- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вреди ли на зъбите?
Знам, че ако си играе човек с обицата на езика и емайла на зъбите може да започне да се руши. Ами ако не си играе човек, а само обицата си седи на езика има ли опастност пък от някакви киселини за се руши емайла?
Киселини![]()
И да си играеш, и да не си - езика е пъргаво нещо, той постоянно се движи и несъзнателно пак може да си прецакаш зъбите.![]()
Оо..обицата на езика е много кофти нещо,и вреди на зъбите! Знам за няколко случая от такива пиърсинги,че са надрасквали зъба и е ставал мнгоо чувствителен,че дори е чупел зъби.
• Обичай,за да те обичат! •
Пък и не разбирам каква е тази изгъзица,хем руши и емайл и всичко,хем пък никой не може да види,че имаш..то не че ако види ще започне да завижда,ама..![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Да
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Да
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Ако става въпрос... лъжиците и вилиците с които ядете и които допирате в зъбите си също вредят на емайла и могат да повредят зъбите ви... А обицата на езика, ако не я удряш в зъбите си, ако не я захапваш няма да имаш проблем.
Ами не знам точно какво се води..Първоначално написано от divacheee
ето: http://www.azola.bg/polysafe-ptrb-04-barbel-обица-за-език-(16-x-16-x-6)__10282
Явно във всички случаи вреди. Ако я захапя ще боли...явно няма да се насочвам към този тип пиърсинг!![]()
Ем пише,че са гъвкави и меки пък не знам..Първоначално написано от divacheee
Да!