- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Мускулна маса
Храна. Ядене. Това е ключът към правенето на маса. По малко, но на често. Хапвай по нещо веднъж на 2-3 часа. Освен от яденето, масата зависи и от гените ти. Ако си нисък, има голяма възможност да правиш лесно маса, но трудно да се орелефяваш. Ако си висок, вероятно ще правиш маса трудно, но релефът няма да е проблем. В началния стадии маса винаги се прави бързо, но впоследствие започва да се трупа все по-бавно и по-бавно. Протеините спомагат за правенето на маса, но според мен сега просто си яж храната, а после почвай с протеините.
ако мога да попитам то протеина и белтъчините помагат за растежа на мускулите,въглехидратите за възстановяване,а фибрите за бързо преработване на храната.Ако имам грешки поправете ,а да помоля още нещо може ли някои да намери таблица за съставките в храните(т.е. колко белтъчини,протеини и т.н) .Мерси ако някои помогне все пак
Въглехидратите са само за енергия, протеина е за възтановяване![]()
ММ след 20 години![]()
plasmajet е най-добрия вариант за качване
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Всичко е за възстановяване,без мазнините разбира се:витамини,протеини,въгле идрати,креатин.Въглехидра ите възстановяват изчерпаните гликогенови резерви на организма,което е много важно за него.Първоначално написано от ZipFail
мерси за информацията,мисля че разбрахПървоначално написано от redbul2