- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесват ли момчетата срамежливи момичета?
В една тема бях написала,че момчетата не обичат срамежливите момичета и нямат нищо против момичето да направи първата крачка.Написах го,защото съм си говорила с приятели (и момчета,и момичета) и стигнахме до този извод.Обаче под мнението ми хората не бяха съгласни.Та да опитам с истинска анкета.Въпроса е и към двата пола.Момчетата-от опит,момичетата от наблюдения.![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Гласувах за ''да момиче съм'', тъй като ням''не момиче съм''..
Така....
Според мен вече по се харесват,на днешно време несрамежливите хора..тоест..по-отворените...
Срамежливи не...но мъжете обичат да преследват, те са ловци....трябва до някаква степен да си леко загадъчна, и малко недостъпна.
![]()
Ох,забравила съм тоя отговор...Няма значение,ще си караме така![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Не знам за момчетата дали харесват срамежливи момичета, но аз харесвам срамежливи момчета. Смея да кажа, че те са едни от най-сладките същества.Не че аз съм една от най-отворените (особено ако съм покрай някой готин симпатяга)
За всеки е различно.Не мога да сложа етикет 'момчета' и друг 'момичета',и да определя дали едните харесват другите да са срамежливи. . . . (каша)![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Пха.. Че тъпа тема.. Не знаех, че срамежливостта е толкова зависещо качество.. Не ме интересува особено дали момичето до мен е срамежливо или не, или пък дали тя ще направи първата крачка, или аз..
![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Да, ако ще да е най-срамежливата, но да е най-хубавата! Е иска се да е малко отпусната за да може да се правят разни неща, иначе пред компанията въобще не ме интересува каква ще е .. Важното е да ме обича и аз да я обичам.Първоначално написано от wali00
![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
струва ми се, че всеки разбира определението ''срамежлива'' по различни начини.
това, например, момичето да не поема първата крачка, за мен не го прави срамежливо. срамежливо е, ако то харесва момчето, момчето е предприело нещо, а тя все пак продължава да се дистанцира от него. то не е важно дали момчетата харесват такива момичета, проблемът си е за самите момичета (и срамежливите хора като цяло, независимо от пола)- те не могат да покажат какво искат и от това си страдат само те.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Зависи.Някои момчета ги плашат отворените момичета :P
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
По-добре срамежлива, отколкото да ми се прави на оборотна. Макар че тия срамежливите в по-късен етап моат ти ебaт майката....
Temet Nosce
벨야카
А защо трябва да има по-добре еди-какво-си отколкото другото?
Златната среда му е майката.![]()
По мои наблюдения, момчетата се дразнят много от срамежливи момичета, които се спичат от по-пикантен базик и не могат да си кажат лафа, без да се изчервят. Но от друга страна, някак си странят от прекалено нахаканите... плашат ли се, не знам - те ще кажат... според мен по някакъв начин са губи чарът на (уж) нежния пол.![]()
Аве ти у ред ли си, само някоя мека китка може да се "плаши" от отворено момиче.Първоначално написано от brutaLxxbunny
Мен пък отворените момичета ме кефат най-много.
Мен ме е срам, да призная на sladurchetYyy, че желая силно да усещам близостта и и това ще ме измъчва цял живот, моля помогнете :S
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
(Изключително) нахакани мацки всъщност ми лазят ужасяващо много по нервите...
срамежливостта е сладко качество, стига да не се приравнява на постоянна нерешителност и прекалено свитост.
мдаааПървоначално написано от SolemnityOfDeath
Kristiyana
А,кво?Само вие мъжките ли да сте оборотни братле?Първоначално написано от umri
По добре да са срамежливи и мълчаливи,отколкото да ми се правят на Мадона и да не спира ,да говори.Винаги са ми по-интересни,защото на тях гледам с по голям.
Да харесват ми срамежливите момичета,защото и аз съм срамежлив.Трудно човек който не е срамежлив би оценил такова момиче,защото са свикнали на момичета които не се притесняват от нищо.
Тихата вода е най-дълбока.Първоначално написано от umri
Едва когато се отпусне, човек показва какъв е наистина. Понякога се оказва, че по-затвореното момиче всъщност е мацка на място, която знае какво иска. И обратното - случва се и привидно нахаканата госпожица всъщност да крие в себе си несигурното малко момиченце, на което в трети клас са му се подигравали, че му бил крив носа...
Иначе според мен зависи от момчето и неговите предпочитания. :P
Може би там и тогава друга съм била ...
Зависи от хората.... Това е много обобщаващ въпрос. Предполагам че момчетата харесват страмежливи момичета, защото така се чувстват с 1 крачка пред нея. Това е причината и аз да харесвам такива момичета. Другата причина, е че ако момичето е срамежливо то навярно е неопитно и момчето се явява един вид учител което е доста надъхващо(Закон е момче да не излиза с по-опитно момиче, защото ще се чувства потиснат а това няма да е дорбе за връзката).
Жена с пари е като луд с картечница.....
Мога да кажа единствено за себе си, че харесвам срамежливи момичета! Както казаха и преди мен "тихите води са най-дълбоки" - много истина има в това.![]()
П.С. - Жалко, че в последно време много трудно можеш да срещнеш такова момиче...![]()
Мен пък ме кефат срамежливите момичета,някакси по готинко е,защото те гледат с оня срамежливия и мъничък плаж погледмен ме кефат
![]()
Аз самият съм срамежлив и ще ми е гот момичето до мен да е отпусната, но ако е срамежлива и тя аз ще се чувствам по уверен, така че е много интересно явлениеDDDDD