.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    In the middle of Nowhere
    Преувеличаваш ми се струва..Остави го малко намира,лято е.Това,че е на плваж с приятелчетата,не значи че се оглежда за друга...Понякога човек има нужда и от малко разнообразие.Разбирам да не те потърси няколко дни,но това е само плаж с приятели.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Той вчера цял ден е бил с тях,а с мен не се е виждал от предния ден. Не казвам,че и днес трябваше да е с мен,а че нямаше да му попречи просто да ми каже. Имам основание да не съм съгласна с позицията му и аз от своя страна имам право да имам собствена такава. Малко дистанция ще засили тръпката.
    Скъпа... позната история....бив6ият ми и той беше така ,по същият начин постъпваше с мене. Най-добре е да го оставиш.Подхвърли топката, в неговите ръце....нека той действа сега.Защо жените сме такива глупачки...ето момчетата как не се косят толко,и си живеят живота....

Голям фен
    А и съм сигурна,че ще му залипсва това мое предишно отношение и ще се усети..

anonymous708973
    Guest
    mincheto, ебати параноята си! Щяла да го зареже, защото не я е взел на плаж и кой знае колко е свалил! Що за отношение?! Ако твоят бивш е постъпил така, не е казано, че всички са еднакви.

Авторке, правиш от мухата слон. Какво като не ти е казал? Да не си му майка, че да ти казва - един вид, да ти иска разрешение?
    Хубаво, криво ти е станало - ок. Ама я не се дръж, все едно не ти се е обадил два дена, а ти се скъсваш да му звъниш и той накрая ти казва "Ами не си чух телефона". (Просто пример) Тогава щеше да ти е по-обидно, нали?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    mincheto, ебати параноята си! Щяла да го зареже, защото не я е взел на плаж и кой знае колко е свалил! Що за отношение?! Ако твоят бивш е постъпил така, не е казано, че всички са еднакви.

Авторке, правиш от мухата слон. Какво като не ти е казал? Да не си му майка, че да ти казва - един вид, да ти иска разрешение?
    Хубаво, криво ти е станало - ок. Ама я не се дръж, все едно не ти се е обадил два дена, а ти се скъсваш да му звъниш и той накрая ти казва "Ами не си чух телефона". (Просто пример) Тогава щеше да ти е по-обидно, нали?

^^E,как ще се почувстваш,ако с теб постъпят така...замисли се...

anonymous708973
    Guest
    Като всяко печено гадже - за каквото се имам. Ще си кажа "Човекът е имал нужда от време с приятели, не съм му майка, че да ми казва къде ще ходи и кога ще се върне".
    Толкова съм сигурна в реакцията си не за друго, а защото го е правил и не виждам нищо нередно. Отивал е у приятел да пийне или в една кръчма пак с приятели. И какво? Нека си общува по мъжки, има нужда.
    Аз бих се почувствала обидно, ако трябва да му казвам, че днес ще излизам с момичетата и ще ходим на коктейл/кино/някъде другаде.

Град
    Непостоянно
    Мен ме учудва това, че след като си му се обадила, разбираш къде е . Тоест гаджето ти да е извън града и да го узнаваш след свършен факт, дори да няма нищо лошо, за мен е .. тъпо. От негова страна ест.. иначе има право да излезе с приятели бз теб, не е чак толкова фрапиращо
    .!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си