Здравейте на всички! На скоро бях на море и там се запознах с едно схрахотно момче...то се оказа от мая град..ии направо всичко беше супер! Бяхме заедно, правихме си някаква импровизирана дискотека в ресторанта на хотела е танцувахме няколко вечери подред...и така без да се усетя свърши лагера и дойде време да си заминаваме, с него в автобуса седяхме заедно, всичко беше на 6...докато не пристигнахме на "родна земя". Оттогава той стана хладен, безразличен...направо леден.На мен ми писна и заминах за село за няколко дена..и с него си говорихме по телефона, всичко като че ли беше по-добре...и ето аз пак си идвам..и сядам на фейсбук. Виждам, че ми е писал, че не иска нищо общо с мен, да не му пиша и да не му звъня. Оттогава съм смазана, не съм спала от доста време...,не ми се спи..т.е. спи ми се, но си затварям очите и пак се замислям за него, свива ми се стомаха и пак се ококорвам...Пробвах да излизам с приятелки, приятели, до ходя насам-натам, да се забавлявам...чувствам се още по-празна. Не знам как да постъпя. Не мога да го забравя, всичко ми напомня за него...поглеждам си сувенирите от морето и се появява неговия образ и тъпите спомени, поглеждам си тела-пак същата работа, сядам на компа и се сещам за глупавия фейсбук! Приятелките ми ме запознават с какви ли не момчета, за да го забравя, но пак не става...как за едни глупави 10 дена се получи такова нещо?! Чувствав се празна, безполезна...най-лошото, е че имаме обща приятелка и тя нищо не подозира за нашата "любов" и постоянно ми предлага да изляза с тях, а аз не искам да й казвам нищо, но не тя е проблема, а това момче...безразличен, студен..., а допреди време " ме обичаше".