.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

за вас,мъжките,разговорът въобще значи ли нещо?

какво може да ви подтикне да споделите неща,които не казвате на всеки и един вид да се разкриете пред момиче,за което знаете,че е влюбено във вас,и в което вие сте казвали,че не сте??смисъл не ви ли е ясно,че девойката така ще хлътне още повече и няма да й е никак лесно..просто ми е интересно защо въпросният човек не намери друг,с когото в тъмна стаичка да обсъди огромна част от мислите и проблемите си,а после пак да не се държи НИКАК с него..може би е някакъв негов си начин да накара момичето да страда за да го-забрави по-бързо или не знам..въобще замисляте ли се за такива неща?малко странна стана тази тема,но мноо ме мъчи това..ако искайте давайте мнение
    инжектирай ми любов..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: за вас,мъжките,разговорът въобще значи ли нещо?

Цитирай Първоначално написано от mono
    какво може да ви подтикне да споделите неща,които не казвате на всеки и един вид да се разкриете пред момиче,за което знаете,че е влюбено във вас,и в което вие сте казвали,че не сте??смисъл не ви ли е ясно,че девойката така ще хлътне още повече и няма да й е никак лесно..просто ми е интересно защо въпросният човек не намери друг,с когото в тъмна стаичка да обсъди огромна част от мислите и проблемите си,а после пак да не се държи НИКАК с него..може би е някакъв негов си начин да накара момичето да страда за да го-забрави по-бързо или не знам..въобще замисляте ли се за такива неща?малко странна стана тази тема,но мноо ме мъчи това..ако искайте давайте мнение
    може би го е направил несъзнателно и е нямал приятел,на когото да сподели
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    а момичето защо се е затворило с момчето във въпросната стаичка и доброволно е влязло в ролята на кошче за душевни отпадъци?

той го прави, защото му позволяваш. я се стегни!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    а момичето защо се е затворило с момчето във въпросната стаичка и доброволно е влязло в ролята на кошче за душевни отпадъци?

той го прави, защото му позволяваш. я се стегни!
    е вярно е,че не ме е вързал насила да го слушам..обаче спокойно можеше да си излезе.или въобще да не говори.както прави обикновено,не виждам какво му беше различното тогава
    инжектирай ми любов..

Супер фен

Re: за вас,мъжките,разговорът въобще значи ли нещо?

Цитирай Първоначално написано от mono
    какво може да ви подтикне да споделите неща,които не казвате на всеки и един вид да се разкриете пред момиче,за което знаете,че е влюбено във вас,и в което вие сте казвали,че не сте??смисъл не ви ли е ясно,че девойката така ще хлътне още повече и няма да й е никак лесно..
    Много ми напомня на мен самата. Исаках той да ми вярва, да ми споделя, да съм до него, когато не е добре,тъжно му е и е самотен. Опитах се да му кажа, че може да ми вярва, а той смени темата. След време, явно ме е почувствал по.близка и ми сподели. Бях до него, чувствах се ценна, чувствах се щастлива,помагах му, давах му съвети как да се управи с НЕЯ и наиситна бях щастлива..
    Така че и аз винаги съм се питала какво го е поддикнало да сподели на мен, момичето, което знае, че го обича.. може би е бил прекалено самотен или.. все още нямам отговор на този въпрос

Ще следя темичката

Нещо ми е малко мъгляво тук О.о

оплаквате се, че човек не споделя с вас, или че споделя?

Ако не ви изнася споделеното винаги можете да срежете с едно: Това не ме интересува/наранява ме/не искам да го слушам.

От 3 до 5 думи средно, не е трудно..

Супер фен
    аз се оплаквах, че преди не споделяше, а тя се оплаква, че като споделя я наранява, а общия въпрос е какво ги кара да споделят..смисъл как да ги предразположим

Ако чувстваш някой човек като ценен - споделяш му. Няма нужда от предразполагане. Въпреки това имаме моменти, в които има неща, които НЕ СЕ споделят и си остават в нас..повече важи за мъжкия пол, отколкото за женския, мисля

Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    Ако чувстваш някой човек като ценен - споделяш му. Няма нужда от предразполагане. Въпреки това имаме моменти, в които има неща, които НЕ СЕ споделят и си остават в нас..повече важи за мъжкия пол, отколкото за женския, мисля
    нее,аз не искам да знам как да го предразположа.просто питам защо е решил да ми сподели...не съм доволна от тва,че си изля всичко върху мен,даже напротив,така ме накара да се чувствам още по-зле.
    инжектирай ми любов..

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ако не ходите, просто не е мислил, че ти доверява кой знае какво. Бил е откровен за неща, които просто ти споделя както би споделил и с всеки друг приятел когото почувства като по-близък. Друг вариант е просто да е говорил това, което душата му е поискала да излее точно в този момент без значение, че е попаднал точно на теб като слушател. Проблемът е в теб и по-точно в това, че си почнала да му съчувстваш. Трогнала си се и после си решила, че си опознала душата му, която си харесала, но той изобщо не е целял това...

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Ако не ходите, просто не е мислил, че ти доверява кой знае какво. Бил е откровен за неща, които просто ти споделя както би споделил и с всеки друг приятел когото почувства като по-близък. Друг вариант е просто да е говорил това, което душата му е поискала да излее точно в този момент без значение, че е попаднал точно на теб като слушател. Проблемът е в теб и по-точно в това, че си почнала да му съчувстваш. Трогнала си се и после си решила, че си опознала душата му, която си харесала, но той изобщо не е целял това...
    абсолютно вярно.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

В такива моменти изобщо не го мислим. Просто споделяме, ако чувстваме човекът до себе си като по-близък. Споделяме с него, защото ни измъчва нещо. Защото имаме нужда да споделим с някого. Защото, ако споделим, ще ни "улекне" товара.
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си