.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Скарахме се...

Здравейте, хора!
    Искам да ви споделя…в началото на миналата учебна година в класа ми дойде едно момче. Запознахме се и много си допаднахме, но само като приятели. Октомври месец миналата година той тръгна с момиче, една година по-малка. Всичко вървеше добре в началото докато той постепенно не започна да губи своите приятели… ;[[ С мен нямаше никакви проблеми, докато постепенно малко по малко аз започнах да се влюбвам. Ние прекарвахме почти по цял ден заедно, и станахме най-добри приятели – аз знам неща за него който никой не знае… разхождахме се само двамата ии всичко започна с базиците на наши съученици. Разбира се той все пак си имаше приятелка..която никой не харесва…но за съжаление той я обича – а тя него мисля не много… Та всичко до преди една седмица беше много добре…но се скарахме за нещо много малко. Междувременно неговата приятелка беше на море с родителите й. Когато обаче тя си дойде нещо се обърка..от както се скарахме той се отдръпна а преди никога не го беше правил…преди си говорехме по телефона с часове а сега дори не отговаря.. ;[[ Вчера получих смс-и пълни с глупави обиди и с предупреждение да не му пиша повече…;[[ от неговия номер..скарал се е с всички свой приятели… блокирал ме е дори в скайпа..Възможно ли е неговата приятелка просто да ревнува от мен и да го е накарала да напише тези смс-и…защото точно заради нея той изгуби дори и най-добрия си приятел… и ако е така какво да правя? Приятелите ми ме съветват просто да чакамм докато той се осъзнае…но ако това не стане скоро?!? Кажете ми моля ви защото се измъчвам…

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Говорила ли си него очи в очи, мани телефона и скайпа, тези работи не стават за важни разговори. Ако не си говорила, просто го направи. Не губиш нищо. След като сте толкова добри приятели и сте се скрали за толкова малко нещо и той се сърди толкова много, смятам че приятелката му има пръст в това, де да знам
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

определено и аз мисля така и не само аз...а как да говоря с него като той не иска дори да ме вижда а и плюс това постоянно е с нея... а аз се отчайвам

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    отиди до тях, или просто като го видиш с нея му кажи ела за малко .. хъммм : ? и междодругото бих те посъветвала изобщо да не го чакаш да се осъзнае. Ако толкова държиш на него, осъзнай го ти така де, той е загубил всички приятели, включително теб и най-добрия си приятел заради едно момиче. Според мен изобщо не си заслужава, отвори му очите о.О
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

ами ако ме намрази още повече....той е като сляп няма да ме послуша - казвал ми е че никой и нищо не можело да го скара с приятелката му....а тя дори не го познава както трябва а ходят около 8 месеца вечее...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Кое е това "малко нещо", за което сте се скарали, ако не е тайна де?
    Аз те съветвам да не им се месиш във връзката. Първо, че е гадно и нередно и второ, че накрая за всичко ще обвинят теб. По-добре си стой настрана и изчакай да скъсат и тогава предприемай нещо. А за скарването първо кажи за какво сте се скарали, за да преценим колко е сериозно. Възможно е гадните смси да са от пирятелката му и е възможно той самия да не знае, че ги е пращала... Но пък щом и в скайп те е блокнал все щеше да се усети Абе може би приятелката му го е настроила срещу теб. Може да се е направила на хитра и да му е вдигнала скандал уж заради теб и той заради това да е реагирал така...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Да всъщност права си и аз имам такива съмнения относно неговото държание а смс-ите ми ги прати прекалено късно освен ако телефона му не е бил в нея...а иначе се скарахме защото няколко човека ми казаха че когато са с него и аз му звънна той не иска да говори с мен...нещо бил говорил че не ме търпи..и когато му го казах той се ядоса и ми каза `офф ми хубаво щом ми нямаш доверие` а аз не го обвиних просто му казах и го попитах съвсем спокойно дали е така...и той ми се разсърди... и от тогава...може би и тя му е повлияла доста но не знам адски много искам всичко да е както преди...защото той е единственото момче което знае мн неща за мен винаги ме е пазил и ме е подкрепял...

Супер фен
    Маце, на зле е тръгнало момчето...от чакане файда няма.Щом искаш, действай,и не губи време.

Ами след като толкова време си разчитала на него, въобще не е трябвало да вярваш на това, което казват приятелите му. Щом те са се отдръпнали от него, явно са искали и теб да отдръпнат. Опитай се да поговориш очи в очи с него, когато е сам. Иначе ако го извикаш уж за малко най-вероятно ще се оправдае с това, че трябва да тръгва и да не ти отговори.
    Yes, I was burned but I called it a lesson learned. ;]

не знам...някой хора казват изчакай...други говори с него а аз не знам дали изобщо ще мога...смс-ите бяха ужасно гадни...пълни с обиди и ужасни пожелания - от както се познаваме не съм го чула да говори така....

