.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Първата ви кола ?

Как се сдобихте с първата си кола след като изкарахте книжка ? Каква марка е ? За какви пари става въпрос ? Каква кола бихте ми препоръчали да не е прикалено скъпа и да е маничка и да издържа и не е задължително да е нова ...Нещо на далавера ??
    И ако може да не ми отговарят на мама и тати дечицата дето карат скъпи bmv и не знаят цената на парите и дето всичко са получили на готово.
    sleda ot lubovta

Май ти не знаеш цената на парите? :)
    Едно БМВ можеш да го вземеш на добра цена, тва че в България са скъпи не значи, че навсякъде са така.
    Препоръчвам ти като за начална кола да си вземеш Голфче, или нещо от този сорт, щото БМВ-то не е много добре за млад шофьор... особено момиче :Д

Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    Май ти не знаеш цената на парите?
    Едно БМВ можеш да го вземеш на добра цена, тва че в България са скъпи не значи, че навсякъде са така.
    Препоръчвам ти като за начална кола да си вземеш Голфче, или нещо от този сорт, щото БМВ-то не е много добре за млад шофьор... особено момиче :Д
    аз цената на парите я знам доста добре... мерси за предложението.
    sleda ot lubovta

Кажи някаква горна граница.

Re: Първата ви кола ?

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Как се сдобихте с първата си кола след като изкарахте книжка ? Каква марка е ? За какви пари става въпрос ? Каква кола бихте ми препоръчали да не е прикалено скъпа и да е маничка и да издържа и не е задължително да е нова ...Нещо на далавера ??
    И ако може да не ми отговарят на мама и тати дечицата дето карат скъпи bmv и не знаят цената на парите и дето всичко са получили на готово.
    Аз,след като карам БМВ мога ли да се изразя ?

Вземи си една корса,астра,гоУф....може да намериш нещо що годе до към 2-3 К но но ще има доста косури....но зависи и от собственика как я подържа.Но кола на близо 20 год.
    ще има ръжда...ще дава дефекти..но..
    БМВ читаво под 6 К едвали ще намериш.

под "издържа" какво имаш впредвит ?

Моята първа кола беше БМВ Е36IS...доста запазено,от официалният саит на БМВ в България.Ако си склонна да дадеш 4-5 К мога да ти уредя няколко запазени екземпляра

Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Кажи някаква горна граница.
    за сега няма отпределена
    sleda ot lubovta

погледни тоа гоУф 3-ка за 3500 лв.

http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...?f=64&t=193382

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Аз,след като карам БМВ мога ли да се изразя ?

Вземи си една корса,астра,гоУф....може да намериш нещо що годе до към 2-3 К но но ще има доста косури....но зависи и от собственика как я подържа.Но кола на близо 20 год.
    ще има ръжда...ще дава дефекти..но..
    БМВ читаво под 6 К едвали ще намериш.

под "издържа" какво имаш впредвит ?

Моята първа кола беше БМВ Е36IS...доста запазено,от официалният саит на БМВ в България.Ако си склонна да дадеш 4-5 К мога да ти уредя няколко запазени екземпляра
    ми едва ли ,по-скоро нямам интерес към bmv може би някаде по-късен етап
    sleda ot lubovta

Ем кажи ми марка/цена аз де да те знам на къв е етап ко искаш

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Ем кажи ми марка/цена аз де да те знам на къв е етап ко искаш
    3500 лв. до 4 000-5 000 нещо такова за модел още не знам
    sleda ot lubovta

Остави ги сега тези бмв-та.
    Като за момиче - корса,голф,поло ... но вече другите характеристики зависят от цената.
    Например за 4-5 хиляди можеш да си купиш Опел корса с малък двигател, 1.2;1.4 = малък разход, приятен външен вид, малка отвънка - голяма отвътре.Година ... 2000-2004.

Повече от фен Аватара на SemperArdens

За пореден път предлагам в тема моята си кола. Смисъл не я продавам :д Просто я намирам за подходяща за млад шофьор.

