.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Антидепресанти

е.. Ползвате ли антидепресанти ? Ако да,помагат ли ви и какви са те

Град
    София
    Не ползвам.И силно НЕ ти ги препоръчвам.

Голям фен
    1 предписват се от психиатър и то, ако реално психически не си добре, имаш депресия или проблеми с които не можеш да се справиш
    2 от тях се пълнее
    3 трябва да се приемат под наблюдение ,защото не се спират изведнъж
    love is gone!

Град
    Пловдив
    Не съм ползвала, те не лекуват, само отлагат проблема. Преди доста време бях в състояние на тежка депресия, подлежаща на медикаментозно лечение, но го отказах. Подкрепа от близки хора, размисли, хоби и всичко отмина, вече няма и следа Антидепресантите са на хормонална основа, само по-големи щети ще си нанесеш на организма!
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    Не съм ползвала, те не лекуват, само отлагат проблема. Преди доста време бях в състояние на тежка депресия, подлежаща на медикаментозно лечение, но го отказах. Подкрепа от близки хора, размисли, хоби и всичко отмина, вече няма и следа Антидепресантите са на хормонална основа, само по-големи щети ще си нанесеш на организма!
    Плюс това,никой няма да ти ги предпише ей така,а без рецепта такова нещо просто няма как да си купиш.Аз не бих и пила,дори да ми се наложи.

Антидепресантите не се вземат просто така безпричинно.ТЕ НЕ бива да се приемат от човек,който няма психически или друг вид проблем!
    Мислете за здравето си преди да приемате някакви лекарства!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си