dfgdfgdfgdfg
ма ти сериозно ли?
трябва ли да обърнем внимание, че е циганка?![]()
Просто бях писала още една тема и да стане ясно за кого става въпрос го написах..![]()
Набий я! Избели я като е циганка!Баси темата баси чудото.
Тоя форум е пълен с "ГЕНИАЛНИ" личности!
Сега сериозно...
Мисля, че трябва да ги затвориш в кенефа да ги оставиш да се поопипат, поочукат после да кажеш на тоя дет обичаш че е болен от сифилис и само ти можеш да го спасиш като спиш с него и готово
![]()
Аууу човек много е зле положението, щом те е сменил за циганкаИскрено те съжалявам!
Аз ти предлагам да ги пречукаш и двамата и да станеш лесбийка! Айде успех
![]()
тцтцт баси тъпите коментари . ми миличка тоя наистина е много запростял щом е тръгнал с неква ЦИГАНКА ;дд Моето мото е ТОЙ ГУБИ) когато 1 момче скъса с мен .. колкото и да го обичам не мога да променя нещата случвало ми се е един път в живота .. моята 1ва и искрена любов .. още не съм го преодоляла но продължавам напред,което е най-важното . така,че
) спокойно .. можеш да гледаш на него като приятел или просто да го забравиш .. хаха един съвет от мене отиди в най-близкиш молл .. или басейнн .. там ше намериш много момчета които да забиваш ;пп
Ти си хвани циганин, за да му стане гадно и да разбере какво е чувството!После и вие с твоето цигане се правете на интересни и се мерете с другата цветна двойка коя е по-интересната и толкова!!
Ако пък не искаш циганин не знам за друго решение...![]()
![]()
![]()
Поисках съвет какво да правя когато ми дойдат двамата в стаята и тн...а не да ми се разяснява,че е циганка знам го ... мерси за мненията все пак...
момичето е право - обърнали сте го на бъзици.Първоначално написано от melchetooo
ами няма какво да правиш,просто ще се правиш,че не ги забелязваш иначе е жалко и смешно да показваш ревност.(засега това от мен,по-късно може отново да се вкл) успех!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Не им обръ6тай никакво внимание.
Какво да правиш ? Защо трябва да правиш нещо.Продължи напред.Той го е направил.Намери любовта отново , недей да стоиш само на едно място.И когато ги видиш заедно си се дръж естествено и не им обръщай толкова внимание.
Тегли по една м**** и на двамата и си гледай твоя живот... Това момче да не е последното на тази земя?!?! - Все пак не вярвам света да се върти само около твоя клас...![]()
Не можеш да направиш нищо мисля.
И дано не прозвуши грубо, но той е скъсал с теб, за да тръгне с циганка, така ли?![]()
![]()
Ми няма да им обръщаш внимание и така.С времето ще спре да ти пука, защото при свършен факт няма какво да направиш.
П.П. И не обръщай внимание на не много приятните коментарипросто при повечето теми човек се чуди да се смеели или да реве
![]()
Първоначално написано от ginny
+1![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Пробвай да приемеш, че това момче е минало.., край и това е! Като седиш и подсмърчаш, гледайки ги, най-много да изглеждаш отчаяна и слаба. Момчето има право на собствен избор и ти трябва да го приемеш...и вместо да си мислиш как ще се държат за ръце и да идват заедно на даскало, си мисли как с твоите приятелки ще си изкарате супер яка учебна година, на какви екскурзии може да ходите и как ще се забавляваш след даскало. Пък и нали знаеш, че има вероятност двамата да скъсат и после:изненада-ще трябва да се търпят до завършването, ако единия не се омете...Ти също ще си намериш гадже и изобщо няма да те грее какви ги вършат двете влюбени гълъбчета.![]()
еми...смей им се подигравателно![]()
+1 ..колко трябва да е зле ,за да ходи с циганка...за съжаление еПървоначално написано от Nymphetamine
Мерси за мненията.
Не ме е сменил заради въпросното момиче,аз го оставих и след това са се взели.Да са живи и здрави...![]()
Ммм...въпроса ми тогава беше свързано с това,че когато някой бивш се появи с момиче,а аз съм сама имам чувството,че си мисли,че все още имам нещо към него-а нямам!
И така стана!Въпросният индивид ме попита най-спокойно дали ревнувам!?! =D>
След това,като видях отношението на госпожите,съучениците и тн. разбрах,чее не трябва аз да се притеснявам как изглеждам в дадената ситуация и просто,а той я остави не след дълго.
И пак Ви благодаря.
аз
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last