.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Какво трябва да се види задължително - Търново?

Това би било много полезно за тези, които ще посещават града (като мен ) Някакви паметници или църкви или забавления><
    Въпросче...
    Има ли в там Католическа Църква?
    ..басейн?

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Велико Търново? Царевец задължително. Миналия ден ходих до града, но за жалост нямах време да отида отново на Царевец.
    Друго за града не знам, ходил съм точно 2 пъти... но така и така питаш мога да ти кажа, че имат много хубави и напълно заредени книжарници (Халите напр.)
    Забавление - кино Арена в мола.
    Успех и приятно пътуване

Мерси много

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    ..един от най-хубавите български градове, поне за мен ^^ Както ти казаха по-отгоре, задължително посети Царевец : )
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Виж тук

За адресите, потърси още

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

е на сички църкви задълже !
    който търси - намира . ^^

Е то ясно де. А за забавленията, къде да го пратим... Бали, Органза, Negro-то, Speed(през лятото обаче вече не работи, но може и да греша)...

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

всъщност се базиках за църквите
    който търси - намира . ^^

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    моля? негро не работи от година, а органза по традиция затваря лятото.

разходете се по Стамболовия мост, вървете до Конниците. малко под Царевец е църквата "Св. 40 мъченици", в която има колони от Средновековието. задължително минете по Самоводската чаршия, ул.Гурко също е много красива. ако можете отидете на разходка до Арбанаси.

ако искате забавления - Бали работи, срещу него се намира Спайдъра. може да отидете и в Джак. всичките са по центъра.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    София
    митьо пищоА

извинете... ама какви са тези Бали, Органза, Negro-то, Speed

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Е то ясно де. А за забавленията, къде да го пратим... Бали, Органза, Negro-то, Speed(през лятото обаче вече не работи, но може и да греша)...

Прав си,не работи....но е най-голямата дупка в която може да отидеш,келеши по на 13-14 години,пияни като казаци...просто гледката е уникална,трябва да го посетиш непременно,лъха на култура и Български ценности...

Ела,у дома много забележителности има

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Negro вече няма. Organza - през лятото няма. Moже би имаш в предвид Spider, а не Speed. Иначе като клуб, може би Deep. Сега през лятото Jack отново е дискотека.
    Може да иде на кино, да се разходи из Mall-a... но смята, че и да разглеждаш забележителности също е забавление.
    Може да се разходи по Самоводската чаршив, по ул. "Гурко" (Сарафкината къща), Коннииците, Света гора ... Wikipedia-та ги е изредила.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си