.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Моля Ви за отговор..

Здравейте....аз съм на 20 и имам приятелка на 16(девствена) преди няколко дни реши да ми пусне,ии нямаше кой знае какви проблеми да проникна в нея,но до един етап и неможех повече(а й нея започваше да я боли).Та много ви моля някой да ми каже откакво може да е, тя се опасява че химена и е мн дебел..а при такива случай се иска намеса на лекар,но тя няма как да каже на техните точно сега.

п.п МОЛЯ ВИ ДА ПОДХОТИТЕ СЕРИОЗНО ПРОСТО ИСКАМ СЪВЕТ НЕ ДА СЕ БЪЗИКАТЕ!
    I LOVE YOUU BABY!!! {{}}

Химена да е дебел ?
    Не съм чувал досега такова нещо,пробвайте още 1-2 пъти,може би е било така щото и е за пръв път.
    Незнам незнам,дано някой по 'опитен' от мене да ти помогне гл

Еми случва се.Има някой момичета на които химена им се "скъсва" напълно чак като родят..За дебел химен до сега не бях чувала честно казано..Нормално е да я боли, все пак е за сефте!
    А за това, че не можеш да проникнеш в нея като хората не знам защо е..може да е прекалено тясна или ти да си прекалено голям

Цитирай Първоначално написано от CwalkIn
    Химена да е дебел ?
    Не съм чувал досега такова нещо,пробвайте още 1-2 пъти,може би е било така щото и е за пръв път.
    Незнам незнам,дано някой по 'опитен' от мене да ти помогне гл
    и аз не бях чувал но в google прочетох че се случвало радко но има такива...и че трябва лекарска намеса..
    I LOVE YOUU BABY!!! {{}}

Супер фен
    Град
    увас ;p
    нее, не мисля, че има някакъв проблем... пробвайте пак по-упорито

Re: Моля Ви за отговор..

Цитирай Първоначално написано от ednotakova
    Здравейте....аз съм на 20 и имам приятелка на 16(девствена) преди няколко дни реши да ми пусне,ии нямаше кой знае какви проблеми да проникна в нея,но до един етап и неможех повече(а й нея започваше да я боли).Та много ви моля някой да ми каже откакво може да е, тя се опасява че химена и е мн дебел..а при такива случай се иска намеса на лекар,но тя няма как да каже на техните точно сега.

нямате си и понятие от секс ама тръгнали да го правят браво! дебел химен хаха дебели са ви главите а мозъците са ви като на муха пообразовайте се малко и тогава правете нещо!

пробвай с пръст,след тва с шило за лед , ако и тва не помогне - хилти
    I'm The FireStarter.

359h*ph#p.com HOOLS

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Химена е на входа на влагалището. Щом си проникнал, значи не е проблема в него. Може да не е била достатъчно влажна, нормално е от притеснение и щом я е боляло да е станала суха и за това да се е получило така.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Химена е на входа на влагалището. Щом си проникнал, значи не е проблема в него. Може да не е била достатъчно влажна, нормално е от притеснение и щом я е боляло да е станала суха и за това да се е получило така.
    Съгласен съм с колежката, просто опитайте пак но гледай да си възможно най-нежен и да предраспложиш момичето колкото може повече и не е нужно да и го вкарваш целия още от първия път

Re: Моля Ви за отговор..

Цитирай Първоначално написано от betibarclay
    Цитирай Първоначално написано от ednotakova

нямате си и понятие от секс ама тръгнали да го правят браво! дебел химен хаха дебели са ви главите а мозъците са ви като на муха пообразовайте се малко и тогава правете нещо!
    Не че искам да те обидя...но този които си няма понятие си пролича кой е..вместо да се правиш на интересен вземи прочети малко
    I LOVE YOUU BABY!!! {{}}

Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Съгласен съм с колежката, просто опитайте пак но гледай да си възможно най-нежен и да предраспложиш момичето колкото може повече и не е нужно да и го вкарваш целия още от първия път
    ОК много ви благодаря за съвета и най-вече че се отнесохте серизно кам проблема
    I LOVE YOUU BABY!!! {{}}

Цитирай Първоначално написано от TheFireStarter
    пробвай с пръст,след тва с шило за лед , ако и тва не помогне - хилти
    шилото зи го набий в простата глава
    I LOVE YOUU BABY!!! {{}}

Мерси за отговорите на всички...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Топваш леко главата, да знаеш, че влиза. Успокояваш я през това време и, когато най-малко очаква, го вкарваш целия, заедно с топките. Ако пък толкова не можеш ми я прати с Еконт до вкъщи и за 100лева ти правя пълна дефлорация.
    Temet Nosce

벨야카

еми първия път е така след 3,4 вече няма да има болки,с практиката ще се оправи

Супер фен
    Попринцип при момичето първите няколко пъти винаги боли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си