С моята приятелка сме вече заедно от 8 месеца,но майка и най-вече баща й винаги са ме мразели....И така се криехме докато един ден той не-прочете СМС-ите й и започнаха проблемите.Отначало тя казваше,че каквото и да става ще бъде с мен,след това проблемите се увеличиха и излага баща си че сме скъсали и продължавахме така.Но преди няколко дни бях на море с един познат на баща й и тя ми званна и познатият веднага звъннал на баща й да каже,че говори с мен,а баща й от своя страна звъннал на нея и казал,че знае с кой говори и е много сърдит.Този въпросният познат се обадил на сутринта на баща й и казал,че тя ме търси постоянно и други подобни глупости и баща й се разсърди още повече.И така няколко дни тя се държи студено и аз започнах да усещам<че има нещо и днес я принудих да си каже всичко.Тя в момента е на лагер и утре,тоест вече днес се връща и каза,че ако не се оправи с баща си ще скъсаме,а като го познавам едва ли ще се оправят и аз й казах това ли е обичането,за което говориш толкова време и тя казва НЕ,и ме пита кое било по-важно за мен,семейството или тя и аз казвам,че е семейството,но се опитвам да поддържам някакъв баланс(и на мен също са ми казвали да я оставям,че не е за мен и т.н.),защото я обичам,а тя ми отговаря,че не можела,ако не се оправила с баща си няма да излиза цяло лято и т.н.....В момента просто се късам отвътре и ми е много зле....Просто исках да споделя,а ако някой реши може да драсне нещо