- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Скарахме се...
Здравейте, хора!
Искам да ви споделя…в началото на миналата учебна година в класа ми дойде едно момче. Запознахме се и много си допаднахме, но само като приятели. Октомври месец миналата година той тръгна с момиче, една година по-малка. Всичко вървеше добре в началото докато той постепенно не започна да губи своите приятели… ;[[ С мен нямаше никакви проблеми, докато постепенно малко по малко аз започнах да се влюбвам. Ние прекарвахме почти по цял ден заедно, и станахме най-добри приятели – аз знам неща за него който никой не знае… разхождахме се само двамата ии всичко започна с базиците на наши съученици. Разбира се той все пак си имаше приятелка..която никой не харесва…но за съжаление той я обича – а тя него мисля не много… Та всичко до преди една седмица беше много добре…но се скарахме за нещо много малко. Междувременно неговата приятелка беше на море с родителите й. Когато обаче тя си дойде нещо се обърка..от както се скарахме той се отдръпна а преди никога не го беше правил…преди си говорехме по телефона с часове а сега дори не отговаря.. ;[[ Вчера получих смс-и пълни с глупави обиди и с предупреждение да не му пиша повече…;[[ от неговия номер..скарал се е с всички свой приятели… блокирал ме е дори в скайпа..Възможно ли е неговата приятелка просто да ревнува от мен и да го е накарала да напише тези смс-и…защото точно заради нея той изгуби дори и най-добрия си приятел… и ако е така какво да правя? Приятелите ми ме съветват просто да чакамм докато той се осъзнае…но ако това не стане скоро?!? Кажете ми моля ви защото се измъчвам…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()