- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос
извинявам се че пиша нова тема. Изкам да ви питам правих с приятеля ми орална и след като той свърши бях седнала в него и се натискахме нали няма как да е станало нещо след като не е свършил вътре в мен даже бях и по пражки. извинявам се че темата ми е глупава но моля ви кажете ми
Естествено, че не..Какво очакваш да ти стане![]()
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
А той ако си е свършил в ръката, после може да ти е натъпкал челяд в минджата...![]()
kruel vibrations from lebanon!
Не, спокойно, всичко е наред, освен ако не ти го е бутнал пак.![]()
Мисля, че е само изблик на паника от твоя страна. Често се случва, когато хубавото мине, да започнат да се привиждат "духове". Все пак, гледайте да държите семенната течност по-далеч от интимните си части, за да не сънувате кошмари до следващия цъкъл или 2 седмици - до теста за бременност.
може може вече си бременна виждам те с тризнациможе ли да има толкоз прост народ Боже?
![]()
Даа ! Определеноо ,вече си сигурно 2 пъти оплодена.. Оправете се малко бе хора !
![]()
Директен отговор : Спокойно нищо ти няма![]()
Сперматозоидите са преминали праз палта и вече си оплодена.. кажи му, че ще става татко ..![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
кълбото ми показва, че ще имаш близначенца![]()
![]()
![]()
Ми да тъп ти е въпроса.Питай чичко гугъл за малко сексуална култура
ПП:и все пак не мисля,че е станало нещо
Impossible is nothing...