.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: въпрос

Hybrid View

въпрос

извинявам се че пиша нова тема. Изкам да ви питам правих с приятеля ми орална и след като той свърши бях седнала в него и се натискахме нали няма как да е станало нещо след като не е свършил вътре в мен даже бях и по пражки. извинявам се че темата ми е глупава но моля ви кажете ми

Повече от фен
    Естествено, че не..Какво очакваш да ти стане
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

А той ако си е свършил в ръката, после може да ти е натъпкал челяд в минджата...
    kruel vibrations from lebanon!

Не, спокойно, всичко е наред, освен ако не ти го е бутнал пак.

Голям фен Аватара на Emilen
    Мисля, че е само изблик на паника от твоя страна. Често се случва, когато хубавото мине, да започнат да се привиждат "духове". Все пак, гледайте да държите семенната течност по-далеч от интимните си части, за да не сънувате кошмари до следващия цъкъл или 2 седмици - до теста за бременност.

може може вече си бременна виждам те с тризнаци може ли да има толкоз прост народ Боже?

Даа ! Определеноо ,вече си сигурно 2 пъти оплодена .. Оправете се малко бе хора !

Директен отговор : Спокойно нищо ти няма

Голям фен Аватара на Stellsy
    Сперматозоидите са преминали праз палта и вече си оплодена.. кажи му, че ще става татко ..
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

кълбото ми показва, че ще имаш близначенца

Ми да тъп ти е въпроса.Питай чичко гугъл за малко сексуална култура
    ПП:и все пак не мисля,че е станало нещо
    Impossible is nothing...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си