Първо се извинявам за поредната моя тема, но спешно ми трябва да ми препоръчате нещо за почистване на лице. Не от грим, ами нещо от рода на Гарниер 3 в 1, актив скраб или нещо такова, което става за ежедневна употреба. Нямам изисквания да е против черни точки, запушени пори или подобни, просто да е хубаво.
А тоникът за лице пак ли върши някаква такава работа? Ако да, може и тоник да ми препоръчате.
Само ви моля който знае нещо хубаво да пише, че трябва да си взема до утре.![]()
Nivea Visage Young имаше ефект. В момента ползвам някакво измиващо кремче на My Face (има го в Билата) и съм доста доволна.
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
clean and clear ,shine control,daily facial lotion
страхотно е..и ми изчиства кожата ..направо е номер 1![]()
http://www.britsuperstore.com/acatal...00ml.jpg<br />
такова ама лосион
нещо на Neutrogena, със сигурност.
Аз обожавам eто този почистващ гел на Авен:
Подходящ е за всекидневна употреба, не изсушава прекалено кожата, тонизира я и мирише много хубаво. Не е подходящ за суха кожа обаче.
И както горе споменаха - на Ла рош позе също има много хубави
По-добре си вземи нещо по-скъпо, но качествено, отколкото тия боклуци на гарние и нивея...
Ако имаш позната козметичка,препоръчвам почистващите продукти на Collin.Не са за всеки ден,по 2 пъти седмично е напъно достатъчно,а резултатите са много добри.![]()
Мерси на всички, приемам още мнения.
Само да е за нещо, което има по магазините.
И така и не разбрах тоникът за лице пак действието му е да почиства лицето нали?
Да, тоникът почиства лицето, но аз лично ти препоръчвам измиващ гел. На мен повече ми харесва, защото аз примерно не мога да си легна без да си измия лицето и зъбите...
На "Билка" нещата са добри и не са скъпи... < 33
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Ми аз използвам http://prikachi.com/images/990/2329990a.jpg и съм много доволна.За смесена към мазна кожа е(моята е такава), но извън Т-зоната също върши добра работа.Много приятно гелче.![]()
Big or small, lies are lies!
На Регал гелчетата са готини :P
Просто аз
Мерси много, май ще си взема на Билка, защото и в други теми четох, че били хубави, а и не са скъпи.
А тоник или някакъв гел е по-добре да си взема?
И да не правя нова тема четох, че има някакво на Билка за по-права коса, какво по-точно му е действието и има ли ефект. На мене ми трябванещо ако има да държи косата права по-дълго, че напоследък почна да седи по по-малко време.
Това за по-правата коса не го знам ...
Но аз в момента използвам измиващ гел на Билка с краставица и пъпеш и съм страшно доволна < 33
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Вече си взех, каквото ми трябваше. Мерси на всички.
Заключвайте темата.