Опел Корса, 2000г., 1.2 16v, бензин, 65 к.с.;

http://images01.olx.fr/ui/1/74/91/1667391_1.jpg - този модел. (тва не е моята :д)

Можеш да намериш бараки и под 3000к сигурно. Иначе може и повече да се изръсиш. ;>

Подходяща за града, извън градско, с мотор като моя, идва малко ташкън да изпреварваш. Ма не те знам за кво точно ти трябва. Ако пътуваш всеки ден от Видин до Смолян, примерно, ориентирай се към друга кола. :д

Вътре далеч не е тясно обаче. Не те знам все пак, де, може да си 2.30 висока, 130 кг :д

Харчи малко, зареждам рядко. Зависи колко караш, де.
    I am free of all prejudice. I hate everyone equally.

Цитирай Първоначално написано от SemperArdens
    За пореден път предлагам в тема моята си кола. Смисъл не я продавам :д Просто я намирам за подходяща за млад шофьор.

Опел Корса, 2000г., 1.2 16v, бензин, 65 к.с.;

http://images01.olx.fr/ui/1/74/91/1667391_1.jpg - този модел. (тва не е моята :д)

Можеш да намериш бараки и под 3000к сигурно. Иначе може и повече да се изръсиш. ;>

Подходяща за града, извън градско, с мотор като моя, идва малко ташкън да изпреварваш. Ма не те знам за кво точно ти трябва. Ако пътуваш всеки ден от Видин до Смолян, примерно, ориентирай се към друга кола. :д

Вътре далеч не е тясно обаче. Не те знам все пак, де, може да си 2.30 висока, 130 кг :д

Харчи малко, зареждам рядко. Зависи колко караш, де.
    изглезда добър вариянт.Всъщност съм минioнче 160 съм висока и за това казах малка кола все пак да не се губя толкова много .А за карането може би повече градско и ако реша до морето примерно ..Иначе съм от Габрово.
    sleda ot lubovta

^ Щом е градско, супер. Не че не можеш извънградско, де. Аз последно ходих до Слънчев бряг, абсолютно нормално се държи, 120 на магистралата без проблем и пр. ; )

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Rounder, внимавай как се държиш. Псуването тук не е позволено. Считай го за предупреждение.

Мега фен Аватара на machoka
    мятай се на такава корса от снимката и си пей сърце. Всичко ти струва 20лв, само труда е..10, не върви - за да не можеш да се пречукаш.. и ще си пърпориш за без пари.
    Иначе варианти от тоя клас - безброй, само ще си чешем пръстите.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    като ще ти е 1-ва кола вземай нещо по евтино,4е да можеш да я "о4укаш" и да не те е яд

Цитирай Първоначално написано от machoka
    мятай се на такава корса от снимката и си пей сърце. Всичко ти струва 20лв, само труда е..10, не върви - за да не можеш да се пречукаш.. и ще си пърпориш за без пари.
    Иначе варианти от тоя клас - безброй, само ще си чешем пръстите.
    Той го каза,а и един Rover 200,също е добър избор.
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Град
    Haskovo
    БМВ Е30- Е36
    Алфа 145-156
    Форд фокус-фиеста
    Хонда-сивик
    москвич

Цитирай Първоначално написано от 00kk11
    БМВ Е30- Е36
    Алфа 145-156
    Форд фокус-фиеста
    Хонда-сивик
    москвич

Ама вие верно нищо не чаткате от коли или нямате никаква ориентация за женска кола

Перфектната женска първа кола за теб и твоите възможности е Опел Корса 1996-1998 г.
    Двигател 1.4 примерно - 75 кончета или 1.2 - 60.
    Дизела им 1.5 също става.

Това е.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Ама вие верно нищо не чаткате от коли или нямате никаква ориентация за женска кола
    Стана ни ясно ти колко чаткаш - "женска кола"?

Що, Корсата да не би да ти вдъхва мъжественост?...
    Или е по-добре да кара някое комби или бмв с доста по-скъпа поддръжка, да не говорим, че зимата може и курбан да ядем..
    След като имаш 2-3 хилки, значи ти трябва нещо по-обикновено с евтина и лесна поддръжка, пък и части бол.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Haskovo
    ааа тва е момиче ем ест, че корса или тигра ама по-добре корса

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh

Перфектната женска първа кола за теб и твоите възможности е Опел Корса 1996-1998 г.
    Двигател 1.4 примерно - 75 кончета или 1.2 - 60.
    Дизела им 1.5 също става.

Това е.
    Съгласих се. Но нека е 1.4... тия 1.2 едва пъплят бе 0_о
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове