.

Виж резултатите на анкетата: Харесват ли момчетата срамежливи момичета?

Гласували
58. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да (момче съм)

29 50,00%
  • Не (момче съм)

14 24,14%
  • Да (момиче съм)

15 25,86%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Секи с вкуса си . Аз преди харесвах някви по срамежливи ,ха вмомента ми трябва някво диво и необуздано животно

Не харесвам срамежливи момичета,защото не искам да ходя със себе си.
    То добре момичето да не е много нахакано и да си мисли,че властва над мен,но не искам и аз да и говоря,да и казвам нещо,да чакам реакция ама такава да няма.Напомня ми на мене преди време.Сега вече по-друго стоят нещата.

За мен стоят така нещата.В една връзка поне единия трябва да е решителен.За това срамежливите момчета ще искат нахакани момичета и обратно.Ако и двамата са решителни може да се поспори малко дали е най-добре,защото се ще се налагат един на друг.Но на мен тая комбинация примерно ми харесва.

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от indigo0lady
    Цитирай Първоначално написано от umri
    По-добре срамежлива, отколкото да ми се прави на оборотна. Макар че тия срамежливите в по-късен етап моат ти ебaт майката....
    Тихата вода е най-дълбока. Едва когато се отпусне, човек показва какъв е наистина. Понякога се оказва, че по-затвореното момиче всъщност е мацка на място, която знае какво иска. И обратното - случва се и привидно нахаканата госпожица всъщност да крие в себе си несигурното малко момиченце, на което в трети клас са му се подигравали, че му бил крив носа... Иначе според мен зависи от момчето и неговите предпочитания. :P
    +1

Голям фен Аватара на BlueKnife
    предполагам не..
    the sky is the limit.

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Предпочитам срамежливо момиче , пред която и да е к***а ;]
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    (Изключително) нахакани мацки всъщност ми лазят ужасяващо много по нервите...

срамежливостта е сладко качество, стига да не се приравнява на постоянна нерешителност и прекалено свитост.
    Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1ty
    Мен пък ме кефат срамежливите момичета,някакси по готинко е,защото те гледат с оня срамежливия и мъничък плаж поглед мен ме кефат

Всичко това )

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Предпочитам срамежливо момиче , пред която и да е к***а ;]
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    (Изключително) нахакани мацки всъщност ми лазят ужасяващо много по нервите...

срамежливостта е сладко качество, стига да не се приравнява на постоянна нерешителност и прекалено свитост.
    Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1ty
    Мен пък ме кефат срамежливите момичета,някакси по готинко е,защото те гледат с оня срамежливия и мъничък плаж поглед мен ме кефат

Всичко това )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си