Първоначално написано от
jimei
Добрем, bitches and gentlemen, тук си имаме случай.
Щастиво българче, може би е 1/8 циганче, което отишло в Франция при майка си и нейният приятел за ваканцията. Там времето било гадно.
Преди няколко дни той видял едно момиче, супер готинко, стройно, косми мосми ВСИЧКО, на неговите години (13) и това момиче не го виждал 3 дена, но му станало гадно, понеже (абе кво спазвам граматика мамка му не ща вече!) онва не спряло да го гледа и да му се усмихва с меко казано прекрасните си шини, докато той бил по баски и с готинки очилца и прическа тип "насрана крава", към което момиченцето било много привлечено, защото обича Риана.
И другия ден си вика ай да се поразходи нали и на връщане от дисниленд той видял това ДАМН супер готинко стройно момиче отново и тя била супер готина и готина, както и готина. Май беше и готина, ама АЗ не мога да го потвърдя. И тя му дала телефона си да играе на блъскащи колички онлайн. Момчето мисли че ще плува с момичето на следващия ден защото времето се управило, но всъщност просто му трябва причина да отиде чак до там за да си купи сладолед от единствения магазин който продава такъв и да каже че майка му го вика.
И така, това момче, Собиескиту (втф?) на другия ден видяло на момичето половият орган, но се загубил в гората.
Не ми обръщайте внимание, мозъкът ми не функционира добре, заспах в 7 и станах в 8, грр...