- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос: Какво да направя ?
Здравейте съфорумци...Значи усещам,че приятелката ми се даржи малко хладно.Та въпросът ми е какво да направя за да "разпаля любовта и" така да се кажеП.П. Нижно е да спомена че не обича романтиката и раговорите.По твърд характер е... Е моля ви кажете какво да направя.
Благодаря предварително.![]()
[img][/img]
Ами говори с нея, може пък тя да има някакъв проблем.
П.П Упс не съм прочела тва за разговорите.Амиии отидете на планина примерно, направете нещо по-различно, но ако няма ефект незнам как ще мине без разговор.
![]()
ами подхвани по палави теми тамти трябва да знаеш какво харесва най-добре как очакваш ние да ти кажем
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е...Очаквам да ми кажете какво да направя...Нещо универсално което всяко момиче (било то романтично или което мрази романитката) да хареса.Трябва да има някакав начин да запаля отново любовта и като не говоря конкретно за това..Примерно с някакви странични теми с които да ме заобича повечеПървоначално написано от awerw
![]()
[img][/img]
ами при мен работи като подхвана палавите теми и на другия ден светят като крушки![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Излизания,разходки,филми,ц лувки,общо взето във всичките ви взаимоoтношенияПървоначално написано от withdrawsmoke
![]()
Поговори сериозно с нея по мъжки,може би неиска да сте заедно вече...знае ли човек...
.. или по женски ..Първоначално написано от mincheto
![]()
Автора какво очаква сега?
Ти трябва да я познаваш повече и да знаеш какво обича и на какво би се зарадвала.![]()
Драсни клечката и си готовПървоначално написано от withdrawsmoke
"Погъделичкай" я където и са слабите теми. Теми, на които не може да устои. Повдигни й интереса към тебе.
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...