.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от jimei
    Добрем, bitches and gentlemen, тук си имаме случай.

Щастиво българче, може би е 1/8 циганче, което отишло в Франция при майка си и нейният приятел за ваканцията. Там времето било гадно.

Преди няколко дни той видял едно момиче, супер готинко, стройно, косми мосми ВСИЧКО, на неговите години (13) и това момиче не го виждал 3 дена, но му станало гадно, понеже (абе кво спазвам граматика мамка му не ща вече!) онва не спряло да го гледа и да му се усмихва с меко казано прекрасните си шини, докато той бил по баски и с готинки очилца и прическа тип "насрана крава", към което момиченцето било много привлечено, защото обича Риана.

И другия ден си вика ай да се поразходи нали и на връщане от дисниленд той видял това ДАМН супер готинко стройно момиче отново и тя била супер готина и готина, както и готина. Май беше и готина, ама АЗ не мога да го потвърдя. И тя му дала телефона си да играе на блъскащи колички онлайн. Момчето мисли че ще плува с момичето на следващия ден защото времето се управило, но всъщност просто му трябва причина да отиде чак до там за да си купи сладолед от единствения магазин който продава такъв и да каже че майка му го вика.

И така, това момче, Собиескиту (втф?) на другия ден видяло на момичето половият орган, но се загубил в гората.

Не ми обръщайте внимание, мозъкът ми не функционира добре, заспах в 7 и станах в 8, грр...
    Рулз!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Не се увличай много , че не ми се четат после теми " В България съм , липсва ми " !

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Момченцето просто споделя, а някои с открита злоба хабят пръстите си, за да иронизират поста му. Не знам тя от какво се генерира, но вероятно завист. Може би първо защото е ходил на Дисниленд и второ защото от няколко дни е там, а вече си има и красиво гадженце, а дори е само на 13...

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Радвам се за теб ..... не обръщай внимание на злобните коментари
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от BitchSlap
    Цитирай Първоначално написано от jimei
    Добрем, bitches and gentlemen, тук си имаме случай.

Щастиво българче, може би е 1/8 циганче, което отишло в Франция при майка си и нейният приятел за ваканцията. Там времето било гадно.

Преди няколко дни той видял едно момиче, супер готинко, стройно, косми мосми ВСИЧКО, на неговите години (13) и това момиче не го виждал 3 дена, но му станало гадно, понеже (абе кво спазвам граматика мамка му не ща вече!) онва не спряло да го гледа и да му се усмихва с меко казано прекрасните си шини, докато той бил по баски и с готинки очилца и прическа тип "насрана крава", към което момиченцето било много привлечено, защото обича Риана.

И другия ден си вика ай да се поразходи нали и на връщане от дисниленд той видял това ДАМН супер готинко стройно момиче отново и тя била супер готина и готина, както и готина. Май беше и готина, ама АЗ не мога да го потвърдя. И тя му дала телефона си да играе на блъскащи колички онлайн. Момчето мисли че ще плува с момичето на следващия ден защото времето се управило, но всъщност просто му трябва причина да отиде чак до там за да си купи сладолед от единствения магазин който продава такъв и да каже че майка му го вика.

И така, това момче, Собиескиту (втф?) на другия ден видяло на момичето половият орган, но се загубил в гората.

Не ми обръщайте внимание, мозъкът ми не функционира добре, заспах в 7 и станах в 8, грр...
    Рулз!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!!! ...
    Тва ме разби!!!

Ta... по темата: Йей!!!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

охоо още колко пъти ще има да се захласваш по някоя (но не е нужно да ни споделяш всичките пъти де)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си