Град
    around the world !
    Ако тя не го обича така, както той нея (и дали го обича изобщо) - както твърдиш от поста ти, тя просто ще го зареже. Тогава е много вероятно той да се почувства супер отчаян и да те потърси. За сега е добре да го потърсиш на живо, за да си поговорите добре за ситуацията и да му обясниш добре как виждаш положението му отстрани. Кажи му, че не е нужно заради гаджето си да зарязва приятелите си и не е необходимо грубо държание. Много вероятно е тя да е написала тези смс-и и да ти ги е пратила, а той дори да не подозира (поне не за тях). Блокирането в скайп - сигурно той го е направил,но може би тя постоянно го насъсква срещу теб. Другото, което е - ако го е накарала да избира между теб и нея, ясно е положението.

И аз искам да говоря с него но...не знам как ще реигира като ме види...може да се направи че не ме познава... как да започна този разговор без той да си е тръгнал още преди да съм се доизказала... не съм го виждала от 2 седмици...

Супер фен
    ^^ Направо иди при него и говорете.Хвани го на тясно лице в лице.

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Здравей.Моят съвет е да отидеш и да говориш с него.Не се измъчвай.Ти не знаеш той как ще реагира.Затова давай смело,а пък каквото стане.Надявам се нещата да се оправят.

От къде знаеш 4е смс ,който си полу4ила е от него....може и неговата fr да го е написала....помисли а между другото поговори с него Успех

Благодаря ви! Ще се опитам да говоря с него а между другото вие давайте още съвети ако искате...а ако има някакъв напредък непременно ще пиша..

Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Ако тя не го обича така, както той нея (и дали го обича изобщо) - както твърдиш от поста ти, тя просто ще го зареже. Тогава е много вероятно той да се почувства супер отчаян и да те потърси. За сега е добре да го потърсиш на живо, за да си поговорите добре за ситуацията и да му обясниш добре как виждаш положението му отстрани. Кажи му, че не е нужно заради гаджето си да зарязва приятелите си и не е необходимо грубо държание. Много вероятно е тя да е написала тези смс-и и да ти ги е пратила, а той дори да не подозира (поне не за тях). Блокирането в скайп - сигурно той го е направил,но може би тя постоянно го насъсква срещу теб. Другото, което е - ако го е накарала да избира между теб и нея, ясно е положението.
    +1

Както казаха поговори с него. Само така ще разбереш какво е станало - няма какво да го мислиш - след като незнаеш истината.

И да - може и тя да е пратила SMS а също и да те е блокнала в скайпа. Лице в лице-само тагава ще разбереш истината.

Успех
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

Попитай го дали той ти е пратил смс-ите и ако каже да, тогава няма смисъл да се тормозиш повече, не ти трябва такъв приятел, който да те обижда и да се държи с теб по такъв начин.

Цитирай Първоначално написано от cherry18
    Благодаря ви! Ще се опитам да говоря с него а между другото вие давайте още съвети ако искате...а ако има някакъв напредък непременно ще пиша..
    Еби го тоя
    Ще се разбере сам със себе си...

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Първо се извинявам не съм чела коментарите след темата. След като сте бии най-добри приятели и той ти е споделял всичко едва ли за нещо малко както ти казваш ще загуби интерес към теб. Скоро бях във същата ситуация .. Приятелката му е напълно възможно да те ревнува както сама си се сетила . Много малко хора ако не са го изпитали не вярват в приятелството между момиче и момиче.. Момчетата особено когато са влюбени не виждат приятели нито семейство .. имам предвид, че ако тя му каже "заеби я тая" той ще я послуша защото нали знаеш когато си влюбен не виждаш дефектите на човека а го имаш за всичко един вид .. Изчакай да скъсат той ще те потърси не може да те забрави след всичко което сте преживяли толкова бързо Късмет
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Благодаря ви, надявам се да сте прави защото наистина много се измъчвам

Град
    София, България
    Хмммм...

Отиваш при него, казваш му какво чувстваш... абе трябва да го разчувстваш, ако трябва се разплачи. Кажи му, че на всяка цена трябва да си оправите отношенията, кажи му, че без него се чувстваш наполовина жива... нещо такова, не знам
    Айде, успех!!

За разплакването - лесна работа...аз наистина съм много сдухана от както стана това опитах се да му пиша от един мой стар скайп вчера...ноо само няколко секунди след като му писах нещо от сорта на `не ме блоквай трябва да поговорим сериозно моля те` бях блокирана...охх

иначе когато и да излизна не мога да се засека с него..мой приятели ми казват че когато и да го видят е с приятелката му.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си