията ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си