Мии ако сме се запознали и вече знам някой неща за него почвам с базицете намеците ... и гледам да седя до него да го разпитвам за така да се каже "личния живот" ;д И после си му казвам че имам няки чуства към него и ако стане стане ако не кой от каде е ;дд ... А ако не го познавам първо отивам при него (аз сама в повечето случай ;дд ) и го питам за име години абее да се запознаеме ;дд и после скайпче телефонче ... да го опозная и ако ми допадне му казвам че го харесвам ;дд ...Но понякои път момчетата неразбирате кога ви правят намеци и кога просто се забавляваме .. ( без да се убиждаме ) Сетих се за една история ... Излизаме компания от 20 човека и гледам някво непознато момче и .. запознаха ни и понеже се разделихме по двойки и нещо си говорехме .. и аз отидох при него, и той почна да ме разпитва ... базици .. смешки .. и така цяла вечер .. (отбелязвам че него харесвах нито тогава нито сега ) .. И на другия ден секи ме пита абе ти и Пешо нещо ала бала .. и аз моляяя .. А то какво било Пешо решил че щом съм се базикала и закачала с него съм била влубена до уши ... При което аз се изсмях и им казах че в това няма нищо вярно .. И до ден днешен като го видя и ми се иска да го питам що е решил така, но си мълча за да не става неловко ... ;дд